2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
ben artık hediye gelen koca şeyleri bile giydiriyorum. bir günde 3 defa üst değiştiriyoruz. bi de ben bezlemeyi mi beceremiyorum anlamadım hep taşıyor ya
Canım ben de aynı Allahtan gorumcem de yeni bebeği oldu 2 ay var aralarında ona küçülenler bize geliyor benim abimin eşi yengem de hamile Mart ta doğumu var onunda kızı olacak inşaAllah bizim küçülenler de onlara gidiyor valla o kadar makbule gectiki bebek kiyafetleri eskimiyor zaten bizim iyi denk geldi 3 kız aynı kıyafetleri giyecekler :) kusan bebek çok zormuş ya ben çözümü önlük üstüne mendil koymakla buldum 4 mendil bir önlük heba oluyor ama en azından zırt pırt üst değiştirmiyorum.

Hava soğuk ne kadar kombi açsakta bebekler kolay hasta oluyor bebeğinin bezi mi küçük geliyor acaba benim kızım da bir ara sırtına kadar çıkarıyordu kakasını ben de sırtına mendil koyuyordum en azından tassada zibini kirlenmiyordu.

Ayyyy valla canım dualarınız iki kızıma da ulaşsın inşaAllah :) özellikle küçük kızımın kusması dursun valla telef olacağım çamaşır yetişmiyor çok sevindim sütünün çoğalmasına şifa olsun annesi bol olsun karnı doysun bebeğinin öp kokla benim yerime ❤

Acaba acı şeyler mi tüketiyorsun. Senin yediklerinde anne sütünün tadını belirlermiş. Tadından dolayımı emmiyor acaba
Ya aslında acı arada sırada yiyorum.. İnan var ya gaz olur diye mandalina portakal mercimek kuru fasulye süt yoğurt hiç yemiyorum aça bunları yemeyince süt duru mu oluyor siz neler yiyorsunuz

Kızlar bebişlerinizin kilosu ne kadar biz 1 Eylül doğumluyuz 3.200 doğdu ve şuanda 5.700 az mı ya bilemedim

Kızlar bebişlerinizin kilosu ne kadar biz 1 Eylül doğumluyuz 3.200 doğdu ve şuanda 5.700 az mı ya bilemedim
Canım bence iyi çünkü benim büyük kızım 3440 grm doğdu 1 ay 26 günlükken doktorun verdiği kağıtta 4700 civarı bir kilosu vardı. Hiç endişe etme canım 5700 çok iyi bir kilo endişe etme.

Ya aslında acı arada sırada yiyorum.. İnan var ya gaz olur diye mandalina portakal mercimek kuru fasulye süt yoğurt hiç yemiyorum aça bunları yemeyince süt duru mu oluyor siz neler yiyorsunuz
Ben acıyı hayatımdan çıkardım. Arada azıcık pul biber koyuyorum yemeklere onun haricinde ara öğünlerde incir reçeli, helva, petibör, meyve kısacası beni susatacak ne varsa yiyorum sütün kaynağı su çünkü. Şekerli şeylerde su tüketimini artırdığı için tavsiye edilir.

Cnm kaç kilo doğmuştu benim kızımda 1 Eylül doğumlu 3.200 doğdu şuanda 5.700
Benim kızım 3530 doğmuştu ama kilo kaybı oldu normal kilosunu geç yakaladı üç hafta sonra ancak 3720 oldu. Süt yetmemiş ben anlamamışım emiyor uyuyordu meğer açlıktan ve memeyi emerek yorulmaktaymış. Psikolojim bozuldu mama takviyesi yaptık toparladı en son 25 günde 880 gram almış. İlk doğduğunda boyu ölçülmedi 6. Hafta kontrolünde 56cm di geçen çok ağladı topladı kendini ölçemedi doktor. Ama gelişimi artık iyi. Çok şükür seninkinin kilosu gayet iyi doktor zaten anormal olsa uyarır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…