2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Vallahi canım atak mı nedir bilmiyorum benim kızım çok az emi
yor istemiyor yarın bi sağlık ocağına götürüp tarttıracam kilo alımı nasıl diye olmadı sağıp vermeyi düşünüyorum inşallah bırakmaz

Kilolu hamile kaldım 70 le hamile kaldım 86 yla doğuma gittim şuan 78 im bugün tam iki aylık olduk göbek çok fena iştah da çok açık iki çocuk düzenli yemek yiyemiyorim tatlı ekmek derken kilo alaçam yine ben oglumda da bir yila ancak verdim veremiyorum hemen

İki çocuk olunca oğlumu uyuttum kızım uyandı gündüz 10 dk uyuşan seviniyorum sanahtan akşama kadar vücut bitiyor yorgun dusuyor artik oğlum hala sallayarak uyuyor kızlar 3 yasında nasıl bırakacam bilmiyorum ya gece gündüz sallanıyor

Aynı yolda ilerliyoruz bence durmalıyız yolda hamilelikten beter kilo alacağız

Bende 20 kilo aldım. 12 kilosu gitti. Daha veremiyorum. Hipotroidide var bende. Zor kilo veriyorum. Göbek gitmedi. Korse kullanan var mı acaba ?

Canım bebek ve çocuklar düzeni sever alışkanlık yapar yani yeme saati uyku saati banyo saati hepsi aynı saatte olmalı bunu önce sen sonra çocuğun uymalı. Biraz zor olabilir başta alışması uzun sürebilir ama sallamayı bırakman lazım oğlunu kendi odasına kendi yatağına alıştır. Ben kızımı asla akşam saat 9 dan sonraya bırakmıyorum. İstisnalar dışında.

1 haftada çözersin sen bu işi canım bu sürede oğlunu uykuya alıştırken kızınla 1 2 saat biri ilgilenmeli. İlk gün ayağında sallamak yerine yanına uzan odayı loş ya da karanlık yap canım 1 2 saati bulur uyuması ama alışacak. Sonra ki 2 gün de bu şekilde devam et. 4. Gün yatağına yatır yanında dur ama yanına yatma bu süreçte uzun sürecektir ama gör bak 1 haftanın sonunda yatağına koyup masalını okuduktan sonra odasından çıktığında uyumuş olacak :)

Canım odasını ayirdik ama mobilya beşik var onun yanina uyuyamam odada uyutup yerine almayı denedim ağladı uyandı ne yapacagimi bilemiyorum öğlen uyku saatini erkene aldım ama aksam 9 da asla uyaz 10 da uyusa raziyim şuan 1030 oldu ama misafir gelince falan yok uyumaz 11 12 oluyor ck zor bebekligijden beri uykuyla sikintimiz vardı zaten çok zor büyüdü

Canım zor biliyorum misal odasın da yere bir battaniye ser 2 yastık yat yanına mutlaka odasında uyut derim misafir bile olsa evde o saati geçirme. Bir de misafirleri gündüz ağırla canım akşam gerçekten insanın pili bitiyor bir bacaklarını uzatıp dinlenmek istiyor. Anneni çağırsan canım en azından senin dinlenmek için.

Canım bugün deneyim onu inşallah uyur gerçekten çok yoruluyorum aksam erken uyusa bende dinlensem esimle bile oturmaya vakit olmuyor çocuklarla canım bizim aileler çok kalabalık gelene birşey dyemiyrum ki gündüz aksam kabul ediyorum mecbur annem de geliyor canım da rahatsız bacakları falan agriyor her zamm bir şey diyemiyorum bir şekilde geçiyor zaman zor olsa da

İnsanlar da anlayış yok maalesef sen 2 çocuklu kadınsın çevren çok kalabalık bu hem avantaj hem de dezavantaj maalesef. Sen kendi tarafınla esin kendi tarafıyla konuşsun her gelene akşam müsait olmadığınızı gündüz ağırlayabileceğinizi söyleyin. Bu dediğim yöntem çok işe yaradı kızım da 1 yasindan beri 9 olduğunda saat pijama giydiriyorum kitap okuyorum yatağına yatırıp iyi geceler kızım Allah rahatlık versin diyorum diyorum gece lambasını takıp çıkıyorum odadan. İkinci kızım doğdu ilk 3 4 gün tolerans gösterdim kızıma kardeşine alışsın diye sonra eski düzene geri döndük. Gündüz de 12 den 2 ye kadar uyutuyorum.

Bende 10 kg aldım 7 kg verdim ama sıkılaşmam lazım kötü görünüyorum hoş zaten kilolu hamile kalmıştım :)
Misafir mevzuu beni de gerdi bu ara eşimin akrabaları geldi maşaallah çayını almaya bile kalkmadılar bende ikram konusunda bi tuzlu bi tatlı yapmıştım üstüne aç gelmişler yetmedi bi de açık açık söylüyorlar biz açız diye çocuklarına dur yapma demek yok üst kattaki oyuncak sepetinden su tabancası bulup heryeri ıslatmışlar tabaklarını alıp mutfağa bırakmadılar bi de gece 12.00 de kalktılar üstüne kızıma yok çok güzel çok çok kilolu deyip durdular çocuğum 2 ye kadar katıla katıla ağladı.sinir oldum

Ben cok zayiladim k8zlar kabizliktan cok cekiyorum resmen evlendigim kiloya dondum
Kabız olmana rağmen kilo veriyorsan ne güzel
Ama kabızlık zor,ben de üniversiteden beri çekerim,hamilelikler ve doğum sonrası fena olmuştu,yaban elması marmelatı iyi geliyormuş,ben bi arkadaşımdan duydum,eskişehirdeyim satılan bi yerde buldum sabah aç karnına bir kaşık iyi geliyor

Ay anlayışsızlık diz boyu sen anlatırken ben sinir oldum yuh yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…