2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İnşallah çok teşekkür ederim ya desteğin için mutlu oluyorum böyle yorumları görünce :)
Hayırlısıyla Rabbim yarın sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşaallah.

Benim de 40+3 canım yarın gidip yatışımı olucam sancı yok 1 cm açıklık var suni vericekler. Sende açıklık sancı varmıydı yoksa günün geçti diye mi aldın suni sancı
Canım benim kasilmalarim vardı sancım çok çok hafif ama düzensizdi doktor riske atamam dediği için yatışım yapıldı bebeğin kakasini yaparsa hayatınız tehlikeye girer dedi ikinci doğumumda olduğu için normal gördükleri 2 cm açılmam vardı 3.5 4 kadar sürdü sancılarım doğumum da 10 dk kadar sürdü doğum esnasında hem sonda taktılar hem de suyumu patlattılar normal de epizyotomi yapılmayacaktı ama benim biraz gücüm bittiği için bebek sıkışmasın diye kestiler hiç birşey hissetmedim sonrasında uyuşturup diktiler 2 saat sonra ayakta geziyordum hatta doğum masasından atladım doktor bile şok oldu napıyorsun sen demişti

Ah o sancı :) Neyse ki bana oğlumu getirdi. Seviyorum sancimi Saka bir yana normal doğum gibisi yok. 1 saat sonra bomba gibi enerjik ayaktaydim.
Ehehe ben pek barışık olamadım sancım la ben de doğum yaptıktan sonra doğum masasından atlayarak inmiştir doktorum şok olmuştu tabi uyusturdukları için dikerken ağrım o zaman yoktu bununda etkisi büyük şükürler olsun ki kızımı sağlıkla kucakladim ben de ❤

Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin bebişine ne güzel doğum hikayen keyifle okudum valla darısı başıma artık inşllah canım :)

Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin bebişine ne güzel doğum hikayen keyifle okudum valla darısı başıma artık inşllah canım :)
Aminn Rabbim hepsine hayırlı sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin. İnşaAllah çok kolay bir şekilde dogumun olur sancıların hafif olur canım mutlaka haberdar et bizi bebeğin doğduğu zaman bir de doğum esnasında bol bol dua et bizlere herkese :)

Bizde de aunı Burnu sık sık aspire etmenin mukozayı şişireceğini ve uzun vadede zararlı olacağnı söylemişti drumuz bana. Buhar makinesi değil ama peteklere su kabı koydum odanın nem oranı %68 a çıktı. İnternette de 60ın üstüne çıkmasın yazıyor tam anlamadım bennde ama geçti tıkanıklık.

Amin amin inşallah çok teşekkür ederim desteğin için
Sizlerde dualarınızı eksik etmeyin Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize :)

dün gece tam 6 kez kalktı
Benim kızım da aynı canım 4 gündür gece mesaisi yapıyoruz bu gece sabaha kadar kımıl kımıl ne kendi uyudu ne beni uyuttu sabah namazına kalktıktan sonra yanına aldım dakikada 10 kez kalktığım için yoruldum en iyisi yanımda dursun dedim 10 dk sonra uyumus eşim yatağına yatırmış ben bayılmışım artık uykusuzluktan

ne olacak halimiz :))

ne olacak halimiz :))
Geçecek bugünler de büyük kızımı rüyamda gördüm sadece 10 dk uyumuştum oysa büyük kızım 3.5 yaşına gidiyor rüyamda 5 yaşındaymış anne anne diyor gözümü bi açıyorum kocaman kız yani 5 yaşındaymış ama boyu var 1.60 hifa sana ne oldu kızım diyorum o da ağlamaya başlıyor anne ben kan gördüm diyor yatakta bir bakıyorum regl olmuş 2. Şoku yaşadım 5 yaşında çocuk boy pos bi de regl olmuş eşimin dürtmesiyle uyandım küçük kuzu ayarlarımı bozdu uykusuzluktan saçma saçma rüyalar görmeye başladım

ah kıyamam ya hayır olsun :)

dün sünnet kontrolü için doktora gittik bebeğin kabızlığını çözmek için senin de kabızlığını çözmen lazım dedi bana bir sürü şey önerdi bir de kefir iç dedi. ama kefir nasıl yapılıyor bilmiyorum. evde kefir yapanınız var mı

Cnm neler önerdi kefirden başka

Canım valla illallah ettim şu kabızlık yüzünden ben de mecbur kizima 20 cc rezene içiriyorum 2 gündür yapmaya başladı çok şükür kızım doktorumuz vermemi istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…