2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İki çocuk gerçekten zor canım oglen olunca oğlum uyurdu şimdi kız uyumuyo diye oda uyumuyo o vakitlerde
Tek çocuk hic çocukmuş biri uyusa biri uyumaz kızım genelde 730 da uyanıyor 10 gibi uyuyor 45 dk falan o sırada hemen oglumla yapıyoruz oğlunda bekleniyor masaya otyryir aciktim anne diye söyleniyor iki gündür de hasta çok nazlı ben kendi hastligimi unuttum ayakta gwxiyirum babası oğlu çok nazlilar sürekli istek anne olmak kadın olmak çok zor Rabbim biz kadınlara sağlık sabir güç versin

Aah ahh...hemde çok zor.boşuna dememişler anne hakkı ödenmez diye.anneme saşırıyorum 5 çocuk nasıl büyütmüş diye.ben ikizim bize.

Anakucağıyla mutfağa getiriyorum. Aspiratörü çalıştırıyorum. Kahvaltımı hazırlıyorum yiyorum benimki sus pus. O olmasa mahvediyo beni. Allah yardımcın olsun

idigna35 benim oğlumda bazen emmek istemiyor ok gibi olup kendini geriye atıyor, basıyor çığlığı bir yandan da meme arıyor tam bir kabus.
Bebeğini susturan baba yaz. O videodaki gibi tonunu bebeğimin ağlama derecesine göre ayarlayıp sesleri çıkarıyorum. Sakinleşip emiyor. Her yolu deniyordum. Gezerek emzirme,aspiratör sesi de iyi gelmşşti. Allah yardımcımız olsun..

Günaydın kızlar biz yeni uyandik oglumla :) artık rahat bi şekilde gazını atmayi ogrendi sanırım kaslar gelişiyor bende yavaş yavaş brokoli falan yemeye başladım. Gaz yapıyor diye çoğu gıdaya karşı diyetteydim.

TeRaPi oRDusU 03 bak bu ürünleride inceleyebilirsin. Mühendisinoğlu diye bir sayfada içeriğinde zararlı şeyler olmayan yada masum olan ürünleri araştırıyor. Sudocremde varmış bişeler o yüzden bir araştır derim

Eklentiler

• Screenshot_20181130-113633.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar kızım beni 4 saatte 1 5 dk emiyor ve kabız zor tuvalet yapıyor maalesef ben müdahale ediyorum çok huysuzlandı artık strese giriyorum 2 aylik olana kadar hem gaz hem kakasini çok güzel yapıyordu ne olduysa 2 ay ı bitti 3 den gün almaya başlayınca oldu.

2 ay kontrolümüz de 6250 grm civarıydı bugün tekrar götürdüm hem kabızlık için hem de kilo kontrolü için 6960 grm olmuş kilosu iyi dedi doktor ama kabızlık için sadece zeytinyağı ver dedi ise yarar mı acaba

2 günde 1 mamasına 2 damla zeytinyağı katıyorum o gün mutlaka veriyor kakayı :)

Ben doğal zeytinyağı kullanıyorum ama bi kere şehir disina çıktığımızda marketten olandan içirdim o da yine etki etmişti
Tamm canım annem de hakiki zeytinyağı var ama evde değil dayımın cenazesine gitti annem gelene kadar mecbur hazır kullanırım inşaAllah ise yarar.

Kızlar bebeklerinizin uyku durumları ne alemde bizim gece gündüze oranla iyi ama gündüzleri kötü. "Felaket uykusu" diye tabir edilen sorunu yaşıyoruz. Uyusa da 45 dk sonra uyanıyor. O uku da anca sallayarak falan yani zorla.bi de ağzında devamlı biberon olsun istiyor uykuya dalabilmek için. Memede uyyan çocuk çok gördüm de benimki de biberonsuz uyumuyo. Yalancı emziğe de alıştıramadım bi.türlü öğürüp atıyor diliyle itiyor sıpa. uyku eğitimi vermeyi planlıyorum ama 4. Ayı bitirmesini beklemek lazımmış henüz 2.5 aylık. Sizde durumlar nasıl uyku eğtimi fikiriniz var mı

Kızlar genel anlamda kaka yapamamadan bahsetmişsiniz. Biz de tam tersi bı gün 1-2 kere yapıyor ertesi gün 6 yı buluyor. Sıkıntısı yok aglamiyor,huzursuz değil. Hatta mutlu bir bebek yattığı yerde kendi kendine duruyor bir süre. Ama kakasinsa bazen iki güne bir falan az bir mukus ve hafif sarıdan yeşile dönüş oluyor ama bütün kakalarinda olmuyor, genelde çok kaka yaptığı gün oluyor bir iki bezinde durum bu. Doktor bı sıkıntısı yoksa 4. Ay getir demişti napayım götüreyim mi sizce?

Bizim uyku düzenimiz çok değişik ya bi gün çok uyuyor bı gün ısrarla uyumak istemiyor. Sürekli onunla konuşayım istiyor. Ama ben 21.30 oldumu ışığı kapatıp emzirmeye başlıyorum hiç konuşmuyorum. Düzeni olsun diye. Gündüzleri ise 1 er saat iki kere uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…