- 28 Ağustos 2018
- 1.238
- 1.302
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #46.241
geçmiştir inşallahBiraz bekliyom simdi cnm suan uyuyor yine oyle olursa mecbur bi gidecegiz hastanelere de belli olmuyoki hicbirsey olmasada serum falan ugrastirabiliyorlar yavrum daha cok kucuk
Uzuluyorum tabiiiki dun cok agladi bugun takipteyim yine olursa mecbur goturecegim.dayanmak demeyelim sadece serum falan vermeye kalkarlar ondan korkuyorum.konu bebegim oldugu icin biraz daha sabrediyorum kendim olsam hic dusunmem giderim serumdur kandir herseyi yaparim ama o daha cok kucuk o haline hic dayanamam...Gaz sorunu varsa doktorlsr anlıyorlar onu muayene ederken ve ultrasonda. Şimdiye çoktan götürmüştm doktora ben olsaydım nasıl dayanabiliyorsunuz saatlerce ağlamasına
Insallah cnm el kadar bebekte idrar tahlilini nasil yapiyorlar bilgisi olan var migeçmiştir inşallah
evet cok zor oluyor bende uyuyunca sagabiliyorum anca sagamadigim zaman mama veriyorum keske emselerdu ama olmadi 6 ay bari verebilsek sutumuzu sevinicemEvet canım ilk haftasından beri mama aloyor mecburen. Sütüm geç geldi benşm ama gelene kadar da Biberona alıştı kızım emmek istemiyor. Allah yardımcımız olsun bebek emmediğinde zor oluyor sağarsk vermek. Buna da şükür diyorum ben az da olsa anne sütü içebiliyor.
Ya oyle cok ikinma yok bizde anlamiyorum sadece ikinmak mi bu gaz belirtisi .
Direk ultrasonami aldilar kan falan istemedilermi
hastanede görmüştüm emzirme odasında kadın bardakla bekliyordu çiş yapsın diyeInsallah cnm el kadar bebekte idrar tahlilini nasil yapiyorlar bilgisi olan var mi
Geçmiş olsun canım inşallah geçmiştir. Bize yapışkan bir poşet verdiler onu takip bezini bağladım 10 dk sonra poşetin içine yapmışti.Insallah cnm el kadar bebekte idrar tahlilini nasil yapiyorlar bilgisi olan var mi
İnşallah cnm takipte ol ...aslında ben aşıdan 2 saat sonra calpol vermiştim bi de gece yatarken rahat uyusun diye hiç sorun olmadıBiz de bugün 2. Ay aşılarımızı olduk, inşallah ateşimiz çıkmazb
Durduk yere niye serum vursunlar ki? Ha benim bebeğim yoğun bakımdayken vurdular da yaşamış biri olarak söylüyorum. İşini iyi yapan birilerine debk gelirse sıkıntı olmuyor. Saatlerce ağlasa ve nedenini anlayamasak hiç durmazdım onun sağlığı iyiliği için ne yapılması gerekiyorsa izin verirdm. İşini iyi yapan bir yerse ama.Uzuluyorum tabiiiki dun cok agladi bugun takipteyim yine olursa mecbur goturecegim.dayanmak demeyelim sadece serum falan vermeye kalkarlar ondan korkuyorum.konu bebegim oldugu icin biraz daha sabrediyorum kendim olsam hic dusunmem giderim serumdur kandir herseyi yaparim ama o daha cok kucuk o haline hic dayanamam...
En büyük sıkıntım o sağma ile ilgili. Uuursa ancak o zaman sağabiliyorum kısa süre de olsa emiyor bazrn bir yandn ds önce o emsin sonra sağayım istiyorum. Tammen boş memeyş Tutarsa tamamen bırakacak diye. Gündüzleri sağmama yetecek kadar uyumuyor.evet cok zor oluyor bende uyuyunca sagabiliyorum anca sagamadigim zaman mama veriyorum keske emselerdu ama olmadi 6 ay bari verebilsek sutumuzu sevinicem
Bence de ne güzel işte uyusun Bizim de tam tersi 2 saat bile aralıksız uyumuyor isyanlardayım sürekli kucakta gezdirilmek istiyor oturunca ağlıyorYa kızlar bilmiyorum abes bir durum mu bu kızım gündüz en fazla 2 saat uyanık kalıyor artık öyle ki eski 1 çocuklu halime döndüm bu durum beni rahatsız etmeye başladı
Uyanık tutmaya çalışıyorum en fazla 10 dk sonra emzik istiyor vermezsem ağlamaya başlıyor emzigi verdiğim gibi uyumaya başlıyor ne yapayım ben bunun bir ölçüsü var mı acaba ? Kaç saat uyumalı ve uyanık kalmalı?
