- 5 Mayıs 2011
- 567
- 578
- 103
- 33
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #46.381
Sorma bende hala sinir oluyorum.Ay anlayışsızlık diz boyu sen anlatırken ben sinir oldum yuh yani
Herkese merhaba hanımlar
Bebeğim 62 günlük oldu malesef hiç emmedi bu güne kadar hastanedeyken sütüm gelmedi o arada biberonla mamaya alıştı. İlk 15 gün sağarak verdim sonra sütüm kesildi. Çok üzülüyorum süt veremediğim için hem de çok
Şimdi yeniden sağmaya başladım 2 gündür 2 saat arayla 15 dk sağıyorum her 2 göğsümü de ama 1 damla bile süt gelmiyor. Bu durum sütümün tamamen kesildiği anlamına mı geliyor. Beslenmem süt için takviye almam ve su içmem iyi düzeyde. Benzer bir durum yaşayanınız göreniniz var mı önerilerinizi yardımlarınızı bekliyorum.
Nasıl oldun, sanki biraz alışmakta zorluk yaşamıştın, oyle hatırlıyorum. Alıştın mı yeni hayatına. Kesınlıkle atlatılıyorda bazı insanlar bıraz daha zor gecırıyor. Süt konusunu doktorunuzla bir görüşsen daha ıyı olur bence. Kesılme nasıl oluyor bılmıyorum ben şahsen.
Süt üreten hormonu arttıran ilaç var mı acabaAlıştım sayılır en azından ilk günler kadae berbat değilim ama emziremediğme hala çok üzülüyorum.. sağarak süt getirmeye çabalıyorum yarın 3. Günüm olacak disiplinle her 2 saatte 1 15 dk sağdım ikisini de ama 1 damla bile gelmedi henüz.. inşallah gelir okuyanlar nolur bana dua etsin
por ve dengeli beslenme,6 aylık olana kadar sıkı bir diyet olmasada yapılabilir,6 aylık olunca daha sıkı ama sağlıklı bir diyet ve spor desteğiyle daha fazlasını verirsin benceKızlar ben de 57 ile başlamıştım 71 le bitirdim şuan 61'im 4 kilo yapıştı kaldı nasıl verecem canım sıkılıyor abur cubur çok yiyorum sütüm azalacak diye aç kalamiyorum hepsinden de beteri acayip bir göbeğim var sanki hala hamile gibiyim bu göbekten nasıl kurtulacağım etkili çözüm yazın bana nolur herkes beni hamile sanıyor
Esimde bana diyor acaba senin icinde bi cocuk daha mi unuttular diyeKızlar ben de 57 ile başlamıştım 71 le bitirdim şuan 61'im 4 kilo yapıştı kaldı nasıl verecem canım sıkılıyor abur cubur çok yiyorum sütüm azalacak diye aç kalamiyorum hepsinden de beteri acayip bir göbeğim var sanki hala hamile gibiyim bu göbekten nasıl kurtulacağım etkili çözüm yazın bana nolur herkes beni hamile sanıyor
Hahahahaha aynen benim de öyle ama çok sinir bozucu. Geçen pazardan badi alıyordum adam bana dur abla büyük beden vereyim sen iki canlisin dedi........Esimde bana diyor acaba senin icinde bi cocuk daha mi unuttular diye
Hamile iken kilo verdim ben çünkü mide bulantısı ve kusma çok oldu bendeAaaa nasıl?
Beni bekleyen durum da bu olacak gibi. Emzirmeye çalışıyorum ama Biberona alıştığı için emmek istemiyor. Sağmak için de evre ben sağarken bebeği oyalayacak biri lazım.Herkese merhaba hanımlar
Bebeğim 62 günlük oldu malesef hiç emmedi bu güne kadar hastanedeyken sütüm gelmedi o arada biberonla mamaya alıştı. İlk 15 gün sağarak verdim sonra sütüm kesildi. Çok üzülüyorum süt veremediğim için hem de çok
Şimdi yeniden sağmaya başladım 2 gündür 2 saat arayla 15 dk sağıyorum her 2 göğsümü de ama 1 damla bile süt gelmiyor. Bu durum sütümün tamamen kesildiği anlamına mı geliyor. Beslenmem süt için takviye almam ve su içmem iyi düzeyde. Benzer bir durum yaşayanınız göreniniz var mı önerilerinizi yardımlarınızı bekliyorum.
Nerde satiliyo acaba marketlerdemi yoksa aktardamiKabız olmana rağmen kilo veriyorsan ne güzel
Ama kabızlık zor,ben de üniversiteden beri çekerim,hamilelikler ve doğum sonrası fena olmuştu,yaban elması marmelatı iyi geliyormuş,ben bi arkadaşımdan duydum,eskişehirdeyim satılan bi yerde buldum sabah aç karnına bir kaşık iyi geliyor
Medicallerde olabilşr tahminen. Bir de medelanın İnternet sitesine bakın istersenizKizlar bisey sorcam belki bilgisi olan vardir gastane tioi göğüs pompasini nasil kiralayabilirim eskisehirdeyim buarada aldığım makine çekmez oldu iyce sutum kesilecek inşallah bilen vardır
Ben 1 hafta o edsyle uğraştm ama asla kabul etmedi mememi gördüğü an çığlık atar oldu çocuk inşallah seninki kabul eder. Sütün varken nolur sık sık sağBeni bekleyen durum da bu olacak gibi. Emzirmeye çalışıyorum ama Biberona alıştığı için emmek istemiyor. Sağmak için de evre ben sağarken bebeği oyalayacak biri lazım.
Eğer emiyorsa az da olsa biberon yerine emzirme destek sistemini denemeni öneririm. İnterntte birçok örnek uygulama videosu var. Biz de denemek için eczaneden gereçleri aldık ama henüz deneyemedik çünkü emzirme pozisyonuna gelince çığlık atmaya başlıyor kızım istemediğinde. Hem bebek emerek uyarmış oluyor hem de karnı doyuyor.
Bir de doktorla mutlaka görüş canım. Sağda solda bir ilacın ismi geçiyordu.
Eskisehire yok canim istanbul ve ankara hepMedicallerde olabilşr tahminen. Bir de medelanın İnternet sitesine bakın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?