2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba. Hayırlı olsun bebeğiniz Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Ben de ilgisini çekip çekmeyeceğindsn emin değildim internetten "diytoy bebeğimin ilk zeka kartları" olan kutuyu aldım fiyatı da uygun geldi. Kart sayısınj arttırmak için maaşımız yatınca sevgilibebek sitesindeki setlerden almayı düşünüyorum.

Gündüz ben operasyon geçirdim diye annem hep uyuttu,akşam 7 den beri 5 dk uyuyup uyandı
Şimdide kucağımda hala pişpiş yapmaktan dilim damağım kurudu
Sen nasıl uyutuyorsun?
Cnm aslında benim bildiğim ilk kızım da da olan meme emen çocuk emerken uyur ama YÖK bizim kuzuda emerken uyumak.... bende emzirip karnını doyuruyorum sonra da emziğini verip kucağımda pış pış yapıyorum yoksa uyumuyor

Cnm benim kızım da aynı şekilde emzirmek sorun oluyor ben artık çözdüm ama sende dene bence ... emzirirken baktım huysuzlanıyor kendini ittiriyor ben alıp sırtını ovalıyorum gazını çıkarıp devam ediyoruz emmeye bence sende dene işe yarıyor

Benimde kızım aynı kardeşine zarar vermiyor seviyor ama bana karşı hırçın.bence kıskandıkları için bize sariyolar.

Aynen benimde oğlum memede uyuyordu Çok rahattı,dediğin gibi kızım yok uyumuyor memede gözler açık olaki dalar gibi olduysa memede bşraz pışpışlıyorum ama yatağa koyunca uyanıyor hemen,yarım kundak yapıp şapkasıyla gözünü kapatıyorum öyle uyutmaya çalışıyoruz ,dün gece annem 2:30 da uyutabilmiş,uykumuz bir düzene girse inş

Amin canım hepimizin inşallah iyi canım kızım çok şükür sesten çok alıyor kızım ya ogluma ses yapma dedikce bağırıyor çok inatçı oldu dinlemiyor cisi öğrendi ama kakayi altına yapıyor aksam uyumuyor 11 12 hala ayakta biri uyusa zaten biri uyanık oluyor bir de gelen giden çok yoruluyorum bos kaldığım anda hemen kurabiye börek yapıp dolaba atiyorum yoksa yetistiremiyorum

Kizlar bu verem asisinin yara mi olmasi gerek illaki yoksa tutmamis mi oluyo ve yeniden mi yapilmali benim kizimin kolu yara falan olmadi 1 hafta oldu asi olali

Ahahhhhhh aynı bizim yöntem sabah 5 de uyandı altını değiştirdim karnını doyurdum baktım kucakta gezmek istiyor hemen yarım kundak şapkada kapatıldı gözler hemen uyudu geri

Cnm bizde de yara olmadı sadece ebe vururken kolu sarı gibi oldu vurduğu yer bakın aşı tutmuş oluyor dedi
Kizlar bu verem asisinin yara mi olmasi gerek illaki yoksa tutmamis mi oluyo ve yeniden mi yapilmali benim kizimin kolu yara falan olmadi 1 hafta oldu asi olali[/Q

Dolaba bişeyler hazırlayıp atmaya vaktin oluyorsa ne güzel,ben yemek yaparsam seviniyorum ki o gün çamaşır ütü kalmıştır kesin,uyku düzeni me zaman oturacak diye bekliyorum ,2. Çocuğum ama unutmuşum bu düzenler ne zaman oluyordu diye

Zombi gibi ayaktayim canim çok zor Komşum var onunla yapıyorum tek çok zor ya oğlum yine ağlayarak uyandı gün başladı misafir gelince çok zor canım hepsini yapmak bizim aileler çok kalabalık çok gelen var

Günaydın kızlar oğlanı uyuttum bende yeni çamaşır topla ütü yap kahvaltı hazırla derken oyalanmışım baya. Benimkinin 3 akşamdır kolikligi tutuyor saat 8 gibi aglama nöbeti 11 de bitiyor gaz yok karni tok ama iste kolik. Anca kundak ve beyaz gürültüyle sakinleşiyor büyüme atagi geçiriyor sanırım

Kızlar bebeğim yaklaşık 1.5 aylık ve ben adet oldum...ilk kızımda da hemen 1 ay içinde olmuştum ama fazla emzirmiyordum ona bağladım. Bunda emziriyorum yine aynı. Ben niye bu kadar çabuk oluyorum ne acelem var anlamadım?...

40 ciktigi gun oldum canm bende kisiden kişiye değişiyor kimisi 1 sene olmuyor

Kizlar ben sutunu sagarak veriyorum belki hatırlıyorsunuzdur beni erken digum yapmıştım sutum iyce azaldi 3 satte bi sagiyorum 1 saat sagmisken 90 ml cikiyir sizde durumlar nasıl cok mu az siCzce sütüm

Kizlar ben sutunu sagarak veriyorum belki hatırlıyorsunuzdur beni erken digum yapmıştım sutum iyce azaldi 3 satte bi sagiyorum 1 saat sagmisken 90 ml cikiyir sizde durumlar nasıl cok mu az siCzce sütüm
Sağmadığım için hiç bilmiyorum ne kadar içiyor kızım ama 90 ml tek göğüs içinse iyi bence

Bizde 75 yaşında koca bebek yani kaynana var çocuktan beter
Wc ye gitmeye korkuyorum
Çünkü ben dışarı çıkınca hemen kucağına alıyor
Kucağa alıştırmak istemiyorum almıyorum da
Yere yatiriyorum şimdilik 2 gündür kendi kendine uyumasini öğrendi devam etmesini diliyorum
Söylüyorum ama bir kulağından girip diğer kulağından çıkıyor

Cnm bizde de yara olmadı sadece ebe vururken kolu sarı gibi oldu vurduğu yer bakın aşı tutmuş oluyor dedi
Bizimde beyaz gibi olmuştü
Aşı olurken ben bakamadım ama sonra baktım

Bende 40 çıkınca hemen adet olanlardanim
Hatta en son 27 aralik 2017 de adet olmustum
Şimdi de 29 ekimde geldi adetim
Gelmesi iyi bi yandan sitrest sikinti falan kalmıyor

Evet yapma dediğini yapıyorlar inadına
Biraz dayanıp görmezden gelmek lazım
Ya da dikkatini başka şeye yöneltmek
benimde kakayı öğrendi ara ara canı sıkılırsa çişini yapıyor
aslımda normal diyor herkes erkek çocukları geç öğreniyormuş
Ben de sürekli stok yapıyorum
İnş bi düzen oluştururuz yanlış değilsin yani
Burda iki çocuklular olarak benzer sıkıntıları yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…