2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Demek ki kusmayla gaz birbiriyle ilişkili benim de ilk kızım çok gazliydi ama kusmazdı.bu kızım da gazlı değil ama kusuyo.ben şahsen kusmasini tercih ederim gaz çok zor

ben de ablamın çocuğun küçülmeleri aldım :)) ya kakası değil de çişi çıkıyor canım

ben de ablamın çocuğun küçülmeleri aldım :)) ya kakası değil de çişi çıkıyor canım
O zaman bez küçük geliyor canım size galiba. Birde bezi taktıktan sonra o bacak lastikleri varya onları mutlaka düzelt canım hem çiş tasmasın hem de bacak arasını tahriş etmesin bebeğinin. Ne sıklıkla degisiyorsun canım çok dolduğu zaman da tasabilir ara sıra kontrol edersen bir sorun olmaz bence.

ben bakıyorum hafif şişlik varsa değiştiriyorum hemen. dediğiniz gibi bez küçük geliyor sanırım

Demek ki kusmayla gaz birbiriyle ilişkili benim de ilk kızım çok gazliydi ama kusmazdı.bu kızım da gazlı değil ama kusuyo.ben şahsen kusmasini tercih ederim gaz çok zor
Evet canım kusuyorsa kilo alımı iyiyse bende kusmayı tercih ederim gaz çok fenaaaaaaa

Evet cnm genel olarak iyi ama 15 güne çok az mama başlıcam heralde bu gidişle
Bende başlarda doğum kilosunu yakalayamamıştım. Çok üzülmüştüm. Anlıyorum seni. Bir yandan mamaya başladım. Ama emzirmeyide bırakmadım sütüm azdı. Süt artırıcı damlada kullandım. Rezene çayı,süt artırıcı çaylar neler yaptom neler. Sonra normale döndük şükür. Sütümde düzeldi şimdi sadece şekerli şeyler ve su içiyorum 6 litrenin üstünde

Cnm çok şükür sütüm var rezene içiyorum 2 gündür su çok içerim zaten şekerli şeyler filan da yiyorum sütle ilgili bi sıkıntı YÖK bizdeki sıkıntı “” cadı kız “”

Mamayı biberonda mı veriyorsun canım bana herkes biberona başlarsa emmeyi bırakır diyorlar daha çok moralim bozuluyor

Mamayı biberonda mı veriyorsun canım bana herkes biberona başlarsa emmeyi bırakır diyorlar daha çok moralim bozuluyor
Evet kesinlikle kullanma biberon.benim basim yandı sen yanma.15 gun gunde 1 kere bazen de 2 kere biberon vermeme ragmen hemen alıştı ve beni emmeyi birakti.1 aydır uğraşıyorum neler yapmadim ki..yinede donduremedim.o hataya asla dusmeyin sakınn.biberona alisinca kolay kolay memeye donmuyorlar
Kavga dövüş meme vermeye calisiyorum.üzgünüm ama gercek bu

Hoşgeldin canım yoktun bayadır. Maalesef dediğin doğru benim ilk kızım 5 aylikti dediğin gibi hem süt hem biberon veriyordum 2 hafta sürdü sadece maalesef 2 hafta sonunda beni bıraktı kızım geri çok uğraştım ama bıraktı beni bir daha emmedi

Hosbuldum canim sagolasin.maalesef öyleymiş.bende sonradan ogrendim ama cok gec oldu.bilseydim hic biberon satin almazdim bile ama acemilik iste sen ne kadar denedin peki canim? Kac gun icinde pes ettin yani.sonra naptin mama mi verdin

kızlar dün ikinci ay aşımızı olduk dünden beri çok halsiz gözünü açamıyor ya normal mi ateşi çıkmadı 37nin üzerine.

Hosbuldum canim sagolasin.maalesef öyleymiş.bende sonradan ogrendim ama cok gec oldu.bilseydim hic biberon satin almazdim bile ama acemilik iste sen ne kadar denedin peki canim? Kac gun icinde pes ettin yani.sonra naptin mama mi verdin
Tam hatırlamıyorum canım ama yaklaşık 2 hafta uğraştım çok ağladım bırakmasın beni diye ama maalesef bıraktı kızım ben de acemiydim benim kızımın beni bırakmasın da ki en büyük suçlu eşim ve kv sağolsun sütun yaramıyor diye zorla biberon verdirdiler eşimle boşanmaya kadar gitti olay elim kolum bağlandı mecburiyetten verdim olan olmuş sıkma canını nasip yokmuş diyeceksin.

Bende cok üzüldüm hemde cok...bebegim 20 gunluktu.suan 1 bucuk aylik oldu ama bir aydir beni dogru duzgun emmedigi icin sütum de azaldi.seninki yine 5 aylik birakmis.benim bebegim ise daha küçücük.bende o kadar uzuluyorum ki her gun ağlıyorum cok canim yaniyo.benimde annem sebep oldu.cocugun doymuyor mama ver dedi durdu.halbuki o kadar cok sutum vardi ki.hepsi kurudu gitti.ilaclarla getirtiyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…