2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Maşallah de ne güzel ya keşke benin kız da uyusa gece gündüz düzen yok valla gizlerimin içi acıyor uykusuzluktan gece nasıl peki

Maşallah de ne güzel ya keşke benin kız da uyusa gece gündüz düzen yok valla gizlerimin içi acıyor uykusuzluktan gece nasıl peki
Maasallah diyeyim canım gece uyuyor 2 defa uyanıyor sesini duyduğum an hemen emziriyorum aymıyorum uykusunu emerken uyuyakalıyor yatırıyorum geri.

Bebek bu normal olan uyuması ama biZimkiler anormal uyumuyor :)
İlahi ya aslında büyük kızım da uyurdu güzel ama bu kadar fazla mı hatırlamıyorum

Ayyyyy kızlar ölüyorum yorgunluktan bi çocuk öğlen 12 den beri uyumaz mı yaaaa kollarım koptu kucağımda taşımaktan -Allah tan kaynanam yanımda da yemekle işle o ilgileniyor şimdi uykuya daldı benim cadı bende kendimi hemen yatağa attım çok Yorgun’um çokkkkk sizinkiler de kucak istiyor mu yaaaaaa

Ahh ahh uyuyann çocuğa hasretim :) benim ikiside uyumayan cinsten :)

Ayy ne güzel özendim valla benim oglanda 2 gündür tam tersi gündüz 0 uyku bi de kriz gecirir gibi aglaması cabası bence yat kalk şükret haline

Maşallah,ne güzel ya emziği verşnce kendiliğinden uyuyorsa süper,nasıl emzikmiş o bizde alakım :)

Uykularin birazini bize ver.benimki de. 2 saat bile uyumuyor

Kizlar acil yardim.dun kizim ogleden aksama kadar katila katila agladi.ne uyudu ne sustu.alti temiz pisik degil gazi cikiyor surekli karni tok ne skntisi var bilmiyom doktora goturmedim korkumdan zaten minicik birde kan idrar la ugrasicaz belkide serum vericekler bunlardan korkuyom gidemedim.oyle boyle aglamiyo ya gorseniz sanki dovmusler gibi cok uzuluyorum hic boyle yapmazfi bugune kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…