- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #46.061
Geçmiş olsun canımMerhaba herkese;
Benım tontiş dün sünnet oldu, delikanlı oldu artık. Kolay gecti çok şükür.
Bızımde derdımız kabızlık. Anne sutu ıle beslenıp nasıl kabız olmayı başarıyor acaba? Ilk oğlandan çok çekmiştik kabızlıktan, inşallah ona benzemez.
Maşallah tosuncuk ablayı yakalamışTekTtesellimiz "aman sağlıklı olsun da" benim kız da 10 kilo kıysfetleri ayakkabısıylaa oğlum güzel alıyor maşallah 6 kilo civarı. Bizimkilrr de ikiz gibi büyüyecek heralde ama. Hiç benzemiyorlar=)
Benimki de hep gürültülü bir karnı varHep gazı var canım benim kızın
Arkadaşlar ben mi beceremiyorum bilmiyorum.Bugün annem gitti tek kaldım.Tam doyuramadım sanırım arandı ağladı.Sonra çok doyurdum her yere kustu.Sonra onu öyle bıraktım oturdum ağladım.Herkes anne olmamalı sanırım.Beceremiyorum.İç sesini dinle diyen var.Niye olmuyor.Elini ağzını götürüyor biliyorum ki keşfediyor ama Annemm gitmeden o kadar konuştu ki doymuyor doymuyor diye...Bıktım şu sütün var mı lafından.Var işte var niye anlamıyorlar.Gerçekten çok moralim bozuk
.Yardım kızlar aranıza yeni katildim 19 eylul doğumlu bir kızim var.. bir haftadir burun tıkanıklığı yaşıyoruz doktora gittik normal bebeklerde olur serum fizyolojik kullan ve aspiratörle temizle dedi.. yapıyorum fakat rahatlama olmuyor bebegimde hep hırıltı geliyor burnundan.. gece özellikle uykusundan uyandıriyo.. birde çok baş hareketi yapıyor acaba tıkanıklıktan mı kaynaklanıyor bu arada aşırı hareketli bir bebeğim var eli ayağı hiç durmuyo.. acaba kafa hareketleri normal bir durum mudur.. özellikle uyanmaya çalışırken yapıyo
Geçmiş olsun kac gunde iyilesti bakimi zor muyduMerhaba herkese;
Bızımde derdımız kabızlık. Anne sutu ıle beslenıp nasıl kabız olmayı başarıyor acaba? Ilk oğlandan çok çekmiştik kabızlıktan, inşallah ona benzemez.
Canım benim kızım 39 aylık oldu 98 cm boyu bana kısa geliyor rahatsız ediyor beni tabi ki benim de boyum kısa 158 cm boyum ama belki altında yatan başka bir sorun var mı diye endişe ediyorum bu yüzden en kısa zaman da endokrinoloji doktoruna götüreceğim sana da tavsiye ediyorum için en azından rahat etsin.Dun kızımı öğleden sonra banyo yaptirmisitim gündüz uyudu gece 12 de gözler açıldı 3 e kadar oturduk bundan sonra aksam yaptiracam banyoyu bana ders oldu oğlum da iki gündür hasta usutmus sanırım bir şey yemiyor uyumuyor gece 2 de uyudu esimle biz mahvolduk benim oğlum da çok minyon kızlar 12 kilo ocakta 3 bitecek boyu da kısa 86 cm bu gidsle kız oğlanı geçecek
geçmiş olsun :) kaç günlük acaba oğlunuz biz de yaptırmak istiyoruz ama gaz sancıları biraz azaldın diye bekliyoruz. çok ağladı mıMerhaba herkese;
Cnm bebişler gazlı oldukları için hep dışına çıkıyor bizim kakamız da çok kuvvetli yapıyorlarBenimki de hep gürültülü bir karnı var
dün slinge koydum yemek yaparken iyi bir gaz çıkardı kaka yaptı seviniyorum başıma geleceklerden habersiz
Uyudu slingde
