2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar bu verem asisinin yara mi olmasi gerek illaki yoksa tutmamis mi oluyo ve yeniden mi yapilmali benim kizimin kolu yara falan olmadi 1 hafta oldu asi olali
Canım yara olması şart değilmiş
Olursada 6 ile 10 hafta arası oluyormuş
Benim üç günlükken oldu şimdi yara
İlkinde olmaışrı

Canım yaşlılarda çocuklaşıyor Allah yardımcın olsun
Sen tuvalete gidince alsın sevsin
Sevmek ister ,görmezden gel
Ama sen yanındayken uyar anne kucağına almadan ilgilensen falan de alışırsa işler kalıyor de

Bence bu ml hesaplarına takılmayın.belki 90 ml ona yetiyordur.her bebek farklıdır kimi oburdur doymaz kimi az emer doyar.
Hem süt hem mama olayinada karşıyım ben.doymuyo diye mama verirseniz zamanla olan sütünüz de gider yada azalır.bebek memeyi emdikçe süt artar.ilk kızım doğduğunda 5 gün sütüm tam gelmedi agladi hep ama mama vermek hiç aklıma bile gelmedi iyiki gelmemiş.sonra eme eme getirdi yavrum sütünü ve 2 sene emzirdim çok şükür.bence mama en son düşünülecek çare.sutunuz hiç yoksa.

Yok canim iki göğüsten cikan 90 ml
Moralini bozma her bebek bir değil doymuyorsa belli eder hiç uyumaz,durmadan ağlar,sen kilo alımını takip et yeter,benim kızımda çok kusuyor bazen her emdiğinde ben de emdiği midesinde durmuyor kilo almayacak diye üzülüyordum
Yeteri kadarını alıyorsa sorun yapma bu da sütünü etkiler

Canim takildigimdsn degil ben emzrmiyorum sagarak veriyorum o yuzden emdikce sutun artacak seyi bana uymuyor 90 ml cikincada panik olmaya basladim 1 saat zorla sagdigim hakde o kadar çıkıyor ve artik yetmemeye başladı bebegime keske emse ama kuvezde kaldığı için biberona alismis 3 aydır sagip veriyorum

Kizlar ben sutunu sagarak veriyorum belki hatırlıyorsunuzdur beni erken digum yapmıştım sutum iyce azaldi 3 satte bi sagiyorum 1 saat sagmisken 90 ml cikiyir sizde durumlar nasıl cok mu az siCzce sütüm
Canım ben bugün sabah sağdım ikisimden toplam 50cc 3 saat sonra da ikisinddn toplam 20 c c çıktı

Canım çok zor gerçekten ama atak döneminde olabilir senden etkileniyor olabilir bide annelerin çok nazarı değebiliyor ayetel kürsi okusan
Bende iyi uyudu bugün desem uyumuyor ertesi gün
Evet sanırım benim nazarım çok değiyo maşallah falan diyorum ama dediğin gibi okumak gerekiyo nazar değmesin diye

Benimki de öyle midesi bulaninca gazı olunca memeyle oynuyo

Biberonda olsa sonuçta senin sütünü iciyo ne guzel.yetmedigini düşünüyosan kilosuna baktırıp doktora danışabilirsin.

7 defa ayetel kürsüı 21 defa besmele bismillahirrahmanirrahim her okudugunda ufle 7 defa tebbet kesebe kadar 3 defa gulhuvallahi 1 felak 1 nas birdefa elham her okudugunda üfle.
kızlar bunlari nazar için okuyun bebeklere.gercekden etkili.
Ilk kızım 4 aylıkken biyere gitmiştik oturmaya.kizim cok guzel tombis bi bebekti nazar değmiş orda.hic susmaksızın agladi 1gun boyunca acile gittik boşu boşuna serum taktilar.hic kesilmedi ağlaması.sabah eve geldik ama hâlâ devam ediyo aglamasi annemi cagirdim annem dedi bu cocukda nazar var.okudu bu dualari bide guzel nazar cikartir annem inanirmisiniz cocuk aninda sustu uyudu.hayret etmiştim.amcamda bebekken nazardan ölmüş öyle der babaannem hep.o yüzden çok korkarım nazardan.Allah korusun yavrularımızı.

Benımde annem var ama olmasa da yapamayız. Buyuk oğlanı sabah-öğlen okula getırip götürüyorum, mecbur bakıcı tutana kdr annem benımle. Artık yanlız kalmak imkansız yani. Senınde işin zor. Allah yardımcın olsun.

Ya kızlar bilmiyorum abes bir durum mu bu kızım gündüz en fazla 2 saat uyanık kalıyor artık öyle ki eski 1 çocuklu halime döndüm bu durum beni rahatsız etmeye başladı

Uyanık tutmaya çalışıyorum en fazla 10 dk sonra emzik istiyor vermezsem ağlamaya başlıyor emzigi verdiğim gibi uyumaya başlıyor ne yapayım ben bunun bir ölçüsü var mı acaba ? Kaç saat uyumalı ve uyanık kalmalı?

Uyusun canım daha ne istiyorsun :)

Kızlar kız öğlenden beri 10 dk uyuyor uyanıyor sebebi ne bilemedim karni doyuyor bezi cisli ama iki gündür kaka yapmıyor rahatsız da değil zeytinyağı verdim poposuna surdum yapmafi oglumda çok hafif kulak copuyle popoyu uyarirdm yapardı denesem mi yoksa bekleyim mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…