2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Cnm ona da şükret bnmmkisi çarşafa lıştı bile bas bs bağırınca mecbur koyduk(

Canim golden goat kullaniyorum ben mama sormussun anca cvp verebildim bu arada profesor tavsiye etmis bunu keci sutu var icinde tadida sut gibi 3 saatte bir 75 ml veriyorum ben

Hepsi
ni okuyamadım cnm çok birikmiş rastgele bakıyorumda cnm sorun ne sütün yetmşyırmu nm?

C
nm tek sendemi,ben bu dediklerşnş yaptım maamyı kestim allah razı olsun bu duam sana bir yerde yarar inşşşş:))cidden süt kalitesi de arttı bn dutta kaynatıyorum kurusunu petşbör demiştin onla da hem kuru çayla kahve ile heö de pastada yapıyorım cidden kıvam arttı sen demiştin yine

Cnm şu şerbetlerş yap lütfen şekt sevmiyodun değilmmi ama ana sütü temeli şire şerbet dio ya eskiler doktorlarda süt dio ama bned eşu şerbetlet kuru meyveler açık ara işe yaradı bak geçen hafta hastaydım acillşk oldum üşütmüşğm yapamadım 2 gün resmn meme fark etti birde bebek emsede huysuzdu kıvanı boş dedik demek,koy masana sehbapa git gel en wzından kuru meyveleri at ağzına bir bir birde lğtfwn bunu da yapmaya çalış uyu uyu uyu anne sitünn en büyğk düşmanı uykusuzluk ve sık sık emzirme onu zaten bşlşyoruz

Hepsi

ni okuyamadım cnm çok birikmiş rastgele bakıyorumda cnm sorun ne sütün yetmşyırmu nm?
Emmek istemiyor cnm 15 günde 100 grm almış doktor mama sesi bende sağıp vergi deniyorum şırınga da ağlıyor çay kaşığında tükürüyor biberonda istemiyor ne yapacak şaştım kaldım valla

Evet canım şerbet ve kuru meyve sevmiyorum .. biliyor Muş’un bilmiyorum ama biz bebek doğunca kaynar yaparız şekerli oluyor o da onu içiyorum iniallah emmeyince azalmaz

Hay Allah iyiliğini versin Hahaha yok benim imkansız canım ya bir odam yatak odası bir oda kızımın odası salonda yer yok maalesef bizim ev 90 mt kare evin içinde kurutamiyorum canım benim alerjik astımım var tikaniyorum deterjan kokusuna bi balkonum var keşke kapatabilsem en azından kışın orada asabilirim ama of of

Aslında bir oyun halısı gördüm 2 yaşına kadar kullanılabilir diyordu o çok hoşuma gitti boyutuda büyük ebatlarda fiyatı çok uçuk 1500 tl civarı ama kaliteli bir halıydı ben biraz daha uygun araştırma yapmam lazım :) önceki gün verdiğim siparişler geldi büyük kizima da magnetli yazı tahtası aldım küçük kızıma da çıngıraklı Çorap ve Bileklik aldım kendi oyuncagini bıraktı kardeşinin oyuncagiyla oynamak istiyor oyun halisi alsam büyük kızım sıkıntı çıkaracak ne yapacağım bilmiyorum valla şimdiden başladı oyuncak kavgamız :)

Hahahhhhh bizim öyle bi sıkıntımız olmaz büyük kız 12 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…