2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İnşallah erken olduğu içindir başka birşey olmasından çok korkuyorum nesneleri kısa da olsa takip ediyor ama benimle göz göze gelmekten kaçıyor sanki
Canım evham yapma diyeceğim.ama sen yine de bir göz doktoruna göt bebeğini ne kadar erken olursa o kadar iyi. Sağlık ocağında ki doktorunuz göz muayenesi istemedi mi canım.

Canim bna da suyla dedi ama bn sutke verdim faydası oldu suyla verince benimkide cikariyodu dene sende bnce

Mamayı biberonda mı veriyorsun canım bana herkes biberona başlarsa emmeyi bırakır diyorlar daha çok moralim bozuluyor
Biberonda verdim ama hemen alışıyor ve beni emmek istemiyordu. Zorla veriyordum. Çığlık çığlığa. Sonra mama işi bitti şükür sütüm yetmeye başladı. Sağdığım sütü bile biberonla verince tekrar savaş veriyoruz. Kaşık biberonlar var biraz pahalı ama benim arkadaş onunla vermişti ve meme reddi de yaşamadı şükür

Salı gününden bu güne maalesef huzursuz normalde gazlı bir bebek değildi ama sürekli bir ıkınma hali gece deliksiz 4 saat uyuyan çocuk için 55 bin defa kalkıyorum kaka ve gaz çıkaramıyor ya da zorlada olsa 1 defa yapıyor sonra yine aynı ıkınmalar ben mecbur yaptırıyorum kakasini o da sarımsı yeşilimsi köpüklü çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım vallahi inşaAllah düzelir biran önce Bebeklerimiz

Doktoruna git bence kakasını yapamadığı için ilaç verir. Köpüklü kaka inek sütü alerjisinden olabilir. Köpük çok mu faxla

Doktoruna git bence kakasını yapamadığı için ilaç verir. Köpüklü kaka inek sütü alerjisinden olabilir. Köpük çok mu faxla
Yok canım ilk normal yapıyor sonra gaz çıkartırken az da değil çokta değil bir şekilde geliyor aslında onu ben de düşündüm sütlaç yiyordum bir kaç gündür acaba onlar mı sebep oldu bilmiyorum 1 hafta daha bekleyeceğim süt diyeti yapacağım eğer geçmezse kesinlikle gitmem.lazım.

Canım normalde böyle değildi gazını kakasını yapıyordu. Aşı olduktan sonra böyle değişti birden
Yazdıklarınızı okuyorum da durum biraz süt alernisine benziyor. Tavsiyem süt ve süt ürünlerini, içinde süt ürünü bulunan herşeyi kesin. 1 haftaya toparlar 3 haftaya kadar tamamen düzelir diye düşünüyorum. 3 haftalık diyet çok da zor değil. Bizde de süt alerjisi var. Döküntü, ıkınma, gürültülü kaka yapma, sürekli kusma, huzursuzluk, uykuya dalamama, mukuslu kaka şeklinde uzuyor liste..
Genellikle 2. ay aşısında sonra ortaya çıkıyor süt alerjisi. Aşıdan sonra belirtiler yoğun olarak ortaya çıkmaya başlıyor. Sanırım aşı olan alerjiyi tetikliyor.

Ay var ya neredeyse hepsi bizde var ciddiyim içinde süt bulunan hicbirsey öyle değil mi peki sadece inek sütümü yoksa bütün sütler mi

Ay var ya neredeyse hepsi bizde var ciddiyim içinde süt bulunan hicbirsey öyle değil mi peki sadece inek sütümü yoksa bütün sütler mi
Bütün sütler için geçerli. Hatta inek sütü ile keçi sütü çapraz alerjen olduğundan keçi sütü tam bir silaha dönüşüyor.

Köpüklü kaka bağırsak probleminden dolayı oluyor sindirim düzenleyici kullanması lazım şimdi benim isim vermem uygun olmaz bir dr götürmenizi öneririm bebeğinizin sürekli karnı buruluyor nasıl rahat uyusun yavrucak ;(

Bence 1 hafta çok uzun yazık çocuğa ..

Ayy baya olay olmuş sizinde çok şükür telafi etmişsiniz
İlk bebekte daha iyiydi eşim bunda daha sabırsız bişey oldu büyükte gece ağlardı kalkıp o bana verirdi emzirmek için
Şimdi sinir ediyor beni

Bence 1 hafta çok uzun yazık çocuğa ..
Süt diyeti ile 1 haftada bebek kendine gelir zaten. Durum çok yüksek ihtimalle ( bana göre kesin) süt alerjisi. Alerji yoksa bile bebeğe ilaç yüklemek çok manasiz. Bağırsak problemi varsa bu sistemin gelişene kadar yaşanılan problemlerdir ve geçicidir. Ben olsam bebeğime anne sütü haricinde birşey vermezdim.
M Maridraw Istanbuldaysan sana doktorumuzu önerebilirim. Daha bugün aynı sebepten ötürü yanındaydık. Gereksiz yere ilaç vermeyen bir doktor. Benim büyük kızımda da besin alerjisi vardı ve çok çektik. Ondan kaynaklı bu kadar net konuşuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…