Cnm emziriyorsun degilmi?Bizde 75 yaşında koca bebek yani kaynana var çocuktan beter
Wc ye gitmeye korkuyorum
Çünkü ben dışarı çıkınca hemen kucağına alıyor
Kucağa alıştırmak istemiyorum almıyorum da
Yere yatiriyorum şimdilik 2 gündür kendi kendine uyumasini öğrendi devam etmesini diliyorum
Söylüyorum ama bir kulağından girip diğer kulağından çıkıyor
Bizimde beyaz gibi olmuştü
Aşı olurken ben bakamadım ama sonra baktım
Bende 40 çıkınca hemen adet olanlardanim
Hatta en son 27 aralik 2017 de adet olmustum
Şimdi de 29 ekimde geldi adetim
Gelmesi iyi bi yandan sitrest sikinti falan kalmıyor
Canım biliyorum uzmanlar hep diyorlar ilk 3 ay çocuk her istediğin de kucağa alın diye ama ben almadım zaten kızım kucak sevmiyor emzirirken bile kucağım da tepiniyor ilk kızım da böyleydi ben de çok nadir kucağıma alıyorum seveceğim zaman ya da kızım beni istediği zaman yanına uzanıyorum kokumu alsın kendini güven de hissetsin diye.Bence de ne güzel işte uyusun Bizim de tam tersi 2 saat bile aralıksız uyumuyor isyanlardayım sürekli kucakta gezdirilmek istiyor oturunca ağlıyorgece bile 12 de uykuya dalıyor ben anladim artik benim cocuklar uykuyu sevmiyor...
Ayniyuz canim cok zor oluyor yemek yemege fırsatım olmuyo sagma işi olunca duzenli sagamayinca sutum de azaldi hangi makine var bnde lanshionh en basta cok iyidi şimdi 1 saate 90 anca cikiyo iki memeden sut var ama çekmiyo napcagimi sasrdimDurduk yere niye serum vursunlar ki? Ha benim bebeğim yoğun bakımdayken vurdular da yaşamış biri olarak söylüyorum. İşini iyi yapan birilerine debk gelirse sıkıntı olmuyor. Saatlerce ağlasa ve nedenini anlayamasak hiç durmazdım onun sağlığı iyiliği için ne yapılması gerekiyorsa izin verirdm. İşini iyi yapan bir yerse ama.
En büyük sıkıntım o sağma ile ilgili. Uuursa ancak o zaman sağabiliyorum kısa süre de olsa emiyor bazrn bir yandn ds önce o emsin sonra sağayım istiyorum. Tammen boş memeyş Tutarsa tamamen bırakacak diye. Gündüzleri sağmama yetecek kadar uyumuyor.elimdeki makşna da bir saatte anca sağıyor. Böyle böyle dediğiniz gibi hiö olmazsa 6 ay anne sütü verebilsem keşke.
Takipteyim canım, şimdilik bir sıkıntısi yok çok şükür. Parol şurup verdim ben de. Uyuyor mışıl mışılİnşallah cnm takipte ol ...aslında ben aşıdan 2 saat sonra calpol vermiştim bi de gece yatarken rahat uyusun diye hiç sorun olmadı
Bugun ebemiz aradi aşi icin gidemedim gelmicrk misin dedi. Ona anlattim mastit oldugumu mama verdigimi uzun uzun konustu bol bol emzir tek gogüste olsa doycaktir emdikce sutun artar dedi.
Bilen kisi konusunca nasilda ikna oluyoruz insanin ici rahatliyo resmen
Gece ne zaman uyumaları gerekiyor acaba merak ediyorum ben bunu.. Bizimki de on iki buçukta önce katiyen uyumuyor.Bence de ne güzel işte uyusun Bizim de tam tersi 2 saat bile aralıksız uyumuyor isyanlardayım sürekli kucakta gezdirilmek istiyor oturunca ağlıyorgece bile 12 de uykuya dalıyor ben anladim artik benim cocuklar uykuyu sevmiyor...
