- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #46.181
Canım yara olması şart değilmişKizlar bu verem asisinin yara mi olmasi gerek illaki yoksa tutmamis mi oluyo ve yeniden mi yapilmali benim kizimin kolu yara falan olmadi 1 hafta oldu asi olali
Canım yaşlılarda çocuklaşıyor Allah yardımcın olsunBizde 75 yaşında koca bebek yani kaynana var çocuktan beter
Wc ye gitmeye korkuyorum
Çünkü ben dışarı çıkınca hemen kucağına alıyor
Kucağa alıştırmak istemiyorum almıyorum da
Yere yatiriyorum şimdilik 2 gündür kendi kendine uyumasini öğrendi devam etmesini diliyorum
Söylüyorum ama bir kulağından girip diğer kulağından çıkıyor
Bizimde beyaz gibi olmuştü
Aşı olurken ben bakamadım ama sonra baktım
Bende 40 çıkınca hemen adet olanlardanim
Hatta en son 27 aralik 2017 de adet olmustum
Şimdi de 29 ekimde geldi adetim
Gelmesi iyi bi yandan sitrest sikinti falan kalmıyor
Ben memeden ayirana kadar olmamıştım 2 sene.bunda ne olur bilmem.40 ciktigi gun oldum canm bende kisiden kişiye değişiyor kimisi 1 sene olmuyor
Yok canim iki göğüsten cikan 90 mlSağmadığım için hiç bilmiyorum ne kadar içiyor kızım ama 90 ml tek göğüs içinse iyi bence
Moralini bozma her bebek bir değil doymuyorsa belli eder hiç uyumaz,durmadan ağlar,sen kilo alımını takip et yeter,benim kızımda çok kusuyor bazen her emdiğinde ben de emdiği midesinde durmuyor kilo almayacak diye üzülüyordumYok canim iki göğüsten cikan 90 ml
Canim takildigimdsn degil ben emzrmiyorum sagarak veriyorum o yuzden emdikce sutun artacak seyi bana uymuyor 90 ml cikincada panik olmaya basladim 1 saat zorla sagdigim hakde o kadar çıkıyor ve artik yetmemeye başladı bebegime keske emse ama kuvezde kaldığı için biberona alismis 3 aydır sagip veriyorumBence bu ml hesaplarına takılmayın.belki 90 ml ona yetiyordur.her bebek farklıdır kimi oburdur doymaz kimi az emer doyar.
Hem süt hem mama olayinada karşıyım ben.doymuyo diye mama verirseniz zamanla olan sütünüz de gider yada azalır.bebek memeyi emdikçe süt artar.ilk kızım doğduğunda 5 gün sütüm tam gelmedi agladi hep ama mama vermek hiç aklıma bile gelmedi iyiki gelmemiş.sonra eme eme getirdi yavrum sütünü ve 2 sene emzirdim çok şükür.bence mama en son düşünülecek çare.sutunuz hiç yoksa.
Canım ben bugün sabah sağdım ikisimden toplam 50cc 3 saat sonra da ikisinddn toplam 20 c c çıktıKizlar ben sutunu sagarak veriyorum belki hatırlıyorsunuzdur beni erken digum yapmıştım sutum iyce azaldi 3 satte bi sagiyorum 1 saat sagmisken 90 ml cikiyir sizde durumlar nasıl cok mu az siCzce sütüm
Sende mi sagarak veriyosun canimCanım ben bugün sabah sağdım ikisimden toplam 50cc 3 saat sonra da ikisinddn toplam 20 c c çıktı
Evet sanırım benim nazarım çok değiyo maşallah falan diyorum ama dediğin gibi okumak gerekiyo nazar değmesin diyeCanım çok zor gerçekten ama atak döneminde olabilir senden etkileniyor olabilir bide annelerin çok nazarı değebiliyor ayetel kürsi okusan
Bende iyi uyudu bugün desem uyumuyor ertesi gün
Benimki de öyle midesi bulaninca gazı olunca memeyle oynuyoCnm benim kızım da aynı şekilde emzirmek sorun oluyor ben artık çözdüm ama sende dene bence ... emzirirken baktım huysuzlanıyor kendini ittiriyor ben alıp sırtını ovalıyorum gazını çıkarıp devam ediyoruz emmeye bence sende dene işe yarıyor
Biberonda olsa sonuçta senin sütünü iciyo ne guzel.yetmedigini düşünüyosan kilosuna baktırıp doktora danışabilirsin.Canim takildigimdsn degil ben emzrmiyorum sagarak veriyorum o yuzden emdikce sutun artacak seyi bana uymuyor 90 ml cikincada panik olmaya basladim 1 saat zorla sagdigim hakde o kadar çıkıyor ve artik yetmemeye başladı bebegime keske emse ama kuvezde kaldığı için biberona alismis 3 aydır sagip veriyorum
Normal canim merak etmeArkadaşlar benim oğlan çok tükürük çıkartmaya başladı.Tükürükcük.Normal mi?
Bende eşimle baş başa kalmayi özledim
3 kişilik aile nasıl olur bilmiyorum inan ki
Evde ki kayinvalide yüzünden baş başa kalamiyoruz maalesef
Geldi mi gitmek bilmeyen bir kaynana var
Düşman başına 1.5 ay oldu
Poffffff
Çoğu zaman canım. Meme reddi var bizde genelde emmiyor fırsat buldukça sağlıyorum ben dsSende mi sagarak veriyosun canim
Uyusun canım daha ne istiyorsun :)Ya kızlar bilmiyorum abes bir durum mu bu kızım gündüz en fazla 2 saat uyanık kalıyor artık öyle ki eski 1 çocuklu halime döndüm bu durum beni rahatsız etmeye başladı
Uyanık tutmaya çalışıyorum en fazla 10 dk sonra emzik istiyor vermezsem ağlamaya başlıyor emzigi verdiğim gibi uyumaya başlıyor ne yapayım ben bunun bir ölçüsü var mı acaba ? Kaç saat uyumalı ve uyanık kalmalı?
Normal dimi bu durum yani uyuması sıkıntı değil de bütün gün toplam 2 saat kadar uyanik olması endişe ettirdi beni :)Uyusun canım daha ne istiyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?