- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #46.621
Bende cok üzüldüm hemde cok...bebegim 20 gunluktu.suan 1 bucuk aylik oldu ama bir aydir beni dogru duzgun emmedigi icin sütum de azaldi.seninki yine 5 aylik birakmis.benim bebegim ise daha küçücük.bende o kadar uzuluyorum ki her gun ağlıyorum cok canim yaniyo.benimde annem sebep oldu.cocugun doymuyor mama ver dedi durdu.halbuki o kadar cok sutum vardi ki.hepsi kurudu gitti.ilaclarla getirtiyorum artik
Aynen canim uzulmekten mahvoldumAh canım ya ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki sanki bebegimle aramda ki bağ bıçak gibi kesildi o zaman bir müddet kizima da çok kızdım neden beni bıraktın diye oysa ki küçücük bebek ne bilsin sütü mamayı ne versen onu içiyor muhtaç bize ne diyelim sebep olanlara Allah sorsun
Ah canım ya pes etme derim ben çünkü benim kızım 5 aylik olduğu için güçlüydü ittiriyordu beni senin bebeğin daha çok küçük ısrar et uğraş ağlama stresini hisseder bebeğin sakin sakin dene illaki tutacaktır sabret ama üzülme pes etme canım.Aynen canim uzulmekten mahvoldum
Napcam simdi bilmiyorum.en azindan 6 ay anne sütü alsin istiyorum gonul isterdi ki 2 yas emsin ama artik onu da gectim yeterki 6 ay emsin.her yolu denedim yapmadigim sey kalmadi.zorla agzina verdim memeyi gezdirdim durdum.gezdirerek emzirmeye çalıştım ten tene temas her seklo denedm.beni sadece uyku sersemi emiyor
Benimkide itiyo beni.hatta 20 gunlukken ittirmeye basladi hala daha itiyo şok olmustum ilk itmeye başladığında.rabbim sabir versin guc versinAh canım ya pes etme derim ben çünkü benim kızım 5 aylik olduğu için güçlüydü ittiriyordu beni senin bebeğin daha çok küçük ısrar et uğraş ağlama stresini hisseder bebeğin sakin sakin dene illaki tutacaktır sabret ama üzülme pes etme canım.
Yok canım ya 1 aylıkken biz acillik olduk süt sarılığı oldu kızım şu an 2 aylik 3 defa grip oldu nasıl oluyor ben de anlamıyorum. Süt mama farketmiyor bağışıklıkla alakalı bir durum galiba.Benimkide itiyo beni.hatta 20 gunlukken ittirmeye basladi hala daha itiyo şok olmustum ilk itmeye başladığında.rabbim sabir versin guc versinbebegin hastalaniyo mu hep.genelde mama alan bebekler daha cok hastalaniyo diye bi inanis varda
1 aylik bebek nasil sarilik oluyor kuzum,süt sariligi ne ki?Yok canım ya 1 aylıkken biz acillik olduk süt sarılığı oldu kızım şu an 2 aylik 3 defa grip oldu nasıl oluyor ben de anlamıyorum. Süt mama farketmiyor bağışıklıkla alakalı bir durum galiba.
Sağol canımSenin stresini hisseder bebeğin canım normal zamanda bu saatlerde uyuyorsa eğer.
Yatağında tut canım ağlamıyorsa yanına gitme gidersende kucağına alma. Göz temasını minimum seviyeye getir odasıda karanlığa yakın loş olsun.