Ay ne düşüneceğimi bilemedim şimdi bazen gözünün içine bakıyorum uyusun diye ne yapsam uyumuyor, bazen de uyudu mu özlüyorum uyandırmamak için zor duruyorum. Bir günü bir günüe uymuyor. Bir doktora sornuş muydun canım uyku konusunda ne diyorlar?Canım biliyorum uzmanlar hep diyorlar ilk 3 ay çocuk her istediğin de kucağa alın diye ama ben almadım zaten kızım kucak sevmiyor emzirirken bile kucağım da tepiniyor ilk kızım da böyleydi ben de çok nadir kucağıma alıyorum seveceğim zaman ya da kızım beni istediği zaman yanına uzanıyorum kokumu alsın kendini güven de hissetsin diye.
İlk hafta beni emzik niyetine kullanmasın diye emzik verdim şimdi sürekli emzik istiyor vermezsem ağlıyor uyanıkken keyfi yerinde gülüyor sesler çıkartıyor ama bu en fazla 30 dk kadar sürüyor sonra uyumak istiyor aslında uyku ve uyanık kalma süreleri ölçülü olmalı diye düşünüyorum misal diyorsunuz ya canım ne güzel uyuyor diye ama ben de endişe ediyorum uyaran a az maruz kalıyor konuşup onunla keyifli vakit geçiremiyorumNatsume nin dediği kartlardan almayı düşündüm ama bizim kız sürekli uyuduğu için onlara ilgi göstereceğini de düşünmüyorum tuhaf yani bebeklerin bi ortası yok maalesef ya çok uyuyorlar ya da hiç uyumuyorlar.
Ben de azalıyor gibi hissediyorum, bebeğim de çekemiyor çünkü artık.Ayniyuz canim cok zor oluyor yemek yemege fırsatım olmuyo sagma işi olunca duzenli sagamayinca sutum de azaldi hangi makine var bnde lanshionh en basta cok iyidi şimdi 1 saate 90 anca cikiyo iki memeden sut var ama çekmiyo napcagimi sasrdim
Canım 40 ı çıktıktan sonra böyle oldu yani 18 gündür uykuya düştü. 40 gun için de uzayan sarılık vardı o halde bile daha çok uyanık duruyordu 40 ı çıkınca düzelsin uyuyayım diye çok dua ettim kabul oldu kızım baya uyuyor valla pazartesi 2 aylık olacak doktorumuza soracağım bakalım ne diyecek.Gece ne zaman uyumaları gerekiyor acaba merak ediyorum ben bunu.. Bizimki de on iki buçukta önce katiyen uyumuyor.
Ay ne düşüneceğimi bilemedim şimdi bazen gözünün içine bakıyorum uyusun diye ne yapsam uyumuyor, bazen de uyudu mu özlüyorum uyandırmamak için zor duruyorum. Bir günü bir günüe uymuyor. Bir doktora sornuş muydun canım uyku konusunda ne diyorlar?
Ben de azalıyor gibi hissediyorum, bebeğim de çekemiyor çünkü artık.
Baby&plus var bende bir tane de manuel bir pompa istedim bugüb yarın gelşr bir de onu deneyeceğim. Steril ederken kaynar suda bekletiyoruz ya silikon plastik parçaları yıpranıyormuş galiba. Parçaları değiştirince düzeldi diye yorumlar okumuştum internette. Belki öyle bir şeydir.
Bnde okudum canim ama değişmedi bende pek emziren anneler cok sansli cok özeniyorumGece ne zaman uyumaları gerekiyor acaba merak ediyorum ben bunu.. Bizimki de on iki buçukta önce katiyen uyumuyor.
Ay ne düşüneceğimi bilemedim şimdi bazen gözünün içine bakıyorum uyusun diye ne yapsam uyumuyor, bazen de uyudu mu özlüyorum uyandırmamak için zor duruyorum. Bir günü bir günüe uymuyor. Bir doktora sornuş muydun canım uyku konusunda ne diyorlar?
Ben de azalıyor gibi hissediyorum, bebeğim de çekemiyor çünkü artık.
Baby&plus var bende bir tane de manuel bir pompa istedim bugüb yarın gelşr bir de onu deneyeceğim. Steril ederken kaynar suda bekletiyoruz ya silikon plastik parçaları yıpranıyormuş galiba. Parçaları değiştirince düzeldi diye yorumlar okumuştum internette. Belki öyle bir şeydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?