2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Selam kızlar haftaya sunnet var oğlumun onun telaşındayım ya cok acirsa ya kanama cok olursa diye düşünüp duruyorum. Umarım aksilik olmadan atlatırız. Benim oglanda bu sıra gündüz uykularını sever oldu sabah eşimi geçirince bi yatiyor öğlene kadar uyuyor bende o ara işlerimi hallediyorum. Şimdi yine uykuda bana da mutfakta yemek hazirlama yolları gözüktü

Kolay gelsin canım.. sünnetş de inşallah en az acıyla atlatırsınız delikanlı olucak desene erkek

Kolay gelsin canım.. sünnetş de inşallah en az acıyla atlatırsınız delikanlı olucak desene erkek
He ya erkenden adam edicez :) korkuyorum ama yine de. Sen naptin aldin mi egitim kartlarindan bak kucaktan guzel kurtariyor ben bugun oyle 30 dk oyaladim gun gectikce ilgi cekiyor. Oyun halisi alicam bakalim bi iki haftaya

He ya erkenden adam edicez :) korkuyorum ama yine de. Sen naptin aldin mi egitim kartlarindan bak kucaktan guzel kurtariyor ben bugun oyle 30 dk oyaladim gun gectikce ilgi cekiyor. Oyun halisi alicam bakalim bi iki haftaya
Bizim kartlarda bugn geldi bakip dokunmaya calisiyo filan iyi gibi sanki.oyun halisi icin eeken sanki oglumda ne zaman kullanmistm hatirlamiyorm evde var halimz ama cikqrmadim

İstendik bir durumsa ne güzel. İnşallah doktor da iyi çeyker söyler canım.
Bnde okudum canim ama değişmedi bende pek emziren anneler cok sansli cok özeniyorum
Ben de. Keşke birgün birden meme düşkünü oluverseler.

Kartları nasıl kullanıyorsun? 30dk çok iyi bir süre. Ben gösterirken çocuk kartı bırakıp bana gülmeye başlıyor amacından uzaklaşıyor gibi geliyor o zaman ds bırakıyorum kart göstermeyi.

Almadım
cnm kartları internetten alışveriş yapmıyorum ben fırsat bulup da dışarı çıkamadım aslında oyun halısı bende istiyorum şu piyano şu filan ama biraz pahalı geldi netten baktım da 200 tl filan gösteriyordu bilmiyorum e bebek ye ne kadardır sen araştırtın mı fiyatlarını

Kartları nasıl kullanıyorsun? 30dk çok iyi bir süre. Ben gösterirken çocuk kartı bırakıp bana gülmeye başlıyor amacından uzaklaşıyor gibi geliyor o zaman ds bırakıyorum kart göstermeyi.
Bi besigine asıyorum orda 15 dk falan bakiyor sonra gün içinde elime alıyorum oğlumu da yatiriyorum koltuğa elimde hem anlatiyorum hem konusuyorum ona öyle daha uzun süre oyalanıyor sesler cikarmaya çalışıyor

Nette daha ucuz ya oyun halisi e bebekte daha pahali fisher price in piyanolu olan

Ictiginiz bir bitki çayı falan var mı?

Bi besigine asıyorum orda 15 dk falan bakiyor sonra gün içinde elime alıyorum oğlumu da yatiriyorum koltuğa elimde hem anlatiyorum hem konusuyorum ona öyle daha uzun süre oyalanıyor sesler cikarmaya çalışıyor
Ben de öyle yapıyorum. Anlatırken dikkatini bana çeviriyor sadece.

sedulu evet canım o pahalı chicco da var bilmiyorum şu yağmur ormanlı piyanolu olanda güzel önce dışarı çıkmam lazım bi de ne kadar kullanacaklar çok fazla para vermek de istemiyorum.. benim büyük kızımdan kalma bi oyuncak var aslında onunla bugün 20 dk filan ilgilendi kendi kendine konuşmaya çalıştı

Soyledigin sayfaya bakaym.canim bende bi suru hocaya okutum kendimi hep su gonderdiler icmem icin duyanlar ama yok. O buhar olayini yapmistm tarakta banyoda diye duymustm oyle yaptm ben. Sana da cok gecmis olsn sakın tıkanmasina izin verme bol bol enzir yada sağ tıkandi mi sonrasi cok kotu oluyo

Hayır canım çok nadir yani 3 5 günde 1 fincan rezene cayi içiyorum.
Annenin içtiği bitki çayları bebeği uyuşturup unutuyormuş da ondan sordum. Bu arada buna rezene de dahil bilginiz olsun. Hep süt arttırıcı olarak bildiğimiz rezene bebeklerin sinir sistemine zarar veriyormuş, anne dahi içse ki direk bebeğine bitki çayı verenler de var.

Canım nadir içiyorum zaten 4 5 günde 1 fincanın zarar vereceğini düşünmüyorum daha çok siyah çay, ıhlamur kuşburnu elma kabuğu ve çubuk tarcinla yaptığım çayı içiyorum. Bu aralar boğazım ağrıdığı için ilaç yerine 1 kaşık sirke 1 kaşık içme suyu karıştırıp sabah akşam içiyorum. Komposto lar içiyorum yani öyle ağır gelecek şeyler değil dimi canım bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…