- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #46.281
Yani gece uykusundan kasıt aralıksız uyuması mı mesela 8-9 gibi yatıp 8-9 gibi kalkması mı ama 2-3 saat arayla mutlaka uyanıyorlarArkadaşlar iyi akşamlar
Gece uykusuna takık vaziyetteyim
Gece uykusuna geçiş saatleri önceden geç olup da erken saate çekenler neler yaptınız?
8 den beri yat kalk yat kalk gerildim,uyumuyor 11 olunca uyurdu şimdi 1 i buluyor ve uzun süre uyanık olduğu için huzursuz huysuz,bense 8-9 gibi yatsın istiyorum,bi tek sallamadım her yöntemi deniyorum
Bu içeceklerin hepsi normal için rahat olsun. Rezene oldukça az içiyormuşsun, diğerleri de zararsız zaten.Canım nadir içiyorum zaten 4 5 günde 1 fincanın zarar vereceğini düşünmüyorum daha çok siyah çay, ıhlamur kuşburnu elma kabuğu ve çubuk tarcinla yaptığım çayı içiyorum. Bu aralar boğazım ağrıdığı için ilaç yerine 1 kaşık sirke 1 kaşık içme suyu karıştırıp sabah akşam içiyorum. Komposto lar içiyorum yani öyle ağır gelecek şeyler değil dimi canım bunlar.
Yok cnm aralıksız uyku değil illaki uyanacak ama mesela akşam üstü 5 gibi uyandı ya2 saat ta da 3 saat oyalamaya çalışıyoruz altını temizle doyur yoruluyor da esniyor 8 gibi uyutuyorum 5 dk sonra uyanıyor gece 1 e kadar böyle uğraşıyoruz ara açıkdıkça daha huysuzlanıyor,sallamıyorum yarım kundak şapkasınıda gözlerine indiriyorum piş piş kucaktaYani gece uykusundan kasıt aralıksız uyuması mı mesela 8-9 gibi yatıp 8-9 gibi kalkması mı ama 2-3 saat arayla mutlaka uyanıyorlar
Bu uyanma araları kısa olan uzun bir uyku mu
İstediğiniz
Mesela benim ki gündüz iki gündür bence uykuya geçirmek istediğimiz saatten önce bir müddet uyanık olacak gündüz iyi uyursa benimki gece sık uyanıyor mesela
Bi uyku rutini oluştur akşam yıka uyku saatimden önce bir de masaj yap mutlaka uyur ve uzun uyur hergün aynı saatte böyle yap belli bir vakit sonra alışır bence
uykusu az az ise bir müddet daha uyutma iyice gelince uyutsan belki işe yararYok cnm aralıksız uyku değil illaki uyanacak ama mesela akşam üstü 5 gibi uyandı ya2 saat ta da 3 saat oyalamaya çalışıyoruz altını temizle doyur yoruluyor da esniyor 8 gibi uyutuyorum 5 dk sonra uyanıyor gece 1 e kadar böyle uğraşıyoruz ara açıkdıkça daha huysuzlanıyor,sallamıyorum yarım kundak şapkasınıda gözlerine indiriyorum piş piş kucakta
Büyüme atağı yaşıyor olabilir.Biraz bekliyom simdi cnm suan uyuyor yine oyle olursa mecbur bi gidecegiz hastanelere de belli olmuyoki hicbirsey olmasada serum falan ugrastirabiliyorlar yavrum daha cok kucuk
Cnm bende kızıma çektirdim bişey olacağını sanmıyorum mecbur önce gaza bakıyorlar sonra diğer işlemlerMrb kızlar kizimda gaz vardi surekli agliyor acile gttik röntgen çektiler eve gelince aklima takıldı acaba zarar var mi hstanede hic aklma gelmedi cektiren var mi
icimi rahtltdn saol cnmmCnm bende kızıma çektirdim bişey olacağını sanmıyorum mecbur önce gaza bakıyorlar sonra diğer işlemler
Arkadaşlar iyi akşamlar
Gece uykusuna takık vaziyetteyim
Gece uykusuna geçiş saatleri önceden geç olup da erken saate çekenler neler yaptınız?
