2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
evet gazlı biraz damla da kullanıyorum tuvaletini de birkaç günde bir yapıyor
Cmm bence Rezene ver sende iç ben kızımda damla kullandım hiç bi işe yaramadı çok şükür rezenw rahatlattı hem sütü de artırıyor

Cmm bence Rezene ver sende iç ben kızımda damla kullandım hiç bi işe yaramadı çok şükür rezenw rahatlattı hem sütü de artırıyor
ben içiyorum canım da instgramda bir ebe var bebekler için zararlı falan yazmış korktum o yüzden ona hiç vermedim. gazı bitsin uykusu düzene girsin çok şey mi istiyorum :)))

ben içiyorum canım da instgramda bir ebe var bebekler için zararlı falan yazmış korktum o yüzden ona hiç vermedim. gazı bitsin uykusu düzene girsin çok şey mi istiyorum :)))
Girer zamanla canın ya çok stres yapma ben ne zaman gergin olsam kızımı uyutmak için uğraşsam aksine hiç uyumuyor... özellikle misafir olduğunda bugün arkadaşlarım geldi inanır mısın hiç uyumadı daha yeni uykuya daldı inşallah uyanmaz yaaaaaaa

Selam kızlar kızım birkaç gündür tatsız öksürük ve burun akıntısı var. Bugün biraz daha iyi. Ama meme emmek istemiyor. Meme reddi yaşıyoruz üç gündür. Biberon denedim kusası geliyo. Uykuluyken ne emerse o. Bugün kaşıkla verdim sağdığım sütü. Doğduğundan beri süt artsın diye yapmadığım kalmadı. Süt tam yetmeye başladı kilo alımı arttı. Şimdide meme reddi çıktı. Napacam bilmiyorum kaçgün sürer bu durum. Yeniden severek emermi.

inşallah canım. bu saatlerde uyuttuğunda gece erken uyanıyor mu. bizimki gece uykusuna 10da geçiyor normalde ama şimdi yıkadığımız için uyudu gece beni ayağa dikecek sanırım :))

inşallah canım. bu saatlerde uyuttuğunda gece erken uyanıyor mu. bizimki gece uykusuna 10da geçiyor normalde ama şimdi yıkadığımız için uyudu gece beni ayağa dikecek sanırım :))
Yaa aslında bayağıdır hiç bu saatte yatmamıştı o yüzden bilmiyorum uyanır mı benim kızımda 930. 10 gibi yatıyordu bilemiyorum valla inşallah uyanmaz yaaa uzandım keyif yapıyorum sabaha yazarım uyanıp uyanmadığını

Benim bebeğim de emmek istemiyor ağlıyor. hele geceleri çok huzursuz. ben sütümü sağamıyorum da çıkmıyor çünkü.sadece emziriyorum oğlum da foşur foşur gelsin istiyor inan bir emzirmede ikisini de veriyorum...son sütü alıp almadığından emin değilim...

Kızlar dışarı çıkarken bebislerinize ne giydiriyorsunuz ben astronot tulum alayim diyorum gecen civil de gördüm 150 liraydı cok da begenmedim

Oo maşallah başlamış doğum inşallah tez zamanda sağlıcakla kavuşursun yavruna.
Canım kavuştum yavruma çok şükür ama sezeryan oldum 8 cm açıklıkla doğuma aldılar ama bir türlü olmayınca doğum bebeğin kalbi yavaşladı ve acil sezeryana alındım şuan ağrılarım var ama çok şükür ki suni sancının verdiği ağrı kadar değil

kızlar pazartesi oğlum sünnet olacak ama çok korkuyorum her an vazgeçebilirim
Ana olmak boyle iste :))
Bende simdiden 4 aylik asilarini dusunuyom 2 aylik asilarinda ates olduysa 4 ayda da olur dedi ebe bugun.canm skldi zaten panigim ilk bebegim 2 aylik asisinda 38.5 ates olmustu dusmemisti acile gitmistik.yine aynisi olcak diye tasasi dustu simdiden

Kurtulmussunuz canim gozun aydin sag salim ciktiniz ya

Kızlar dışarı çıkarken bebislerinize ne giydiriyorsunuz ben astronot tulum alayim diyorum gecen civil de gördüm 150 liraydı cok da begenmedim
Ben hırka üzerine de astronot tulum giydiriyorum ayağına da patik ayakkabılardan

Hayırlı olsun anali babalı sağlıkla büyüsün yavrun

evet ya çarpıntı oluyor resmen. bizde ateş olmadı ama 2. ay aşısından beri kabız. onunla alakalı mıdır bilemiyorum tabi. inşallah siz de tekrar sorun yaşamazsınız.

owlll Oğlum 20 gün evvel sünnet oldu benim. 2 aylıkken yaptırdım. Yapılırken ortalığı ayağa kaldırdı hastanede. 5 tane dikiş atıldı. Ama iyileşme sürecinde hiç ağlamadı. Doktor ağrı kesici ates düşürücü fitil verdi. Muhtemelen ondan ağrısı olmadı. Karton bardağı kesip koyuyorsun beze değmesin diye. Mikrop kapmasını engelleyen kremi var bir de onu sürüyorsun. Antibiyotik de vermişti doktor. Ateşi yükselirse verin dedi. Yukselmedigi için onu da kullanmadım şükür. 4-5 günde oldukça iyileşti. Hiç ağlamadı bile. Bir haftada da dikiş yerleri tamamen iyileşti. Umarım sizinki de kolayca iyileşir. :) Korkmayın, bebekken daha kolay oluyor hem anne için hem de bebek için. Büyüyünce hiç hatırlanmayacak bile öyle düşünün.

Olsun canım ikinizde sağlıklı olunda varsın sezeryan olsun.
Gozun aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu hayırlı bir evlat olsun inşallah.

Hayırlı olsun canım rabbim analı babalı büyütsün

Gözün aydin canım. Allah saglikla buyumeyi nasip etsin. Vatana millete hayırlı bir evlat olsun insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…