- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.057
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #46.161
Merhaba. Hayırlı olsun bebeğiniz Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Merhaba ben de aranıza yeni katıldım . Bu zeka kartlarını merak ediyorum bir çok çeşidi var internetten araştırıyorum da sizin kullandığınız nasıl çok merak ettim bebeğinizin bu kadar ilgili olması hoşuma gitti ben de almak isterim
Cnm aslında benim bildiğim ilk kızım da da olan meme emen çocuk emerken uyur ama YÖK bizim kuzuda emerken uyumak.... bende emzirip karnını doyuruyorum sonra da emziğini verip kucağımda pış pış yapıyorum yoksa uyumuyorGündüz ben operasyon geçirdim diye annem hep uyuttu,akşam 7 den beri 5 dk uyuyup uyandı
Şimdide kucağımda hala pişpiş yapmaktan dilim damağım kurudu
Sen nasıl uyutuyorsun?
Cnm benim kızım da aynı şekilde emzirmek sorun oluyor ben artık çözdüm ama sende dene bence ... emzirirken baktım huysuzlanıyor kendini ittiriyor ben alıp sırtını ovalıyorum gazını çıkarıp devam ediyoruz emmeye bence sende dene işe yarıyorKızlar anne olmak ne kadar zormuş dün geceden beri oglum dogru düzgün uyumadı özellikle akşamdan gece 11 e kadar habire ağladı gazı var olduğunu düşünüyorum naptıysak susmadı en son heralde yorgun düşüp uyudu demin uyandı emzirdim emzirirken ne güzel emiyo diye geçirdim içimden sonra bi anda çığlık çığlığa aglamaya başladı bende dayanamayıp onunla ağladım şimdi yine inliyerek ıkınarak uyuyo napıcam ben artık karnını doyurmaktan bile korkar oldum çok zor durumdayım
Benimde kızım aynı kardeşine zarar vermiyor seviyor ama bana karşı hırçın.bence kıskandıkları için bize sariyolar.Canım stres yapma diyeceğim olmayacak ilk çocuk zor bir çocuksa cidden insan tıkanıyor seni çok iyi anlıyorum iki çocukla başetmek beni de zorluyor ilk kızım çok ağlıyor bu ara küçük kızım da ağlayınca stresim sinirim 2 katına çıkıyorbüyük kizima maalesef bağırıyorum bu ara sadece ağladığı için sebepsiz yere öyle ki ağzı burnu yüzü gözleri kıpkırmızı oluyor eşim eve geldiğinde baba annem bana vurdu diyor ben şok geçiriyorum ki asla vurmam evladıma eşim de gözümün içine bakıyor imalı imalı vurdun mu der gibi stresten başıma ağrılar giriyor neden böyle yapıyor anlamıyorum kıskançlık yapmıyor kardeşine bazen izliyorum gizli gizli kardeşini öpüyor yüzünü okşuyor konuşuyor onunla üstünü bile örtüyor özellikle bana karşı fena halde hırçın babasının bana kızması için elinden geleni yapıyor benim de saçlarım dökülmeye başladı.
Aynen benimde oğlum memede uyuyordu Çok rahattı,dediğin gibi kızım yok uyumuyor memede gözler açık olaki dalar gibi olduysa memede bşraz pışpışlıyorum ama yatağa koyunca uyanıyor hemen,yarım kundak yapıp şapkasıyla gözünü kapatıyorum öyle uyutmaya çalışıyoruz ,dün gece annem 2:30 da uyutabilmiş,uykumuz bir düzene girse inşCnm aslında benim bildiğim ilk kızım da da olan meme emen çocuk emerken uyur ama YÖK bizim kuzuda emerken uyumak.... bende emzirip karnını doyuruyorum sonra da emziğini verip kucağımda pış pış yapıyorum yoksa uyumuyor
Amin canım hepimizin inşallah iyi canım kızım çok şükür sesten çok alıyor kızım ya ogluma ses yapma dedikce bağırıyor çok inatçı oldu dinlemiyor cisi öğrendi ama kakayi altına yapıyor aksam uyumuyor 11 12 hala ayakta biri uyusa zaten biri uyanık oluyor bir de gelen giden çok yoruluyorum bos kaldığım anda hemen kurabiye börek yapıp dolaba atiyorum yoksa yetistiremiyorumAllah yardımcımız oldun iki çocuklu olmak zor bende tuvalete gidiyorum ama tedirgin bi şekilde
Ya bişey yaparsa diye
