- 27 Şubat 2017
- 407
- 1.036
- 113
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #46.321
Yaa ben de spiral dusunuyorum cesaret edebilirsem ama bi de bunun kaydi mi derdi varmis ipi ele geliyormus rahatsiz eder mi diye korkuyorum bi de adet suresini uzatiyormus off cok zor gercekten zaten 40 muayenesine gittim bana vajinal ultrasonla bakti hic beklemiyordum bi anda oldu bitti meger sezaryen bile olsa vajinal bakiyormus sasirdimSelam kızlar günler misafirle geçiyor benim çok yorucu oluyor iki çocuk ev isi nereye yetosecegimi sasiriyorum ama misafir brrekettir diyorum seviliyoruz geliyorlar diyorum elimden geleni yapıyorum kızlar ben oglumda 9 ay regl olmadım ara ara test alirdim hamilelik varmı diye korkumdan kızım da iki aylık olduk henüz birşey yok ara ara kaşık ağrısı oluyor ama birşey yok inşallah olur kadın olmak ne zor ya bir ay sonra cesaretini toplarsak spiral için gidecem ama doğumdan sonra o masaya yatmak çok ürkütücü geliyor
Cnm havalar derinleştiği için oluyordur ama bence çok da fazla biley sürme bu sefer de cildini tahriş edersingünaydınn bol uyumalı az ağlamalı bir hafta olur umarımoğlumun cildi çok kuru ya soyuluyor gibi sürekli. bebek yapı kullanıyorum ama içim de rahat değil bir zararı olursa diye. önerebileceğiniz bir şey var mı
Benimde bebeğim öyleydi. Önce yarım saate çıkardım. Sonra bir saate. Şimdide bazen iki saatte bir bazende daha erken veriyorum. Doktorum öyle söyledi. Çok fazla emzirdiğin için kusuyor dedi. Zaten bebek ve emme refleksinden başka birşey bilmiyorlar dedi. Sakın emzirme kilo alımı iyi olduğu sürece. İki saatte bir ideal bir aylıktan sonra..Kızlar özellikle kısan bebişleri olan anneler benim kızım gece özellikle emziriyorum 10 dk emiyor sonra kusuyor tekrar emmek istiyor emziriyorum yine kusuyor ben de mecbur emzik verip yatırıyorum geri ama içim rahat etmiyor çünkü emmek istiyor kustugu için emziremiyorum sizde de böyle bir durum var mı ne yapacağımı şaşırdım
Günaydın canim ben doğduğundan beri sadece hakiki zeytinyağı kullanıyorum büyük kızım da çok çektim bebe yağları kızımı atopik egzama yaptı bir kaç ayda dermatit kremlerle zor düzeldi. Kesinlikle sana zeytinyağı öneriyorum birtek onu kullan canım.günaydınn bol uyumalı az ağlamalı bir hafta olur umarımoğlumun cildi çok kuru ya soyuluyor gibi sürekli. bebek yapı kullanıyorum ama içim de rahat değil bir zararı olursa diye. önerebileceğiniz bir şey var mı
Canım doğduğundan beri 3 kiloya yakın aldı kızım yarın net kiloyu öğreneceğiz bugün 2 aylik oldu. Gündüz bu sıkıntı yok sadece gece oluyor. Gece de 3 3/5 saat te bir emziriyorum canım.Benimde bebeğim öyleydi. Önce yarım saate çıkardım. Sonra bir saate. Şimdide bazen iki saatte bir bazende daha erken veriyorum. Doktorum öyle söyledi. Çok fazla emzirdiğin için kusuyor dedi. Zaten bebek ve emme refleksinden başka birşey bilmiyorlar dedi. Sakın emzirme kilo alımı iyi olduğu sürece. İki saatte bir ideal bir aylıktan sonra..
yüzüne de sürebilir miyim canım onu herhangi bir zararı olmaz di miGünaydın canim ben doğduğundan beri sadece hakiki zeytinyağı kullanıyorum büyük kızım da çok çektim bebe yağları kızımı atopik egzama yaptı bir kaç ayda dermatit kremlerle zor düzeldi. Kesinlikle sana zeytinyağı öneriyorum birtek onu kullan canım.
Bebişlerimiz hep sağlıklı olsun inşallah:)Canım doğduğundan beri 3 kiloya yakın aldı kızım yarın net kiloyu öğreneceğiz bugün 2 aylik oldu. Gündüz bu sıkıntı yok sadece gece oluyor. Gece de 3 3/5 saat te bir emziriyorum canım.
Ben yüzüne hiç sürmedim canım ama ufacık bir yerine sür istersen bir şey olmaz ama yine de bir gözlemle birşey olmazsa sürersin.yüzüne de sürebilir miyim canım onu herhangi bir zararı olmaz di mi
İnşaAllah ya hiç bir bebek kusmasın çok zor cidden.Bebişlerimiz hep sağlıklı olsun inşallah:)
Yüzüne bir şey sürüyor musun peki canım Yüzündeki kırmızılıklar oluyor çünkü sürekliBen yüzüne hiç sürmedim canım ama ufacık bir yerine sür istersen bir şey olmaz ama yine de bir gözlemle birşey olmazsa sürersin.
Yok sürmüyorum canım doktor yüzünde sivilce beyaz noktalar kırmızılılar olabilir bunlar normal demişti.Yüzüne bir şey sürüyor musun peki canım Yüzündeki kırmızılıklar oluyor çünkü sürekli
hmm bir süre babasına mesafeli olsun en iyisi :) teşekkür ederim canım cevapların için :)Yok sürmüyorum canım doktor yüzünde sivilce beyaz noktalar kırmızılılar olabilir bunlar normal demişti.
Canım sakallı bir kişi yüzüne degdiriyorsa sakallarını onlarda alerji yapabilir. Bazen eşim öperken kızımın yüzüne değiyor sakalları o bölge nokta nokta kabarıp kızarıyor bir süre sonra geçiyor.
Hayırlı yolculuklar,öyle düşünme rahat ol belki düzeni devam eder,bozulursa da eve dönünce 1 haftaya düzen tutturursun yineSelam kızlar yarin ilk defa şehir disina cikiyoruz oğlumla ilk uzun yolculuğu olacak uyku düzeni falan değişir sanırım evdeki gibi olmaz farkli ortamları algılıyor artık.
Rapor parasi ne kadar aldiniz kizlar.birdr ben dogumdan sonra calismicam icin sadece 1 rapor aldim .ama para 2 rapor seklinde yatiyormus neden anlamadim
Yaaa benim bu cadı kızım misafir geleceği gün sanki anlıyormuş gibi ne gece yatıyor ne de gündüz anlamadım valla yaaaaaaaaa hissediyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?