2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yaa ben de spiral dusunuyorum cesaret edebilirsem ama bi de bunun kaydi mi derdi varmis ipi ele geliyormus rahatsiz eder mi diye korkuyorum bi de adet suresini uzatiyormus off cok zor gercekten zaten 40 muayenesine gittim bana vajinal ultrasonla bakti hic beklemiyordum bi anda oldu bitti meger sezaryen bile olsa vajinal bakiyormus sasirdim

günaydınn bol uyumalı az ağlamalı bir hafta olur umarım oğlumun cildi çok kuru ya soyuluyor gibi sürekli. bebek yapı kullanıyorum ama içim de rahat değil bir zararı olursa diye. önerebileceğiniz bir şey var mı

Cnm havalar derinleştiği için oluyordur ama bence çok da fazla biley sürme bu sefer de cildini tahriş edersin

Kızlar spiral den korkmayın hiç bişey hissetmiyorsunuz yani vajinal muayene gibi taktırmadı biraz acıyor ama çıkartırken hiç bişey olmuyor .. ben hormonlu taktırmıştım önceden çok da memnun kaldım kanamayı filan çoğaltmadı ayrıca ipi filan da hiç ele gelmiyor o muhtemelen kaydığı zaman olan bişeydir bence... biraz zaman geçsin ben tekrar taktıracağım

Yaaa benim bu cadı kızım misafir geleceği gün sanki anlıyormuş gibi ne gece yatıyor ne de gündüz anlamadım valla yaaaaaaaaa hissediyor heralde

Benimde bebeğim öyleydi. Önce yarım saate çıkardım. Sonra bir saate. Şimdide bazen iki saatte bir bazende daha erken veriyorum. Doktorum öyle söyledi. Çok fazla emzirdiğin için kusuyor dedi. Zaten bebek ve emme refleksinden başka birşey bilmiyorlar dedi. Sakın emzirme kilo alımı iyi olduğu sürece. İki saatte bir ideal bir aylıktan sonra..

Günaydın canim ben doğduğundan beri sadece hakiki zeytinyağı kullanıyorum büyük kızım da çok çektim bebe yağları kızımı atopik egzama yaptı bir kaç ayda dermatit kremlerle zor düzeldi. Kesinlikle sana zeytinyağı öneriyorum birtek onu kullan canım.

Canım doğduğundan beri 3 kiloya yakın aldı kızım yarın net kiloyu öğreneceğiz bugün 2 aylik oldu. Gündüz bu sıkıntı yok sadece gece oluyor. Gece de 3 3/5 saat te bir emziriyorum canım.

yüzüne de sürebilir miyim canım onu herhangi bir zararı olmaz di mi

Rapor parasi ne kadar aldiniz kizlar.birdr ben dogumdan sonra calismicam icin sadece 1 rapor aldim .ama para 2 rapor seklinde yatiyormus neden anlamadim

Yüzüne bir şey sürüyor musun peki canım Yüzündeki kırmızılıklar oluyor çünkü sürekli
Yok sürmüyorum canım doktor yüzünde sivilce beyaz noktalar kırmızılılar olabilir bunlar normal demişti.

Canım sakallı bir kişi yüzüne degdiriyorsa sakallarını onlarda alerji yapabilir. Bazen eşim öperken kızımın yüzüne değiyor sakalları o bölge nokta nokta kabarıp kızarıyor bir süre sonra geçiyor.

hmm bir süre babasına mesafeli olsun en iyisi :) teşekkür ederim canım cevapların için :)

Selam kızlar yarin ilk defa şehir disina cikiyoruz oğlumla ilk uzun yolculuğu olacak uyku düzeni falan değişir sanırım evdeki gibi olmaz farkli ortamları algılıyor artık.

Selam kızlar yarin ilk defa şehir disina cikiyoruz oğlumla ilk uzun yolculuğu olacak uyku düzeni falan değişir sanırım evdeki gibi olmaz farkli ortamları algılıyor artık.
Hayırlı yolculuklar,öyle düşünme rahat ol belki düzeni devam eder,bozulursa da eve dönünce 1 haftaya düzen tutturursun yine

Rapor parasi ne kadar aldiniz kizlar.birdr ben dogumdan sonra calismicam icin sadece 1 rapor aldim .ama para 2 rapor seklinde yatiyormus neden anlamadim

Ben mesela 37de calisamaz raporu almistim.
Ondan doguma kadar olan surede ve dogumdan sonraki 2 ay olmak uzere 2ye bölünüyor.

Yaaa benim bu cadı kızım misafir geleceği gün sanki anlıyormuş gibi ne gece yatıyor ne de gündüz anlamadım valla yaaaaaaaaa hissediyor heralde

Benimde dun vardi misafir ve sabah bi uyandi aksam 11bucuga kadar sadece 1 kez yarim saat 3 kezde 10ar dakika uyudu o kadar,mızıl mızıldı :)))
Hic streste yapmadim halbuki arkadaslarimiz geldi zaten.
Atağa yenik düstü benim ki galiba :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…