2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ah canım ya ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki sanki bebegimle aramda ki bağ bıçak gibi kesildi o zaman bir müddet kizima da çok kızdım neden beni bıraktın diye oysa ki küçücük bebek ne bilsin sütü mamayı ne versen onu içiyor muhtaç bize ne diyelim sebep olanlara Allah sorsun

Aynen canim uzulmekten mahvoldum
Napcam simdi bilmiyorum.en azindan 6 ay anne sütü alsin istiyorum gonul isterdi ki 2 yas emsin ama artik onu da gectim yeterki 6 ay emsin.her yolu denedim yapmadigim sey kalmadi.zorla agzina verdim memeyi gezdirdim durdum.gezdirerek emzirmeye çalıştım ten tene temas her seklo denedm.beni sadece uyku sersemi emiyor

Ah canım ya pes etme derim ben çünkü benim kızım 5 aylik olduğu için güçlüydü ittiriyordu beni senin bebeğin daha çok küçük ısrar et uğraş ağlama stresini hisseder bebeğin sakin sakin dene illaki tutacaktır sabret ama üzülme pes etme canım.

Benimkide itiyo beni.hatta 20 gunlukken ittirmeye basladi hala daha itiyo şok olmustum ilk itmeye başladığında.rabbim sabir versin guc versin bebegin hastalaniyo mu hep.genelde mama alan bebekler daha cok hastalaniyo diye bi inanis varda

Yok canım ya 1 aylıkken biz acillik olduk süt sarılığı oldu kızım şu an 2 aylik 3 defa grip oldu nasıl oluyor ben de anlamıyorum. Süt mama farketmiyor bağışıklıkla alakalı bir durum galiba.

Yok canım ya 1 aylıkken biz acillik olduk süt sarılığı oldu kızım şu an 2 aylik 3 defa grip oldu nasıl oluyor ben de anlamıyorum. Süt mama farketmiyor bağışıklıkla alakalı bir durum galiba.
1 aylik bebek nasil sarilik oluyor kuzum,süt sariligi ne ki?

Sağol canım
Eşim araba kullanacaktı üç saatlik bi yer git gel uyumadı lazım bu yüzden beşikte ağlatmak istemiyorum rahatsız olmasın diye ama uyandı hatta az daha kavga ediyorduk çok gerdi bizim oğlan bizi

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı bebekleriniz göz Kontağı kuruyor mu sizinle kuruyorsa ne zaman başladı benim 40 günlük oğlum var sürekli gözlerini kaçırıyor benden çok korkuyorum

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı bebekleriniz göz Kontağı kuruyor mu sizinle kuruyorsa ne zaman başladı benim 40 günlük oğlum var sürekli gözlerini kaçırıyor benden çok korkuyorum
Benim ki iki aylık oldu şimdi anlamlı bakmaya başladı göz komtağı da var
40 erken değil mi biraz normali nedir acaba

Kızlar bebişlerine hangi mamayı veriyorsunuz
Hipp Combiotic kullanıyorum ben. Şuan için çok memnunum mamadan ama eğer değiştirmem gerekirse golden goat alırdım. İkisinden de çok memnun kullananlar.
yarın kesicem canım cesaretlendim sayenizde :)
Sevindim canım. İnşallah sıkıntı olmamıştır. Kıpır kıpır o minik parmaklar.

Kızlar bebişlerinizin kilosu ne kadar biz 1 Eylül doğumluyuz 3.200 doğdu ve şuanda 5.700 az mı ya bilemedim
11 eylül 3270gr doğdu bugün aşıya gittiğimizde 4800 ölçtüler. 58cm de boy.

1 aylik bebek nasil sarilik oluyor kuzum,süt sariligi ne ki?
Canım yanlış yazmışım 4 günlükken sarılık oldu ilk gittiğimiz doktor takibe gerek yok demisti 1 aylıkken kızım bir akşam 3 saat içinde hicbirseyı yokken ağır bir şekilde grip oldu şok olduk acile gittik orada ki doktor bu çocuk sarılık dedi takip istedi bir sürü tahlil yapıldı hiç birşey çıkmadı o doktorda net birşey söylemedi ben de tahlillerle birlikte bir profesör e gittim uzayan sarılık fizyolojik dedi anne sütü de buna sebep olur dedi 2 3 aylıkken geçer dedi çok şükür vücudunda yüzünde birşey kalmadı sadece gözlerinin içi hafif sarı halen o da geçer inşaAllah 3 aylıkken.

Alıntılayamadım hepsini kızlar baya mesaj birikmiş.
Şerbetleri ben de deneyeceğim, inşallah faydasını görürüm. Burdab yazarım sonucu.
Biberon konusu da açılmış. Benim kızım ds biberons alıştığı için beni emmek istemedi. Şimdi de düzelmiş değil, sütün bol akışlı kısmını alıp ittirmeye, çığlık atmaya başlıyor. Emme şeklş de bozulmuştu kuş kadar açıyordu ağzını haliyle süt çekemiyordu. Bebek memeyi boşaltmayınxa ne yapsam sütüm artmadı. Pompa da boşaltmıyor, çabalıyoruz işte uzadığı kadar uzatmak için.

Ay alışın canım.biz büyük kızım yüzünden az birbirimizi yemedik hatta 2 günlük kaçamak yapalım diye Sapanca'ya gittik bizim kız da daha yürümüyor tutunuyor ilk gece uyumadı ben de koydum yatağa sen tut kafanı duvara çarp eşim sinir stres o bana kızıyor ben ona o gece otel parasını yaktık 12 de İstanbula geri dönmüştük sonra eşim pişman oldu 2 gün sonra geri gittik sapanca ya 2 gün durduk akşam geri geldik o gece darbe oldu Allahtan erken gelmişiz İstanbula giremeyecektik.

2.ay aşılarını yaptırdık bugün. Felaket ağladı, daha önce gördüklerimiz ağlama değilmiş meğer. Çok yaktılar canını
Eve geldikten sonra bile içli içlş hıçkırmaya devam etti bir süre. Calpol verdik ağrısı azalsn diye. Sabaha kadar ateş nöbeti var bugün.

Merhaba. Sanki daha erken gibi göz kontağı için. Ben hatırlamıyorum ne zmaan başladı farketmedim bile ama 2 aylığız şuan. Yakın zamanda başladı bize odaklanmaya.

Allah şifa versin kuzuya canım. benimki çok ağlamadı ama bir halsiz huysuz. ateşi de çıkmadı hiç şurup vermedim o yüzden. siz de sağ salim atlatırsınız inşallah

Allah şifa versin kuzuya canım. benimki çok ağlamadı ama bir halsiz huysuz. ateşi de çıkmadı hiç şurup vermedim o yüzden. siz de sağ salim atlatırsınız inşallah
Size de geçmşş olsun canım. İnşallaj sıkıntısız atlatırız. Huzursz kızım da, uyuyamıyor iyice huysuzlaşıyor.

Cnm çok sağol ama nasıl yapıcam ki bilmiyorum kaşıkla da tükürüyor offfff valla strese girdim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…