Benim ki iki aylık oldu şimdi anlamlı bakmaya başladı göz komtağı da varMerhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı bebekleriniz göz Kontağı kuruyor mu sizinle kuruyorsa ne zaman başladı benim 40 günlük oğlum var sürekli gözlerini kaçırıyor benden çok korkuyorum
Hipp Combiotic kullanıyorum ben. Şuan için çok memnunum mamadan ama eğer değiştirmem gerekirse golden goat alırdım. İkisinden de çok memnun kullananlar.Kızlar bebişlerine hangi mamayı veriyorsunuz
Sevindim canım. İnşallah sıkıntı olmamıştır. Kıpır kıpır o minik parmaklar.yarın kesicem canım cesaretlendim sayenizde :)
11 eylül 3270gr doğdu bugün aşıya gittiğimizde 4800 ölçtüler. 58cm de boy.Kızlar bebişlerinizin kilosu ne kadar biz 1 Eylül doğumluyuz 3.200 doğdu ve şuanda 5.700 az mı ya bilemedim
İnşallah erken olduğu içindir başka birşey olmasından çok korkuyorum nesneleri kısa da olsa takip ediyor ama benimle göz göze gelmekten kaçıyor sankiBenim ki iki aylık oldu şimdi anlamlı bakmaya başladı göz komtağı da var
40 erken değil mi biraz normali nedir acaba
Canım yanlış yazmışım 4 günlükken sarılık oldu ilk gittiğimiz doktor takibe gerek yok demisti 1 aylıkken kızım bir akşam 3 saat içinde hicbirseyı yokken ağır bir şekilde grip oldu şok olduk acile gittik orada ki doktor bu çocuk sarılık dedi takip istedi bir sürü tahlil yapıldı hiç birşey çıkmadı o doktorda net birşey söylemedi ben de tahlillerle birlikte bir profesör e gittim uzayan sarılık fizyolojik dedi anne sütü de buna sebep olur dedi 2 3 aylıkken geçer dedi çok şükür vücudunda yüzünde birşey kalmadı sadece gözlerinin içi hafif sarı halen o da geçer inşaAllah 3 aylıkken.1 aylik bebek nasil sarilik oluyor kuzum,süt sariligi ne ki?
Ay alışın canım.biz büyük kızım yüzünden az birbirimizi yemedik hatta 2 günlük kaçamak yapalım diye Sapanca'ya gittik bizim kız da daha yürümüyor tutunuyor ilk gece uyumadı ben de koydum yatağa sen tut kafanı duvara çarp eşim sinir stres o bana kızıyor ben ona o gece otel parasını yaktık 12 de İstanbula geri dönmüştük sonra eşim pişman oldu 2 gün sonra geri gittik sapanca yaSağol canım
Eşim araba kullanacaktı üç saatlik bi yer git gel uyumadı lazım bu yüzden beşikte ağlatmak istemiyorum rahatsız olmasın diye ama uyandı hatta az daha kavga ediyorduk çok gerdi bizim oğlan bizi
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı bebekleriniz göz Kontağı kuruyor mu sizinle kuruyorsa ne zaman başladı benim 40 günlük oğlum var sürekli gözlerini kaçırıyor benden çok korkuyorum
Allah şifa versin kuzuya canım. benimki çok ağlamadı ama bir halsiz huysuz. ateşi de çıkmadı hiç şurup vermedim o yüzden. siz de sağ salim atlatırsınız inşallah2.ay aşılarını yaptırdık bugün. Felaket ağladı, daha önce gördüklerimiz ağlama değilmiş meğer. Çok yaktılar canını
Eve geldikten sonra bile içli içlş hıçkırmaya devam etti bir süre. Calpol verdik ağrısı azalsn diye. Sabaha kadar ateş nöbeti var bugün.
Size de geçmşş olsun canım. İnşallaj sıkıntısız atlatırız. Huzursz kızım da, uyuyamıyor iyice huysuzlaşıyor.Allah şifa versin kuzuya canım. benimki çok ağlamadı ama bir halsiz huysuz. ateşi de çıkmadı hiç şurup vermedim o yüzden. siz de sağ salim atlatırsınız inşallah
Cnm çok sağol ama nasıl yapıcam ki bilmiyorum kaşıkla da tükürüyor offfff valla strese girdim yaaaaEvet kesinlikle kullanma biberon.benim basim yandı sen yanma.15 gun gunde 1 kere bazen de 2 kere biberon vermeme ragmen hemen alıştı ve beni emmeyi birakti.1 aydır uğraşıyorum neler yapmadim ki..yinede donduremedim.o hataya asla dusmeyin sakınn.biberona alisinca kolay kolay memeye donmuyorlar
Kavga dövüş meme vermeye calisiyorum.üzgünüm ama gercek bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?