2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
73 günlüğüz cnm... ama diyorum ya günü günü tutmuyor..dün akşam saat 8-30 da uyudu 2 saate bir uyandı saat 4.30 da kalktı gazı vardı bende biraz masaj yaptım kakasını yaptı heryeri battı üstünü değiştir emzir yatır derken saat 7 ye geliyordu sonra da 9 da uyandı.... inşallah o günlerde gelicek aslında ben blw yöntemini denemek istiyorum ama sabır lazım ona da

Kızlar özellikle kısan bebişleri olan anneler benim kızım gece özellikle emziriyorum 10 dk emiyor sonra kusuyor tekrar emmek istiyor emziriyorum yine kusuyor ben de mecbur emzik verip yatırıyorum geri ama içim rahat etmiyor çünkü emmek istiyor kustugu için emziremiyorum sizde de böyle bir durum var mı ne yapacağımı şaşırdım

Canım evet bezi dolu günde 5 6 defa kakalı yapıyor kızım ama gece çok kusmasi beni endişelendiriyor.
Benim ki genelde emdikten sonra kusuyor ve büyüdükçe biraz daha azalmaya başladı ama bir arkadaşıma sekiz aya kadar sürekli kustu ve öyle böyle değil her yeri batırıyordu
Sen bir doktoruna sor istersen

Sağlıkocağındaki dr her emdiğinde hortum gibi kusmuyorsa reflü demiyoruz dedi,çok emdiği için olabilir dedi 20 dk emiyorsa 10 dk emr sık sık az az dedi

Kızlar benim kırkım 29 ekimde bitti dünde kanama oldu bi kere adet oldum sandım ama
Bi daha gelmedi bugünde hafif hafif peçeteye geliyor
Ya şimdi bu nedir acaba bende de rahim atamadı mı kanamayı yoksa adet oldum da sökülmüyor mu
Böyle arada kalmakta kötü yav
Böyle olan var mı
Hala dr da gidemedim Doğum sonrası kontrol için

Canım benim 40 ım 20 gün önce bitti. Önce ki hafta pazar günü regl oldum ilk gün kırmızı renk geldi 5 6 damla kadar sonra gelmedi ertesi gün ve diğer günler kahverengi geldi hep dün tamamen bitti bu lekeler hayatımda ilk defa bu şekilde regl oldum ben de gitmedim henüz doktora. Of ya kadın olmak ne zor

Selam kızlar günler misafirle geçiyor benim çok yorucu oluyor iki çocuk ev isi nereye yetosecegimi sasiriyorum ama misafir brrekettir diyorum seviliyoruz geliyorlar diyorum elimden geleni yapıyorum kızlar ben oglumda 9 ay regl olmadım ara ara test alirdim hamilelik varmı diye korkumdan kızım da iki aylık olduk henüz birşey yok ara ara kaşık ağrısı oluyor ama birşey yok inşallah olur kadın olmak ne zor ya bir ay sonra cesaretini toplarsak spiral için gidecem ama doğumdan sonra o masaya yatmak çok ürkütücü geliyor

İşte aynen böyleyim bende doktor Çarşamba özel yerinde 1-5 arası gel dedi bebek olduğu için direkt alıyor ama eşim müsait değil bebekle zor biraz gitmem

Canım regl olmadan spiral takıyorlar mi ben de çok korkuyorum canım acıyacak diye

Benimd e oyle olmustu 55. Gun bile peceteye geliyordu bazen pembe bazen kahve sonra kesildi zamanla.3 aya 1 hafta kala regl oldum.

Canım regl olmadan spiral takıyorlar mi ben de çok korkuyorum canım acıyacak diye
Canım benim doktor takılır dedi ama test ister bir de doğumdan sonra 2 3 ay sonra takturmak daha iyi olur dedi rahim kendini ancak toparlar kayma olmaz dedi ama 700 TL istiyor ithalmis çok fazla devlete gitmeyi istiyorum eşim de gerek yok bir şey olmaz diyor ama korkuyorum, kısmet ama ben bir bir daha çocuk düşünmüyorum

Canım bir de benim vajina içinde dışardan görülen birşey var sağlık ocağına gittim orada ki ebe ya idrar kesesi ya da rahim duvarı sarkmış dışardan görülecek kadar dedi kesinlikle bir kadın dogumcuya git dedi operasyon gerekebilir dedi çok korkuyorum ben ya spiral istiyorum 2 küçük çocukla vallahi şaşkınım ben

Arkadaşım kegel egzersizi yap rahim sarkmaları içinde iyi geliyor benim de sanki anormal bir durum var gibi geliyor toparlar diye bekliyorum ama kegele başlayacağım

Kırkından sonra dr un çağırmadı mı kontrole?muhakkak git dr a geciktirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…