Kızın iyi mi?maalesef insan bazen tutamıyor kendini bide dikkat çekmek için daha çok yapıyorlar oğlumda yapıyor
inşaallah 3 ayda falan iyice alışırlarda rahatlarız
Ahahhhhhh aynı bizim yöntem sabah 5 de uyandı altını değiştirdim karnını doyurdum baktım kucakta gezmek istiyor hemen yarım kundak şapkada kapatıldı gözler hemen uyudu geriAynen benimde oğlum memede uyuyordu Çok rahattı,dediğin gibi kızım yok uyumuyor memede gözler açık olaki dalar gibi olduysa memede bşraz pışpışlıyorum ama yatağa koyunca uyanıyor hemen,yarım kundak yapıp şapkasıyla gözünü kapatıyorum öyle uyutmaya çalışıyoruz ,dün gece annem 2:30 da uyutabilmiş,uykumuz bir düzene girse inş
Kizlar bu verem asisinin yara mi olmasi gerek illaki yoksa tutmamis mi oluyo ve yeniden mi yapilmali benim kizimin kolu yara falan olmadi 1 hafta oldu asi olali[/Q
Dolaba bişeyler hazırlayıp atmaya vaktin oluyorsa ne güzel,ben yemek yaparsam seviniyorum ki o gün çamaşır ütü kalmıştır kesin,uyku düzeni me zaman oturacak diye bekliyorum ,2. Çocuğum ama unutmuşum bu düzenler ne zaman oluyordu diyeAmin canım hepimizin inşallah iyi canım kızım çok şükür sesten çok alıyor kızım ya ogluma ses yapma dedikce bağırıyor çok inatçı oldu dinlemiyor cisi öğrendi ama kakayi altına yapıyor aksam uyumuyor 11 12 hala ayakta biri uyusa zaten biri uyanık oluyor bir de gelen giden çok yoruluyorum bos kaldığım anda hemen kurabiye börek yapıp dolaba atiyorum yoksa yetistiremiyorum
Zombi gibi ayaktayim canim çok zor Komşum var onunla yapıyorum tek çok zor ya oğlum yine ağlayarak uyandı gün başladı misafir gelince çok zor canım hepsini yapmak bizim aileler çok kalabalık çok gelen varDolaba bişeyler hazırlayıp atmaya vaktin oluyorsa ne güzel,ben yemek yaparsam seviniyorum ki o gün çamaşır ütü kalmıştır kesin,uyku düzeni me zaman oturacak diye bekliyorum ,2. Çocuğum ama unutmuşum bu düzenler ne zaman oluyordu diye
40 ciktigi gun oldum canm bende kisiden kişiye değişiyor kimisi 1 sene olmuyorKızlar bebeğim yaklaşık 1.5 aylık ve ben adet oldum...ilk kızımda da hemen 1 ay içinde olmuştum ama fazla emzirmiyordum ona bağladım. Bunda emziriyorum yine aynı. Ben niye bu kadar çabuk oluyorum ne acelem var anlamadım?...
Sağmadığım için hiç bilmiyorum ne kadar içiyor kızım ama 90 ml tek göğüs içinse iyi benceKizlar ben sutunu sagarak veriyorum belki hatırlıyorsunuzdur beni erken digum yapmıştım sutum iyce azaldi 3 satte bi sagiyorum 1 saat sagmisken 90 ml cikiyir sizde durumlar nasıl cok mu az siCzce sütüm
Allah yardımcımız oldun iki çocuklu olmak zor bende tuvalete gidiyorum ama tedirgin bi şekilde
Ya bişey yaparsa diye
Kızın iyi mi?maalesef insan bazen tutamıyor kendini bide dikkat çekmek için daha çok yapıyorlar oğlumda yapıyor
inşaallah 3 ayda falan iyice alışırlarda rahatlarız
Bizimde beyaz gibi olmuştüCnm bizde de yara olmadı sadece ebe vururken kolu sarı gibi oldu vurduğu yer bakın aşı tutmuş oluyor dedi
Bende 40 çıkınca hemen adet olanlardanimKızlar bebeğim yaklaşık 1.5 aylık ve ben adet oldum...ilk kızımda da hemen 1 ay içinde olmuştum ama fazla emzirmiyordum ona bağladım. Bunda emziriyorum yine aynı. Ben niye bu kadar çabuk oluyorum ne acelem var anlamadım?...
Evet yapma dediğini yapıyorlar inadınaAmin canım hepimizin inşallah iyi canım kızım çok şükür sesten çok alıyor kızım ya ogluma ses yapma dedikce bağırıyor çok inatçı oldu dinlemiyor cisi öğrendi ama kakayi altına yapıyor aksam uyumuyor 11 12 hala ayakta biri uyusa zaten biri uyanık oluyor bir de gelen giden çok yoruluyorum bos kaldığım anda hemen kurabiye börek yapıp dolaba atiyorum yoksa yetistiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?