- 28 Ağustos 2018
- 1.238
- 1.302
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #46.221
canım gazı olabilir mi masaj yapıp karnını sarsan gaz olunca genelde öyle ağlıyorlar geneldeKizlar acil yardim.dun kizim ogleden aksama kadar katila katila agladi.ne uyudu ne sustu.alti temiz pisik degil gazi cikiyor surekli karni tok ne skntisi var bilmiyom doktora goturmedim korkumdan zaten minicik birde kan idrar la ugrasicaz belkide serum vericekler bunlardan korkuyom gidemedim.oyle boyle aglamiyo ya gorseniz sanki dovmusler gibi cok uzuluyorum hic boyle yapmazfi bugune kadar
Ama oglenden aksama kadar aglar mi bi cocuk ya ustten gaz cikariyor ayrica hep emince napcami sasirdim korkuyorumcanım gazı olabilir mi masaj yapıp karnını sarsan gaz olunca genelde öyle ağlıyorlar genelde
Dün yazmıştım nazar için.bi oku istersen.nazar da olabilir.Ama oglenden aksama kadar aglar mi bi cocuk ya ustten gaz cikariyor ayrica hep emince napcami sasirdim korkuyorumcok uzuluyorum
Canım bende günde 1 kez geceleri sağıyorumSağmadığım için hiç bilmiyorum ne kadar içiyor kızım ama 90 ml tek göğüs içinse iyi bence
Hep okuyorum ama bilmiyom hic boyle yapmazdi bugune kadar hastaneye gitmelimiyim ne diyorsunz suan uyuyor yine birazdan aglamaya baslamasindan korkuyorumDün yazmıştım nazar için.bi oku istersen.nazar da olabilir.
Biraz bekliyom simdi cnm suan uyuyor yine oyle olursa mecbur bi gidecegiz hastanelere de belli olmuyoki hicbirsey olmasada serum falan ugrastirabiliyorlar yavrum daha cok kucukkıyamam ya tecrübesiz olunca böyle oluyoruz iştetahlil falan uğraştırmazlar belki ya gitsen mi doktora
Bugün de aynı şekil devam ederse götürün tabi.Hep okuyorum ama bilmiyom hic boyle yapmazdi bugune kadar hastaneye gitmelimiyim ne diyorsunz suan uyuyor yine birazdan aglamaya baslamasindan korkuyorum
Olmadi bi goturelim serum falan derlerse geri getiririm cocugumuBugün de aynı şekil devam ederse götürün tabi.
Serumdan önce tahlil yaparlar.belki gazdır gerek kalmaz onlara.bende geçenlerde hıc susmadigi için götürmüştüm lavman yapmislardi.hemsire gaz masaji yapmıştı.ama nasil masaj kirilacak sandim bacakları.meger gazdan değil altı mantar olmuştu ondan ağlamış yavrum.varmi sizde kizariklik pişik felan.Olmadi bi goturelim serum falan derlerse geri getiririm cocugumu
Sagol kuzummMaşallah canım
Yok canim tam.iyilesmedim hala sis ama eskisi gibi agrim sizim yok sütte geliyo azar azar ilaclarim bitti diger gögsmden emzirmeye basladim sis olandan da azar azar deniyorum bi kac cekip birakiyokaptinn sen iyileştin mi? Ameliyat oldun mu? Emmesine de çok sevindim
Cnm geçenlerde benim kızımda saatlerce ağlamıştı bende dayanamadım hastaneye götürdüm ultrason çekildi gazı varmış ne damlalar kimyonlu sular kullandım yine de geçmedi hala da devam ediyor gaZımız hep bir ıkınma halinde doktor 4 Aydan sonra biraz rahatlar dedi bekliyorum inşallah rahatlarAma oglenden aksama kadar aglar mi bi cocuk ya ustten gaz cikariyor ayrica hep emince napcami sasirdim korkuyorumcok uzuluyorum
Evet canım ilk haftasından beri mama aloyor mecburen. Sütüm geç geldi benşm ama gelene kadar da Biberona alıştı kızım emmek istemiyor. Allah yardımcımız olsun bebek emmediğinde zor oluyor sağarsk vermek. Buna da şükür diyorum ben az da olsa anne sütü içebiliyor.Cok zor oluyor benimki hic emmedi 3 sydur sagiyorum ama azakdi iyce sütüm kesilcek dye korkuyorum mama veriyomusun peki
Yok ya ozellikle baktim ki her altini actigimda zeytinyagi suruyorum pisik olmaz hic . Tahlil icin kan idrar ugrastirirlar saglam insan hasta oluyo hastanedeSerumdan önce tahlil yaparlar.belki gazdır gerek kalmaz onlara.bende geçenlerde hıc susmadigi için götürmüştüm lavman yapmislardi.hemsire gaz masaji yapmıştı.ama nasil masaj kirilacak sandim bacakları.meger gazdan değil altı mantar olmuştu ondan ağlamış yavrum.varmi sizde kizariklik pişik felan.
Ya oyle cok ikinma yok bizde anlamiyorum sadece ikinmak mi bu gaz belirtisi .Cnm geçenlerde benim kızımda saatlerce ağlamıştı bende dayanamadım hastaneye götürdüm ultrason çekildi gazı varmış ne damlalar kimyonlu sular kullandım yine de geçmedi hala da devam ediyor gaZımız hep bir ıkınma halinde doktor 4 Aydan sonra biraz rahatlar dedi bekliyorum inşallah rahatlar
Geçmiş olsun canım inşallah tamamen iyileşir eski düzeniniz dönersinzOglumu emzirmeyi o kadar cok özlemisim ki.. cok sukur birakmadi emmeyi o kadar mamaya ragmen emerkn uyuyo oylece izliyorum kucagimdan indirmek istemiyorum
Gaz sorunu varsa doktorlsr anlıyorlar onu muayene ederken ve ultrasonda. Şimdiye çoktan götürmüştm doktora ben olsaydım nasıl dayanabiliyorsunuz saatlerce ağlamasınaYa oyle cok ikinma yok bizde anlamiyorum sadece ikinmak mi bu gaz belirtisi .
Direk ultrasonami aldilar kan falan istemedilermi
Insallah canim gecicek insalah. Rabbim kimseye yasatmasin sütumü kestirmeyi bile düsündm ilacla cok psikolojim bozulmustu ama.sukur geciyo simdiGeçmiş olsun canım inşallah tamamen iyileşir eski düzeniniz dönersinz
Aminnn.Insallah canim gecicek insalah. Rabbim kimseye yasatmasin sütumü kestirmeyi bile düsündm ilacla cok psikolojim bozulmustu ama.sukur geciyo simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?