- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #46.201
Maşallah de ne güzel ya keşke benin kız da uyusa gece gündüz düzen yok valla gizlerimin içi acıyor uykusuzluktan gece nasıl pekiYa kızlar bilmiyorum abes bir durum mu bu kızım gündüz en fazla 2 saat uyanık kalıyor artık öyle ki eski 1 çocuklu halime döndüm bu durum beni rahatsız etmeye başladı
Uyanık tutmaya çalışıyorum en fazla 10 dk sonra emzik istiyor vermezsem ağlamaya başlıyor emzigi verdiğim gibi uyumaya başlıyor ne yapayım ben bunun bir ölçüsü var mı acaba ? Kaç saat uyumalı ve uyanık kalmalı?
Bebek bu normal olan uyuması ama biZimkiler anormal uyumuyor :)Normal dimi bu durum yani uyuması sıkıntı değil de bütün gün toplam 2 saat kadar uyanik olması endişe ettirdi beni :)
Maasallah diyeyim canım gece uyuyor 2 defa uyanıyor sesini duyduğum an hemen emziriyorum aymıyorum uykusunu emerken uyuyakalıyor yatırıyorum geri.Maşallah de ne güzel ya keşke benin kız da uyusa gece gündüz düzen yok valla gizlerimin içi acıyor uykusuzluktan gece nasıl peki
İlahi ya aslında büyük kızım da uyurdu güzel ama bu kadar fazla mı hatırlamıyorumBebek bu normal olan uyuması ama biZimkiler anormal uyumuyor :)
Maasallah diyeyim canım gece uyuyor 2 defa uyanıyor sesini duyduğum an hemen emziriyorum aymıyorum uykusunu emerken uyuyakalıyor yatırıyorum geri.
Maşallah hem gece hem gündüz uymuyorsa çok iyi bizim hala düzen yok oğlum da iki yaşına kadar uyku yoktu komsular allah sana sabir versin derdi uyumazdi oğlum sabaha kadar kaç kez kalktığını hatirlamazdim kızım da öyle olacak diye korkuyorum beni en çok yoran uykusuzluk çok gergin sinirli oluyorum
İlahi ya aslında büyük kızım da uyurdu güzel ama bu kadar fazla mı hatırlamıyorum
Ahh ahh uyuyann çocuğa hasretim :) benim ikiside uyumayan cinsten :)Maasallah diyeyim canım gece uyuyor 2 defa uyanıyor sesini duyduğum an hemen emziriyorum aymıyorum uykusunu emerken uyuyakalıyor yatırıyorum geri.
İlahi ya aslında büyük kızım da uyurdu güzel ama bu kadar fazla mı hatırlamıyorum
Ayy ne güzel özendim valla benim oglanda 2 gündür tam tersi gündüz 0 uyku bi de kriz gecirir gibi aglaması cabası bence yat kalk şükret halineYa kızlar bilmiyorum abes bir durum mu bu kızım gündüz en fazla 2 saat uyanık kalıyor artık öyle ki eski 1 çocuklu halime döndüm bu durum beni rahatsız etmeye başladı
Uyanık tutmaya çalışıyorum en fazla 10 dk sonra emzik istiyor vermezsem ağlamaya başlıyor emzigi verdiğim gibi uyumaya başlıyor ne yapayım ben bunun bir ölçüsü var mı acaba ? Kaç saat uyumalı ve uyanık kalmalı?
Cok zor oluyor benimki hic emmedi 3 sydur sagiyorum ama azakdi iyce sütüm kesilcek dye korkuyorum mama veriyomusun pekiÇoğu zaman canım. Meme reddi var bizde genelde emmiyor fırsat buldukça sağlıyorum ben ds
Kilosu iyi gdyo onda bi sikinti yok da artik öğünlerde 90 yemiyi agliyo mama yapiyorum ustune de 30 40 mlBiberonda olsa sonuçta senin sütünü iciyo ne guzel.yetmedigini düşünüyosan kilosuna baktırıp doktora danışabilirsin.
Maşallah,ne güzel ya emziği verşnce kendiliğinden uyuyorsa süper,nasıl emzikmiş o bizde alakım :)Ya kızlar bilmiyorum abes bir durum mu bu kızım gündüz en fazla 2 saat uyanık kalıyor artık öyle ki eski 1 çocuklu halime döndüm bu durum beni rahatsız etmeye başladı
Senin kız uykuyu seviyor olabilir miNormal dimi bu durum yani uyuması sıkıntı değil de bütün gün toplam 2 saat kadar uyanik olması endişe ettirdi beni :)
Bebedor canım 0 3 ay olan bir emzik :)Maşallah,ne güzel ya emziği verşnce kendiliğinden uyuyorsa süper,nasıl emzikmiş o bizde alakım :)
Galiba canım yani uyuması normal denildiği için dediğin gibi uykuyu seviyor.Senin kız uykuyu seviyor olabilir mi
Dostum hem n kendinize bir maşallah de okuyup üfleOglumu emzirmeyi o kadar cok özlemisim ki.. cok sukur birakmadi emmeyi o kadar mamaya ragmen emerkn uyuyo oylece izliyorum kucagimdan indirmek istemiyorum
Ay valla kirk bin kere masallahhh bundn sonra kimseye biseyimi anlatmamDostum hem n kendinize bir maşallah de okuyup üfle
Ne çektin yahu
Uykularin birazini bize ver.benimki de. 2 saat bile uyumuyorYa kızlar bilmiyorum abes bir durum mu bu kızım gündüz en fazla 2 saat uyanık kalıyor artık öyle ki eski 1 çocuklu halime döndüm bu durum beni rahatsız etmeye başladı
Maşallah canımOglumu emzirmeyi o kadar cok özlemisim ki.. cok sukur birakmadi emmeyi o kadar mamaya ragmen emerkn uyuyo oylece izliyorum kucagimdan indirmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?