8 den beri yat kalk yat kalk gerildim,uyumuyor 11 olunca uyurdu şimdi 1 i buluyor ve uzun süre uyanık olduğu için huzursuz huysuz,bense 8-9 gibi yatsın istiyorum,bi tek sallamadım her yöntemi deniyorum
Aynen akşam ğstü uyanık tutuyorum 7 gibi duş aldırdım rutin olsun diye yok illaki 11 i buluyor hatta geçiyor,memede uyumuyor,sallasak bırakınca uyanıyor,pış pış yaparken dilim damağım kuruyor şaştım,k endi kendine nasıl uyuyor öyle yatırıyorsun uyuyor mu?öyleyse ne güzel,max ne kadar uyanık kalıyor uyku araları?Bizimki gece on iki buçuk bir arasında uyuyor gece. Bir kere ondan önce uyutmak istedim anlamış gibi hem uyumadı hem de pişman etti beni gece 2 buçuğa kadar bağır Allah bağır, ağlamaktan yoruldu en son. Bildğim, duyduğum, daha önce işe yaramış olan hiçbir yöntem de işe yaramadı. Uyuyacağı zaman da kendi kendine uyuyor hiç uğraştırmadsn.
Kundak hiç işe yaramıyor bizde alışmış kolları yana veya yukarı salıp uyumaya.
Annen senin stresini hissediyordur demiş şahsen ben inanıyorum buna.bence de hissediyolar.Kundakla uyutanlar el kaldırsın :)
Arkadaşlar her uykusunda kundakla mı uyutuyorsunuz? Uyuyunca kundağı açıyor musunuz?Bazen annem kucağına yatırıyor kundaksız hemen uyuyor ama bende öyle uyumuyor
Annem senin stresini hissediyordur diyor
Aynen akşam ğstü uyanık tutuyorum 7 gibi duş aldırdım rutin olsun diye yok illaki 11 i buluyor hatta geçiyor,memede uyumuyor,sallasak bırakınca uyanıyor,pış pış yaparken dilim damağım kuruyor şaştım,k endi kendine nasıl uyuyor öyle yatırıyorsun uyuyor mu?öyleyse ne güzel,max ne kadar uyanık kalıyor uyku araları?
Canım onu bazen yapıyor. Öylece kendisi uyuyor bıraktığım gibi. Bazen de uyusun diye her şeyş yapıyorum senin giibi ama uyumuyor. Kendisi karar veriyor resmen uyumaya. Bazen uyuyunca kendm için bşr şeyler yapayım diyd plan yapıyorum o zamanlsr kesinlikle uyumuyor.Aynen akşam ğstü uyanık tutuyorum 7 gibi duş aldırdım rutin olsun diye yok illaki 11 i buluyor hatta geçiyor,memede uyumuyor,sallasak bırakınca uyanıyor,pış pış yaparken dilim damağım kuruyor şaştım,k endi kendine nasıl uyuyor öyle yatırıyorsun uyuyor mu?öyleyse ne güzel,max ne kadar uyanık kalıyor uyku araları?
Kizlar gunde kac kez kaka yapiyo bebeginiz bugun kizim hic yapmadi
En çok dert yandığımız uyku şu ara,6 ay civarı ek gıda muhabbetlerimiz döner onu yiyor bunu yemedi :)kaç günlüksünüz? SiZin sistem güzelmiş,inş benim kızımda 9 civarı uyur,bugün 10 da uyudu kucağımda dalsın diye 10 dk daha bekledim yatağına götürdüm çat diye uyandıKızlar uyku konuşulmuş şu bi gerçek ki gerçekten işim var ya da keyif yaptım dediğim zaman ben cadı kızım hiç uyumuyor aksine çıldırıyor.. ama 1 haftası 8 gibi huysuzlanmaya başlıyor üzerini değiştirip altını değiştirip emzirip kucağımda sallıyorum 9.30 u buluyor uyuması.. sonra 1 e kadar uyanmıyor sonrasında 2 saate bir uyanıyor gerçi uyanmıyor mız mız kanımca alıp emzirip yatırıyorum sabaha kadar böyleyiz sabah da 8.30 gibi tamamen uyanmış oluyoruz.. ama tabiki aralarda bazen 5 de uyanıyor 1 saat uyanık kalıp geri yayıyor değişiyor günü gününü tutmuyor.. ama şöyle ki benim cadı uyanıkken kesinlikle durmuyor sürekli kucağımda bu da beni çok yoruyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?