2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
canım gazı olabilir mi masaj yapıp karnını sarsan gaz olunca genelde öyle ağlıyorlar genelde

Sağmadığım için hiç bilmiyorum ne kadar içiyor kızım ama 90 ml tek göğüs içinse iyi bence
Canım bende günde 1 kez geceleri sağıyorum
Tek göğsü emzirdikten sonra toplam 90 100 cc kadar çıkıyor
Dr. 100 cc içer bir öğünde demişti 2 aylık bebeğim
Yeterlidir bence seninkide

kıyamam ya tecrübesiz olunca böyle oluyoruz işte tahlil falan uğraştırmazlar belki ya gitsen mi doktora
Biraz bekliyom simdi cnm suan uyuyor yine oyle olursa mecbur bi gidecegiz hastanelere de belli olmuyoki hicbirsey olmasada serum falan ugrastirabiliyorlar yavrum daha cok kucuk

Olmadi bi goturelim serum falan derlerse geri getiririm cocugumu
Serumdan önce tahlil yaparlar.belki gazdır gerek kalmaz onlara.bende geçenlerde hıc susmadigi için götürmüştüm lavman yapmislardi.hemsire gaz masaji yapmıştı.ama nasil masaj kirilacak sandim bacakları.meger gazdan değil altı mantar olmuştu ondan ağlamış yavrum.varmi sizde kizariklik pişik felan.

Ama oglenden aksama kadar aglar mi bi cocuk ya ustten gaz cikariyor ayrica hep emince napcami sasirdim korkuyorum cok uzuluyorum
Cnm geçenlerde benim kızımda saatlerce ağlamıştı bende dayanamadım hastaneye götürdüm ultrason çekildi gazı varmış ne damlalar kimyonlu sular kullandım yine de geçmedi hala da devam ediyor gaZımız hep bir ıkınma halinde doktor 4 Aydan sonra biraz rahatlar dedi bekliyorum inşallah rahatlar

Cok zor oluyor benimki hic emmedi 3 sydur sagiyorum ama azakdi iyce sütüm kesilcek dye korkuyorum mama veriyomusun peki
Evet canım ilk haftasından beri mama aloyor mecburen. Sütüm geç geldi benşm ama gelene kadar da Biberona alıştı kızım emmek istemiyor. Allah yardımcımız olsun bebek emmediğinde zor oluyor sağarsk vermek. Buna da şükür diyorum ben az da olsa anne sütü içebiliyor.

Yok ya ozellikle baktim ki her altini actigimda zeytinyagi suruyorum pisik olmaz hic . Tahlil icin kan idrar ugrastirirlar saglam insan hasta oluyo hastanede

Ya oyle cok ikinma yok bizde anlamiyorum sadece ikinmak mi bu gaz belirtisi .
Direk ultrasonami aldilar kan falan istemedilermi

Ya oyle cok ikinma yok bizde anlamiyorum sadece ikinmak mi bu gaz belirtisi .
Direk ultrasonami aldilar kan falan istemedilermi
Gaz sorunu varsa doktorlsr anlıyorlar onu muayene ederken ve ultrasonda. Şimdiye çoktan götürmüştm doktora ben olsaydım nasıl dayanabiliyorsunuz saatlerce ağlamasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…