2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Vezgeçmek yok canım sadece süre uzarsa süt azalır diye korkuyorum çünkü yeni yeni süt yetmeye başlamıştı. Çokda güzel emiyordu. Şimdi kaşıkla besliyorum. Öyle idare edeceğim. Tekrar emsin yeterki. Seninki kaç gün emmedi. Şimdi eskisi gibi severekmi emiyo. Çok sağol yazdıkların moral oldu

Yok canım ya bende kremleyip kapatıyorum her türlü kremi denedim dahada arttı

Sadece tedaviye yonelik onerilen kremi kullanmalisin.
Surekli krem kullanmakta onerilmez ve bebegin kizsada daha onemli.
Pamukta tahris ediyor olabilir istersen durula sadece.Bazisinin tenide daha narin

Daha tedaviye yonelik seyler var nisasta ya da yumurta akı vb ama bilen biri varsa yazarsa ya da bilen birine sorsan daha iyi olur.Kantaron yagida iyilestirici.
Zeytinyagida iyi gelebilir ama asidik degeri onemli.Once isitip ilininca kullanilmali bazilari

Canım 10 gün sürdü hala devam ediyor ama eskiye göre azaldı Rezene iç sütünü artırıyor bende arasa sağıp veriyorum

günaydın canım :) 10da uyandı 12de uyudu ama gece 2 kere uyandı şükür bu da bir gelişme bizim için 5 6 kere kalkardı normalde :) ve bu sabah ilk kez mutlu uyandı ben şok :))
Ayyyy benim kızımda bugün çok mutlu uyandı demek ki uyuyunca dinleniyorlar

Kızlar slm...nolur bana akıl verin sabahları benim kız bi uyandımı tamam öğlen 12 ye kadar hiç uyumuyo bu kezde oğlumla o uyuyana dek kahvaltı yapamıyoruz oğlum 10 da uyaniyo...kızım 7 bucukta..özellikle iki cocuklu anneler nasıl kahvaltı hazırlıyorsunuz kızım hiç durmuyor bıraktığım yerde ...sabah olucak diye korkar oldum yaaaa....

Cnm benim kızımda sabah uyandı mı kucakta ama uyandıktan 1 saat sonra uyumak istiyor 40 dk ancak yatıyor o arada bende hemen hızlıca yapıyorum bazen kayınvalidem geliyor o zaman rahat oluyorum o büyük kızım okuldan gelene kadar yemek yapıyor iş güç bende küçükle ilgileniyorum yardım isteyebileceğin kimse yok mu

Ne yazikki yardım edecek biri varda yok !
Alt katımda kv var ama yaşlı olduğundan fazla nazlı gönlü olucakta gelicek ölme eşeğim ölme afedersin...kendi annemde küs oda gelmiyo ...nasıl şekilden şekile giriyorum görseniz bi elimde kızım bi elimde omlet tavası oğlum 3 yaşında acıktım diye yiktiriyo. ..o an çığlık atasim geliyo elbet gecicek bu günler diye kendime telkinde bulunuyorum senin masallah 1 saat sonra uyuması çok iyi ..inş. .bizde öyle oluruz umut ediyorum

Cnm bira alıştırmaya çalışsan uyanıyor benim kızım altını değiştiriyorum oynuyorum biraz yoruluyor sonra emzirip uyutuyorum 40 dk ancak sürüyor bende hızlıca evi toplayım ekmek arası yapıp yiyorum

Öyle durumlarda bebeği slinge koyuyorum oğluma kahvaltı o şekilde hazırlıyorum bebek konumda olmadığı için daha rahat hazırlıyorum iki elim boşta
Krepler hazırla dondurucuya at böyle kriz anlarında Çıkar tavada 1.02 gönder açılır oğluna ver önüne yesin

Bende öyle altını temizliyorum emziriyorum biraz yoruyorum konuşuyorum öpüşüp koklasiyoruz sonra hadi uyu da anne kahvaltı hazırlasın diyorum nafile koyduğum an mizikliyo..eyer o an almazsam kucağıma sinirlenip daha fazla cigiriyo. .ahhh ahh sinirlenmeyide biliyolar

Canım benim oğlan öyle her biseyi yemiyo ki babası kilikli illa zeytinli peynirli recelli ballı kahvaltı olucak bide ben yediricem. ..

K9zlar bebegim kabiz oldu iki gun yapamadi ikindi agladi sabun attim oyle yapti kati yapmis baya yine agliyo
Sabun yapma canlm çok kötü yapar o ilk kızımda kaynanamın söylemesiyle yaptım yara oldu.affedersiniz söylemesiyle ayıp acıttı mı diye kendimde deneyin yaptım resmen.kulak pamuguna zeytinyağı batırıp hafifçe uyarsan poposunu daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…