2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. umarım biz de böyle bir süreç geçiririz :)

Kurtulmussunuz canim gozun aydin sag salim ciktiniz ya
Ben hırka üzerine de astronot tulum giydiriyorum ayağına da patik ayakkabılardan

Hayırlı olsun anali babalı sağlıkla büyüsün yavrun
Olsun canım ikinizde sağlıklı olunda varsın sezeryan olsun.
Gozun aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu hayırlı bir evlat olsun inşallah.
Hayırlı olsun canım rabbim analı babalı büyütsün
Gözün aydin canım. Allah saglikla buyumeyi nasip etsin. Vatana millete hayırlı bir evlat olsun insallah :)
Allah razı olsun sizden kızlar Rabbim hepimizin yavrularını sağlıklı yaşam nasip etsin inşallah

Selam kızlar
Nasılsınız ben de okuyorum yazamıyorum
Oğlum geceleri az uyuyor sık uyanıyor
Büyükte iki yaş sendromu nüksediyor vara yoğa ağlıyor okula gidince biraz nefes alıyorum ama
Bugün en sonunda doktora gittim herşey yolunda dedi spirali de taktı
Korkuyordum ağrıtayaxsk diye nitekim acıdıda aklıma Doğum geldi ama güzel yanı 1-2 dakikalık bişi bu yönü güzel
Taktıktan sonra kanamam başladı
Normal dedi bakalım nasıl etki edecek bende
Kimini adetini uzatır kimininki kısalırmış inş bünye kabul eder 5 yıl sonra değişmesi gerekiyormuş
Yılda birde kontrol olması gerek
İnş gene bi kazaya kurban gitmeyiz

Canım ben de sezaryene son anda dönenlerdenim. Sezaryenden 3 saat sonra yürüttüler ertesi gün banyo yaptım çok şükür dikişim yoktu yapıştırmaydı acı çekmedim. Sezaryen beni hep korkuturdu başlarda ama inan temiz işmiş.. allah sana da kolaylık versin bebişinle mutlu ömürler versin

owlll cnm günaydın geceniz nasıl geçti banyodan sonra uyandı mı senin bıdık... benim kızım 7 ye geliyordu uyandı... ama gece 4 sen sonra hep kıpır kıpır dı....

Adetsizkenmi taktirdin canım.bende taktiricam ama adet olmuyorum.

Kızlar benim kızın bez yeri hiç iyilesmiyo ne yapacağımı şaşırdım.doktorun verdiği kremleri kullanınca geçiyor bırakınca geri başlıyor.kac tane bez degistirdim bezden de değil.ne yapicam bilmiyorum.

Ben doğduğundan beri her bez değiştirmemde kremliyorum mutlaka. Sen kremsiz mi kapatıyosun ki cnm

Ben de spirali çok istedim ama 40 muaynemde polikistik over çıktı yumurtalığımın birinde. Doktor da ilerde bebek sahibi olman zor olabilir takmayalım istersen başka yöntemle korunun dedi... anlamadım gitti bu pko doğumdan sonra mo çıktı yoksa öncesinde de var mıydı... senin için rahat olmuştur spiral taktırma işi

Cnm hakiki zeytinyağı kullan hemen geçirir

idigna35 canım geçen haftalarda benim kızımda emmek istemiyordu...kaşıkla verdim tükürdü şırıngayla verdim ağladı biberondan da midesi bulandı ben her yolu deneyerek az da olsa hem içirdim hem emzirdim... geçen 15 günde 100 grm almıştı doktor hemen mama dedi.. ama ben zorla da olansa biraz içirdim sütümü bakalım Pazartesi götürecek tekrarsan ne kadar almış... ama bu hafta biraz daha iyi emiyor.... arada böyle huzursuzlukları olur sen vazgeçme ama

Çok sağol canım hepimizin inşallah.
Benim baya ağrılarım oluyo benim dikiş galiba

owlll cnm günaydın geceniz nasıl geçti banyodan sonra uyandı mı senin bıdık... benim kızım 7 ye geliyordu uyandı... ama gece 4 sen sonra hep kıpır kıpır dı....
günaydın canım :) 10da uyandı 12de uyudu ama gece 2 kere uyandı şükür bu da bir gelişme bizim için 5 6 kere kalkardı normalde :) ve bu sabah ilk kez mutlu uyandı ben şok :))

Adetsizkenmi taktirdin canım.bende taktiricam ama adet olmuyorum.
Adet olunca rahim ağzı açık oluyor acımasın diye öyle tercih ediyorlar
Ben de adet değildim acıdı ama kısa süre olunca dayanıyorsun
İnş bünye kabul eder canım kanama artıp süresi uzayanlar var bazılarına alerji yaparmış inş rahat ederim
Pko sonradan olan bişey mi bilmiyorum adetlerin düzenlimiydş

Eşim özel getirtmisti o da işe yaramadı☹
Alerji olabilir mi bitmeyen pişik alerji yapmıştı benim eski gruptaki bi Annede
Süt alerjisi anne diyet yapmıştı

Olabilir mi acaba yaa.bende 1 hafta kesiyim süt ürünlerini bakalım varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…