- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #47.101
Tek çocuk hic çocukmuş biri uyusa biri uyumaz kızım genelde 730 da uyanıyor 10 gibi uyuyor 45 dk falan o sırada hemen oglumla yapıyoruz oğlunda bekleniyor masaya otyryir aciktim anne diye söyleniyor iki gündür de hasta çok nazlı ben kendi hastligimi unuttum ayakta gwxiyirum babası oğlu çok nazlilar sürekli istek anne olmak kadın olmak çok zor Rabbim biz kadınlara sağlık sabir güç versinİki çocuk gerçekten zor canım oglen olunca oğlum uyurdu şimdi kız uyumuyo diye oda uyumuyo o vakitlerde
Aah ahh...hemde çok zor.boşuna dememişler anne hakkı ödenmez diye.anneme saşırıyorum 5 çocuk nasıl büyütmüş diye.ben ikizim bize.Tek çocuk hic çocukmuş biri uyusa biri uyumaz kızım genelde 730 da uyanıyor 10 gibi uyuyor 45 dk falan o sırada hemen oglumla yapıyoruz oğlunda bekleniyor masaya otyryir aciktim anne diye söyleniyor iki gündür de hasta çok nazlı ben kendi hastligimi unuttum ayakta gwxiyirum babası oğlu çok nazlilar sürekli istek anne olmak kadın olmak çok zor Rabbim biz kadınlara sağlık sabir güç versin
Sudocrem çok iyi geldi benim oğluma. Soyuluyordu kırmızı kırmızıydı.Eşim özel getirtmisti o da işe yaramadı☹
Anakucağıyla mutfağa getiriyorum. Aspiratörü çalıştırıyorum. Kahvaltımı hazırlıyorum yiyorum benimki sus pus. O olmasa mahvediyo beni. Allah yardımcın olsunKızlar slm...nolur bana akıl verin sabahları benim kız bi uyandımı tamam öğlen 12 ye kadar hiç uyumuyo bu kezde oğlumla o uyuyana dek kahvaltı yapamıyoruz oğlum 10 da uyaniyo...kızım 7 bucukta..özellikle iki cocuklu anneler nasıl kahvaltı hazırlıyorsunuz kızım hiç durmuyor bıraktığım yerde ...sabah olucak diye korkar oldum yaaaa....
Kendi yediklerine dikkat et. Doktorunu arayıp sormalısın. Çünkü kabızlık çok zor büyük insan için bileK9zlar bebegim kabiz oldu iki gun yapamadi ikindi agladi sabun attim oyle yapti kati yapmis baya yine agliyo
2 günde 1 mamasına 2 damla zeytinyağı katıyorum o gün mutlaka veriyor kakayı :)Kızlar kızım beni 4 saatte 1 5 dk emiyor ve kabız zor tuvalet yapıyor maalesef ben müdahale ediyorum çok huysuzlandı artık strese giriyorum2 aylik olana kadar hem gaz hem kakasini çok güzel yapıyordu ne olduysa 2 ay ı bitti 3 den gün almaya başlayınca oldu.
2 ay kontrolümüz de 6250 grm civarıydı bugün tekrar götürdüm hem kabızlık için hem de kilo kontrolü için 6960 grm olmuş kilosu iyi dedi doktor ama kabızlık için sadece zeytinyağı ver dedi ise yarar mı acaba
Ben doğal zeytinyağı kullanıyorum ama bi kere şehir disina çıktığımızda marketten olandan içirdim o da yine etki etmiştiKızlar zeytinyağı farkediyor mu ev yapımı mi yoksa markette satılan zeytinyağı da olur mu
Tamm canım annem de hakiki zeytinyağı var ama evde değil dayımın cenazesine gitti annem gelene kadar mecbur hazır kullanırım inşaAllah ise yarar.Ben doğal zeytinyağı kullanıyorum ama bi kere şehir disina çıktığımızda marketten olandan içirdim o da yine etki etmişti
Ben markettekini veriyorum. Ev yapımı kesinlikle daha sağlıklıdır tabi orası tartışılmazKızlar zeytinyağı farkediyor mu ev yapımı mi yoksa markette satılan zeytinyağı da olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?