Dedim hemen değiştireyim kalası dışarı çıkmasın
Altını açtım değiştirdim kucağıma yatağa koymak için birde ne göreyim sırt komple kaka
Öyle böyle değil
direk yıkadı çıkmış kaka :)
Hemen tabi banyoya koştuk
Buna rağmen gece hep huzursuz ezogrlin içtim kimyonda koydum ama
karnı ağrıdı sanırım
Canım benim oğlum da cok minyon ya bende üzülüyorum herkes söylüyor daha,da canım sıkılıyor ben 1.65 im eşim 1.80 kısa sayılmayız aile hep uzun bu çocuk size benzememis diyorlar küçük adam diye seviyor herkes doktora görürdüm ben uzar büyüme dönemlerinde dedi balık yagi verdi bazen iştahı iyi ama bazen birşey yemiyir sağlık olsun da büyür inşallahCanım benim kızım 39 aylık oldu 98 cm boyu bana kısa geliyor rahatsız ediyor beni tabi ki benim de boyum kısa 158 cm boyum ama belki altında yatan başka bir sorun var mı diye endişe ediyorum bu yüzden en kısa zaman da endokrinoloji doktoruna götüreceğim sana da tavsiye ediyorum için en azından rahat etsin.
Kilosu da 14 yaşıtlarıyla yan yana gelince minyon kalıyor
Yardım kızlar aranıza yeni katildim 19 eylul doğumlu bir kızim var.. bir haftadir burun tıkanıklığı yaşıyoruz doktora gittik normal bebeklerde olur serum fizyolojik kullan ve aspiratörle temizle dedi.. yapıyorum fakat rahatlama olmuyor bebegimde hep hırıltı geliyor burnundan.. gece özellikle uykusundan uyandıriyo.. birde çok baş hareketi yapıyor acaba tıkanıklıktan mı kaynaklanıyor bu arada aşırı hareketli bir bebeğim var eli ayağı hiç durmuyo.. acaba kafa hareketleri normal bir durum mudur.. özellikle uyanmaya çalışırken yapıyo
Benim kızın dökülmeye başladı.pekde yok zaten :)Kızlar bebişlerinizin saçı dökülüyor mu
Evet hatta kafasının hangi tarafı değiyorsa yatağa oralar açıldı:) komik olduKızlar bebişlerinizin saçı dökülüyor mu
Benimkini de küçük adam diye seviyorlar:)Canım benim oğlum da cok minyon ya bende üzülüyorum herkes söylüyor daha,da canım sıkılıyor ben 1.65 im eşim 1.80 kısa sayılmayız aile hep uzun bu çocuk size benzememis diyorlar küçük adam diye seviyor herkes doktora görürdüm ben uzar büyüme dönemlerinde dedi balık yagi verdi bazen iştahı iyi ama bazen birşey yemiyir sağlık olsun da büyür inşallah
Kızlar bence endişelenmeyin erkek çocukları ergenlikte çok uzarlarBenimkini de küçük adam diye seviyorlar:)
Bizde kısa değiliz ama oğlum küçük
Benim kuzenlerim öyleydi 16 yaşında bir anda boy attılar bekli öyle olur
Çok şükür, sagligimizsyerinde :) daha mutlu olmustum tabi ama bu gunumuze şükür.Maşallah tosuncuk ablayı yakalamış
Tek derdimiz kiloları olsun :)
Geçen nette bir yazı okudum kendime gelemedim ailesini kaybeden birinin hikayesi
bazen şükredecek ne çok şeyimiz çar diye düşünüyor insan böyle durumlarda
sen nasılsın herşey yolunda mı mutlu msn
Benim oğlanın çok dokuluyor ozellijleö arkasi ve yanlar. Ama normal diyorlar ana sacisdokukecek yenileri gelecekmisKızlar bebişlerinizin saçı dökülüyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?