2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bugün dogum sonrasi kontrole gittim. Dr alttan muayene etti çok rahatsız oldum acaba dedim normal doğursam napardım? Gerci sezaryen de bin beter. Dikiş acısı vs...Anne olmak gerçekten zor iş...

Kızlar bugün dogum sonrasi kontrole gittim. Dr alttan muayene etti çok rahatsız oldum acaba dedim normal doğursam napardım? Gerci sezaryen de bin beter. Dikiş acısı vs...Anne olmak gerçekten zor iş...
Ah birde bana sor sezeryn oldukda noldu icimde hala kucuk plasenta parcasi var kontrol altindayim hala 3 hfta sonra adetim bitince yine kontrol var kurtulamadim bi turlu dogum hic yaramadi bana.saglik olsun npalim en azindan yavrum saglikli bunada bin sukur

Canım valla illallah ettim şu kabızlık yüzünden ben de mecbur kizima 20 cc rezene içiriyorum 2 gündür yapmaya başladı çok şükür kızım doktorumuz vermemi istedi
ya ben içiyordum rezene anason ama zararlı diyenler de var bıraktım o yüzden. beş gün yapmadı sonra kendi yaptı desteksiz. doğal şeyler deniyorum şimdilik

Kizlar kontrolden geldik 6400 kg 59 cm olmus kizim.rotayi yaptirdik ilk dozunu 210 tl mis.
Mama ictigi icin 4.ay dolunca ek gidaya gecelim dedi doktorumuz
Maşallah canım bebeğim ne Zaman doğmuştu ... bende Pazartesi gidicem boy kilo tarttıracak benim kızım az emiyor o yüzden soruyorum kilo alımı normal mi acaba

Maşallah canım bebeğim ne Zaman doğmuştu ... bende Pazartesi gidicem boy kilo tarttıracak benim kızım az emiyor o yüzden soruyorum kilo alımı normal mi acaba
Bugun 92 gunluk olduk canim 27 agustos dogumlu kizim.
Cok iyi kilo alimi dedi benimdr sutum az oldugu icin mecbur mama veriuorum istahli yiyor masallah hic kusma huyumuz yok sukur

Canım valla illallah ettim şu kabızlık yüzünden ben de mecbur kizima 20 cc rezene içiriyorum 2 gündür yapmaya başladı çok şükür kızım doktorumuz vermemi istedi

Hergun mü verıyorsun rezene ? Aktardan mı aldın, yoksa o da paketli satılıyor mu ? Benımkıde yapmıyor maalesef, 3 gun oldu tık yok .

Hergun mü verıyorsun rezene ? Aktardan mı aldın, yoksa o da paketli satılıyor mu ? Benımkıde yapmıyor maalesef, 3 gun oldu tık yok .
Canım hazır olan var ya ondan veriyorum granül diyorlar. Ben de aktardan aldığımı içiyorum. Ben kabız değilim günde 2 3 defa tuvalete çıkıyorum yediklerime de dikkat ediyorum ama kızım 2. Aşısını olduğundan beri kabızlık çekiyor rezene yi verdiğim den beri bugün 3. Gün oldu bugün 2 defa tuvaletini yaptı.

Bugun 92 gunluk olduk canim 27 agustos dogumlu kizim.
Cok iyi kilo alimi dedi benimdr sutum az oldugu icin mecbur mama veriuorum istahli yiyor masallah hic kusma huyumuz yok sukur
Anladım canım biz 1 Eylül doğumluyuz benim kızım da çok bi emmiyor doktor mama takviyesi dedi ama ben vermek istemedim sütümü sağıp günde 4 sefer sütümü veriyorum biberonda diğer zamanlar be kadar emerse artık.. bakalım Pazartesi bizde aynı sizin gibi olucaz... benim kızım da da kusma YÖK.. inşallah güzel kilo almıştır da mamaya ihtiyaç duymayız...

K8zlar b7gun kan verdim plt degerim dusukmus.biyerim kanasa durmazm8s yani cok moralim bozultu tekrar kan vercem bebegim 2bucuk aylik

Canım benim de 40+3 ama bel ağrısı 1 cm açıklık dışında bişey yok yarın yatış yapsam suni sancı vericekler muhtemelen inşallah bende de işe yarar.
Sende açıklık ne kadar dı
41 haftaya kadar bekle canim yatış yapma mahfederler valla.ilk kızımda 1 cm ile 1 hafta gezdim 40+5 de kendi sancim ile doğum yaptim.seninde kendi sancin gelir inşallah.yuruyus yap merdiven çık hurma ye.bi de bulabilirsen fatma ana otu bul suya koy sancin basladiginda.acilmayi hizlandirir allahin izniyle

Ah canım ya ben yatışım yapıldı

Selam kızlar okuyorum ama yazamiyorum günler çok yoğun geçiyor hemen hem her gün msafirim var çok yorucu oluyor kızim da gece uyumayinca pert oluyorum bugün grip olarak kalktm inşallah kizima geçmez artik vücut pes ediyor sağlık olsun diyorum artik bana bir sakinlik geldi kızlar ya herşey geçecek Neslihan sabret diyorum ogluma kizamiyorum geçecek bugunler ozleyeceksin diyorum yoksa iki çocuk gerçekten çok yorucu ama zaman çok hızlı geçiyor

Ah canım ya ben yatışım yapıldı
Kendin bilirsin ama iptal et bence 41 haftaya kadar bekle benim doktorum 41 e kadar bekleriz demişti.hergun kontrole git kalp atışlarını kordonu falan için.korkutmak istemem ama bi akrabam senin gibi yatış yapmisti 24 saat suni sancı verdiler bebek icerde suni sancidan havasiz kaldi kuvezde yatti bi yüzden.

M mavimilena_

Ilk kizimda 41+1 de dogdu hic agrim sancim yoktu serum taktilar bitmek uzereydi hala sancim olmadi sonra poşumu actilar ondan sonra sancilanmaya basladim

Ikinci kizimdada 40+5te yine sancim agrim yoktu serum takildi poşumu actilar sonra dogurdum

Simdiki bebegimde 39 + 3 te doktorumun tayini ciktigi icin dogumumum oldugu hafta son calisiyordu pazartesi gel durum degerlendirmesi yapalim dedi. Ptesi kontrolumde 5 cm acikligin var hic mi agrin yok dedi bende yok dedim bu sekilde seni gonderemem zaten sende dogurmak istiyorsun baslatalim dogumu dedi ve poşumu acti serum takmadi bu sefer. Tayin durumundan dolayi son ayim biraz stresli gecti gitmeden dogurabilecekmiyim diye ama cok sukur bi sikinti olmadan kucagimiza aldik bebegimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…