2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Geçmiş olsun canım

TekTtesellimiz "aman sağlıklı olsun da" benim kız da 10 kilo kıysfetleri ayakkabısıylaa oğlum güzel alıyor maşallah 6 kilo civarı. Bizimkilrr de ikiz gibi büyüyecek heralde ama. Hiç benzemiyorlar=)
Maşallah tosuncuk ablayı yakalamış
Tek derdimiz kiloları olsun :)
Geçen nette bir yazı okudum kendime gelemedim ailesini kaybeden birinin hikayesi
bazen şükredecek ne çok şeyimiz çar diye düşünüyor insan böyle durumlarda
sen nasılsın herşey yolunda mı mutlu msn

Hep gazı var canım benim kızın
Benimki de hep gürültülü bir karnı var
dün slinge koydum yemek yaparken iyi bir gaz çıkardı kaka yaptı seviniyorum başıma geleceklerden habersiz
Uyudu slingde
Dedim hemen değiştireyim kalası dışarı çıkmasın
Altını açtım değiştirdim kucağıma yatağa koymak için birde ne göreyim sırt komple kaka
Öyle böyle değil
direk yıkadı çıkmış kaka :)
Hemen tabi banyoya koştuk
Buna rağmen gece hep huzursuz ezogrlin içtim kimyonda koydum ama
karnı ağrıdı sanırım

Beceremez olur musun, bebeğin için en iyisini sen yaparsın. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ben 37 yaşındayım, 2. çocuğum, dakıkalarca sohbet edıyorum onunla, mimiklerine bakıyorum, seyrediyorum yani onu. İlkınde çok başkaydım, sankı tadını çıkarmaktan zıyade endişeler daha çok yer almış büyütürken. Buna izin vermeyin. Bir daha çocugumuz olacak mı, bu duyguları yaşayacak mıyız bilemiyoruz ki. Öyle de büyüyorlar böyle de, herşeyı kendı dert etme, doya doya yaşamaya bak.

.

Benımkını anlatmışsın. Aynı şeyleri yapıyor bıdık.

Geçmiş olsun kac gunde iyilesti bakimi zor muydu

Dun kızımı öğleden sonra banyo yaptirmisitim gündüz uyudu gece 12 de gözler açıldı 3 e kadar oturduk bundan sonra aksam yaptiracam banyoyu bana ders oldu oğlum da iki gündür hasta usutmus sanırım bir şey yemiyor uyumuyor gece 2 de uyudu esimle biz mahvolduk benim oğlum da çok minyon kızlar 12 kilo ocakta 3 bitecek boyu da kısa 86 cm bu gidsle kız oğlanı geçecek

Canım benim kızım 39 aylık oldu 98 cm boyu bana kısa geliyor rahatsız ediyor beni tabi ki benim de boyum kısa 158 cm boyum ama belki altında yatan başka bir sorun var mı diye endişe ediyorum bu yüzden en kısa zaman da endokrinoloji doktoruna götüreceğim sana da tavsiye ediyorum için en azından rahat etsin.

Kilosu da 14 yaşıtlarıyla yan yana gelince minyon kalıyor

Alti temiz karni tok gazi cikti bir cocuk neden uyumaz 10 dk da bir kalkiyo oynatmama az kaldi uykusuzum

geçmiş olsun :) kaç günlük acaba oğlunuz biz de yaptırmak istiyoruz ama gaz sancıları biraz azaldın diye bekliyoruz. çok ağladı mı

Cnm bebişler gazlı oldukları için hep dışına çıkıyor bizim kakamız da çok kuvvetli yapıyorlar

Canım benim oğlum da cok minyon ya bende üzülüyorum herkes söylüyor daha,da canım sıkılıyor ben 1.65 im eşim 1.80 kısa sayılmayız aile hep uzun bu çocuk size benzememis diyorlar küçük adam diye seviyor herkes doktora görürdüm ben uzar büyüme dönemlerinde dedi balık yagi verdi bazen iştahı iyi ama bazen birşey yemiyir sağlık olsun da büyür inşallah

Kızlar bebişlerinizin saçı dökülüyor mu
Benim kızın dökülmeye başladı.pekde yok zaten :)

Benimkini de küçük adam diye seviyorlar:)
Bizde kısa değiliz ama oğlum küçük
Benim kuzenlerim öyleydi 16 yaşında bir anda boy attılar bekli öyle olur

Çok şükür, sagligimizsyerinde :) daha mutlu olmustum tabi ama bu gunumuze şükür.

Selâmlar herkese ilk cocuklardan muhabbet açılmış benim de kızım 5.5 yaşında 17 kilo zayıf. boyu da 115 cmdi en son Oğluşum da 5200 gr dı 40 günlükken:)

Kızlar bebeklerinizin göz renkleri nasıl benim oglum 2 aylık şu an lacivert gibi asıl göz renkleri ne zaman hangi ayda belli oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…