- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
- 83
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #47.021
Maşallah normal doğum olmuş en azından Rabbim bana da nasip eder inşallah dualarınızı eksik etmeyin benim içinde inşallah suni sancı bana da yarar sağlıkla doğum yaparım.M mavimilena_
Ilk kizimda 41+1 de dogdu hic agrim sancim yoktu serum taktilar bitmek uzereydi hala sancim olmadi sonra poşumu actilar ondan sonra sancilanmaya basladim
Ikinci kizimdada 40+5te yine sancim agrim yoktu serum takildi poşumu actilar sonra dogurdum
Simdiki bebegimde 39 + 3 te doktorumun tayini ciktigi icin dogumumum oldugu hafta son calisiyordu pazartesi gel durum degerlendirmesi yapalim dedi. Ptesi kontrolumde 5 cm acikligin var hic mi agrin yok dedi bende yok dedim bu sekilde seni gonderemem zaten sende dogurmak istiyorsun baslatalim dogumu dedi ve poşumu acti serum takmadi bu sefer. Tayin durumundan dolayi son ayim biraz stresli gecti gitmeden dogurabilecekmiyim diye ama cok sukur bi sikinti olmadan kucagimiza aldik bebegimizi
Denipol de Mehmet Oğuz ÖREN i de tavsiye ediyorlarteşekkürler kızlar beysin hanımın adını çok duydum inşaallah bende kafama göre birini bulabilirim
Dogum yaptın mı canımMaşallah normal doğum olmuş en azından Rabbim bana da nasip eder inşallah dualarınızı eksik etmeyin benim içinde inşallah suni sancı bana da yarar sağlıkla doğum yaparım.
Hayır canım daha yapmadım nst'de 80 buldu sancılar hissettim de ağrıları açıklık da ebe 3 cm diyebilirm dediDogum yaptın mı canım
Şiddeti arttı mı pekiHayır canım daha yapmadım nst'de 80 buldu sancılar hissettim de ağrıları açıklık da ebe 3 cm diyebilirm dedi
Benim doguma girmeden 1 saat önce 2 dk 1 gelen 100 lerde sancım vardı canım en son doguma aldıkların da sancılarım dk 1 geliyordu Allah güç kuvvet versin en kısa zamanda açılman olsun canim.Hayır canım daha yapmadım nst'de 80 buldu sancılar hissettim de ağrıları açıklık da ebe 3 cm diyebilirm dedi
Allah tez zamanda yavruna kavustursun seni. Kolay bir doğum olur umarım. Allah guç kuvvet versin .Hayır canım daha yapmadım nst'de 80 buldu sancılar hissettim de ağrıları açıklık da ebe 3 cm diyebilirm dedi
Allah razı olsun canım şiddeti evet baya arttı ama açılma 3 cm faln dedi ebeBenim doguma girmeden 1 saat önce 2 dk 1 gelen 100 lerde sancım vardı canım en son doguma aldıkların da sancılarım dk 1 geliyordu Allah güç kuvvet versin en kısa zamanda açılman olsun canim.
Allah razı olsun canım benimAllah tez zamanda yavruna kavustursun seni. Kolay bir doğum olur umarım. Allah guç kuvvet versin .
Oo maşallah başlamış doğum inşallah tez zamanda sağlıcakla kavuşursun yavruna.Allah razı olsun canım şiddeti evet baya arttı ama açılma 3 cm faln dedi ebe
Hangi mamayi kullaniyosunuz canim cok iyi kilo aldrmis masallahBugun 92 gunluk olduk canim 27 agustos dogumlu kizim.
Cok iyi kilo alimi dedi benimdr sutum az oldugu icin mecbur mama veriuorum istahli yiyor masallah hic kusma huyumuz yok sukur
Yaaaaaa bence vazgeçme küçükken daha çabuk iyileşir diyorlar inşallah çabucak atlatır....kızlar pazartesi oğlum sünnet olacak ama çok korkuyorumher an vazgeçebilirim
inşallah canım ya çok gergin bir bebek gerinip ıkınıp duruyor hiç sakin olamıyor. nasıl yapacaklar bilmiyorumYaaaaaa bence vazgeçme küçükken daha çabuk iyileşir diyorlar inşallah çabucak atlatır....
Gazı mı var acabainşallah canım ya çok gergin bir bebek gerinip ıkınıp duruyor hiç sakin olamıyor. nasıl yapacaklar bilmiyorum
Geçmiş olsun cnm.. bence bunların hepsi yorgunluktan hiç kendine zaman ayırmıyorsun sürekli misafirin var biraz dikkat et kendine cnmSelam kızlar çok hastayım ben grip halsizlik basımı kaldirmiyorum oğlum da öyle ateşi var öksürük inşallah kızma geçmez maskeyle emziriyorum hemen koyuyorum
evet gazlı biraz damla da kullanıyorum tuvaletini de birkaç günde bir yapıyorGazı mı var acaba
geçmiş olsun canım Allah şifa versinSelam kızlar çok hastayım ben grip halsizlik basımı kaldirmiyorum oğlum da öyle ateşi var öksürük inşallah kızma geçmez maskeyle emziriyorum hemen koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?