2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Maşallah normal doğum olmuş en azından Rabbim bana da nasip eder inşallah dualarınızı eksik etmeyin benim içinde inşallah suni sancı bana da yarar sağlıkla doğum yaparım.

Hayır canım daha yapmadım nst'de 80 buldu sancılar hissettim de ağrıları açıklık da ebe 3 cm diyebilirm dedi
Benim doguma girmeden 1 saat önce 2 dk 1 gelen 100 lerde sancım vardı canım en son doguma aldıkların da sancılarım dk 1 geliyordu Allah güç kuvvet versin en kısa zamanda açılman olsun canim.

Benim doguma girmeden 1 saat önce 2 dk 1 gelen 100 lerde sancım vardı canım en son doguma aldıkların da sancılarım dk 1 geliyordu Allah güç kuvvet versin en kısa zamanda açılman olsun canim.
Allah razı olsun canım şiddeti evet baya arttı ama açılma 3 cm faln dedi ebe

Selam kızlar çok hastayım ben grip halsizlik basımı kaldirmiyorum oğlum da öyle ateşi var öksürük inşallah kızma geçmez maskeyle emziriyorum hemen koyuyorum

Selam kızlar çok hastayım ben grip halsizlik basımı kaldirmiyorum oğlum da öyle ateşi var öksürük inşallah kızma geçmez maskeyle emziriyorum hemen koyuyorum
Geçmiş olsun cnm.. bence bunların hepsi yorgunluktan hiç kendine zaman ayırmıyorsun sürekli misafirin var biraz dikkat et kendine cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…