- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #46.261
Kolay gelsin canım.. sünnetş de inşallah en az acıyla atlatırsınız delikanlı olucak desene erkekSelam kızlar haftaya sunnet var oğlumun onun telaşındayım ya cok acirsa ya kanama cok olursa diye düşünüp duruyorum. Umarım aksilik olmadan atlatırız. Benim oglanda bu sıra gündüz uykularını sever oldu sabah eşimi geçirince bi yatiyor öğlene kadar uyuyor bende o ara işlerimi hallediyorum. Şimdi yine uykuda bana da mutfakta yemek hazirlama yolları gözüktü
He ya erkenden adam edicez :) korkuyorum ama yine de. Sen naptin aldin mi egitim kartlarindan bak kucaktan guzel kurtariyor ben bugun oyle 30 dk oyaladim gun gectikce ilgi cekiyor. Oyun halisi alicam bakalim bi iki haftayaKolay gelsin canım.. sünnetş de inşallah en az acıyla atlatırsınız delikanlı olucak desene erkek
Bizim kartlarda bugn geldi bakip dokunmaya calisiyo filan iyi gibi sanki.oyun halisi icin eeken sanki oglumda ne zaman kullanmistm hatirlamiyorm evde var halimz ama cikqrmadimHe ya erkenden adam edicez :) korkuyorum ama yine de. Sen naptin aldin mi egitim kartlarindan bak kucaktan guzel kurtariyor ben bugun oyle 30 dk oyaladim gun gectikce ilgi cekiyor. Oyun halisi alicam bakalim bi iki haftaya
İstendik bir durumsa ne güzel. İnşallah doktor da iyi çeyker söyler canım.Canım 40 ı çıktıktan sonra böyle oldu yani 18 gündür uykuya düştü. 40 gun için de uzayan sarılık vardı o halde bile daha çok uyanık duruyordu 40 ı çıkınca düzelsin uyuyayım diye çok dua ettim kabul oldu kızım baya uyuyor valla pazartesi 2 aylık olacak doktorumuza soracağım bakalım ne diyecek.
Ben de. Keşke birgün birden meme düşkünü oluverseler.Bnde okudum canim ama değişmedi bende pek emziren anneler cok sansli cok özeniyorum
Kartları nasıl kullanıyorsun? 30dk çok iyi bir süre. Ben gösterirken çocuk kartı bırakıp bana gülmeye başlıyor amacından uzaklaşıyor gibi geliyor o zaman ds bırakıyorum kart göstermeyi.He ya erkenden adam edicez :) korkuyorum ama yine de. Sen naptin aldin mi egitim kartlarindan bak kucaktan guzel kurtariyor ben bugun oyle 30 dk oyaladim gun gectikce ilgi cekiyor. Oyun halisi alicam bakalim bi iki haftaya
cnm kartları internetten alışveriş yapmıyorum ben fırsat bulup da dışarı çıkamadım aslında oyun halısı bende istiyorum şu piyano şu filan ama biraz pahalı geldi netten baktım da 200 tl filan gösteriyordu bilmiyorum e bebek ye ne kadardır sen araştırtın mı fiyatlarınıHe ya erkenden adam edicez :) korkuyorum ama yine de. Sen naptin aldin mi egitim kartlarindan bak kucaktan guzel kurtariyor ben bugun oyle 30 dk oyaladim gun gectikce ilgi cekiyor. Oyun halisi alicam bakalim bi iki haftaya
Bi besigine asıyorum orda 15 dk falan bakiyor sonra gün içinde elime alıyorum oğlumu da yatiriyorum koltuğa elimde hem anlatiyorum hem konusuyorum ona öyle daha uzun süre oyalanıyor sesler cikarmaya çalışıyorKartları nasıl kullanıyorsun? 30dk çok iyi bir süre. Ben gösterirken çocuk kartı bırakıp bana gülmeye başlıyor amacından uzaklaşıyor gibi geliyor o zaman ds bırakıyorum kart göstermeyi.
Nette daha ucuz ya oyun halisi e bebekte daha pahali fisher price in piyanolu olanAlmadım
cnm kartları internetten alışveriş yapmıyorum ben fırsat bulup da dışarı çıkamadım aslında oyun halısı bende istiyorum şu piyano şu filan ama biraz pahalı geldi netten baktım da 200 tl filan gösteriyordu bilmiyorum e bebek ye ne kadardır sen araştırtın mı fiyatlarını
2 hafta sonra falan alicam bende hali o zamana 3 aya yaklasiyorBizim kartlarda bugn geldi bakip dokunmaya calisiyo filan iyi gibi sanki.oyun halisi icin eeken sanki oglumda ne zaman kullanmistm hatirlamiyorm evde var halimz ama cikqrmadim
Ictiginiz bir bitki çayı falan var mı?Canım biliyorum uzmanlar hep diyorlar ilk 3 ay çocuk her istediğin de kucağa alın diye ama ben almadım zaten kızım kucak sevmiyor emzirirken bile kucağım da tepiniyor ilk kızım da böyleydi ben de çok nadir kucağıma alıyorum seveceğim zaman ya da kızım beni istediği zaman yanına uzanıyorum kokumu alsın kendini güven de hissetsin diye.
