2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim oğlan iyice hareketlendi yatakta kendini yukari yukari itiyor ayaklarıyla. Eğitici kartlara ses çıkarıyor konusmak ister gibi :) sizde durumlar nasıl

Benim oğlan iyice hareketlendi yatakta kendini yukari yukari itiyor ayaklarıyla. Eğitici kartlara ses çıkarıyor konusmak ister gibi :) sizde durumlar nasıl
Benim kizim da kendini kaldırıyor yattığı yerden kustugu için yastıkta yatırıyorum baya baya kafasını gövdesini kaldırıyor havaya çok fırlama bu bebisler ya

Günaydın arkadaşlar,kuzulardan bahsederken kendimizi unutuyoruz hep :)
Bugünün konusu gebelikte kaç kilo aldınız? Ve ne kadar sürede kaç kilosu gitti?
*ben 16 kilo aldım,kırkım çıkıncaya kadar 13 kilosu gitti :)

Yahu ben geri kilo almaya başladım 10 kilo aldım
9 verdim 2 geri aldım
Çünkü iştahım çok açık
Ve tatlı aşeriyotum resmen

Bende tam 25 kilo aldim suan 20 kilo verdim :)

Masallah canim cok guzel kilosuda biyuda en son 1 kasimda 4600 biyuda 55 cm gelmisti benumki 1950 44 cm doğmuştu erken oldugu icin inşallah yetişir benim kuzumda yasitlarina
Canım aslında kilo alması neredeyse aynı bizim bebeklerin benim kızım da 40+2 günlük doğdu suni sancıyla 3560 gr 50 cm di. Bütün bebekler 1 yasında birbirini yakalıyor hiç endişe etme canım senin bebeğin de çok güzel kilo almış Maasallah ona ❤

Maşallah kusmasa demekki daha çok alacak seninki demek ki formunu koruyamama korkusuyla kusuyot
Kız milleti
Annem de aynısını diyor o kadar kusmaya böyle kilo aldıysa kusmasi 7 kilo olur du diyor ya sorma bu kızım çok fena ilk kızım 2 aylıkken 4800 civariymis kağıtlarına baktım da boylar aynı da kilolar da baya fark var :)

Ben de 13 14 kilo kadar aldım 12 kilosunu verdim 2 hafta içinde ama 6 kilosunu geri aldım

benimki de bir süredir ayakları bir şeye değerse hemen kendini ittiriyor :)) konuşunca gözlerini kocaman açıp şaşkın şaşkın bakıyor

Insallah canim onun icin cabaliyorum sürekli kendim gectim artik o ii olcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…