İlk hafta beni emzik niyetine kullanmasın diye emzik verdim şimdi sürekli emzik istiyor vermezsem ağlıyor uyanıkken keyfi yerinde gülüyor sesler çıkartıyor ama bu en fazla 30 dk kadar sürüyor sonra uyumak istiyor aslında uyku ve uyanık kalma süreleri ölçülü olmalı diye düşünüyorum misal diyorsunuz ya canım ne güzel uyuyor diye ama ben de endişe ediyorum uyaran a az maruz kalıyor konuşup onunla keyifli vakit geçiremiyorumNatsume nin dediği kartlardan almayı düşündüm ama bizim kız sürekli uyuduğu için onlara ilgi göstereceğini de düşünmüyorum tuhaf yani bebeklerin bi ortası yok maalesef ya çok uyuyorlar ya da hiç uyumuyorlar.
Ben de öyle yapıyorum. Anlatırken dikkatini bana çeviriyor sadece.Bi besigine asıyorum orda 15 dk falan bakiyor sonra gün içinde elime alıyorum oğlumu da yatiriyorum koltuğa elimde hem anlatiyorum hem konusuyorum ona öyle daha uzun süre oyalanıyor sesler cikarmaya çalışıyor
Hayır canım çok nadir yani 3 5 günde 1 fincan rezene cayi içiyorum.Ictiginiz bir bitki çayı falan var mı?
Soyledigin sayfaya bakaym.canim bende bi suru hocaya okutum kendimi hep su gonderdiler icmem icin duyanlar ama yok. O buhar olayini yapmistm tarakta banyoda diye duymustm oyle yaptm ben. Sana da cok gecmis olsn sakın tıkanmasina izin verme bol bol enzir yada sağ tıkandi mi sonrasi cok kotu oluyoCanım benim göğsümde de sıkıntı var haftada iki kez 4-5 saat süren bıçak saplanması gibi dayanılmaz ağrım oluyor. 2 kere genel cerraha gittim hiçbir faydası olmadı. Instagram'da İzmirendirmedanismani var ona sordum itinayla cevapladı sorumu. Galiba sorunu buldu. Süt kabarcığı olmuş göğsümun ucu. Çeşitli önerilerde bulundu. Bir de inanır mısın bilmem ama ben acıdan dayanılmaz hale gelince yaşlı bir teyzeye dua okuttum. Faydası oldu çok şükür.
Şunun da çok faydası oldu gogsumu kaynar suyun buharına tutup tarakla taradim ve sağdim. Bundan sonra iki güne bir yapacağım bunu tıkanıklığı önlüyor.
Annenin içtiği bitki çayları bebeği uyuşturup unutuyormuş da ondan sordum. Bu arada buna rezene de dahil bilginiz olsun. Hep süt arttırıcı olarak bildiğimiz rezene bebeklerin sinir sistemine zarar veriyormuş, anne dahi içse ki direk bebeğine bitki çayı verenler de var.Hayır canım çok nadir yani 3 5 günde 1 fincan rezene cayi içiyorum.
Canım nadir içiyorum zaten 4 5 günde 1 fincanın zarar vereceğini düşünmüyorum daha çok siyah çay, ıhlamur kuşburnu elma kabuğu ve çubuk tarcinla yaptığım çayı içiyorum. Bu aralar boğazım ağrıdığı için ilaç yerine 1 kaşık sirke 1 kaşık içme suyu karıştırıp sabah akşam içiyorum. Komposto lar içiyorum yani öyle ağır gelecek şeyler değil dimi canım bunlar.Annenin içtiği bitki çayları bebeği uyuşturup unutuyormuş da ondan sordum. Bu arada buna rezene de dahil bilginiz olsun. Hep süt arttırıcı olarak bildiğimiz rezene bebeklerin sinir sistemine zarar veriyormuş, anne dahi içse ki direk bebeğine bitki çayı verenler de var.
Bazen 1 bazen 2-3 kez,yapamadığında endüşelenme gün aşırı yada 3-4 günde bşr yapabilir önemli olan bı durumun onu eahatsız edip etmemesiKizlar gunde kac kez kaka yapiyo bebeginiz bugun kizim hic yapmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?