- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #47.621
geri çekme yöntemi değilse inşallah hamile değilsin ama diğerinde risk olabiliyorGerçekten mi canım eminsin değil mi
İnşaAllah ya vallahi ben de sinir krizi geçiriyorum şu anBen çoğunlukla o çizgiyi görürdüm canım. hatta parçalardim testi tam o çizginin olduğu yerde bir çıkıntı var onun gölgesi oluyor sanırım. Tabi takdiri ilahi her şey ama dediğim gibi çok gördüm hatta bekleyince biraz koyulastigi da oldu ama hiçbirinde hamile değildim.
Prezervatif kullandık ama onunda tarihi geçmiş 2 aygeri çekme yöntemi değilse inşallah hamile değilsin ama diğerinde risk olabiliyor
Yan yatirdiginda arkasina minik bi yastık koy canim dönemezBenim bebeğin kafasının arkası dümdüz oldu dğz kafa yastığı kullanmama rağmen.. yan yatırıyorum her gece. 1 saat sonra bakıyorum dümdüz çocuk.. malesef yöntem bulamıyorum artık ben de
Yapma ya ama bi yırtılma falan olmadıysa inş sıkıntı olmaz benim bu hamileliğimde bildiğin yırtılmış sonradan farkettik bide hatalı üretim olmuştı bizim kullandığımız markada geri toplatmışlar İrlanda'da:)Prezervatif kullandık ama onunda tarihi geçmiş 2 ay
İnşaAllah canım yarın tekrar test yapacağım bakalımYapma ya ama bi yırtılma falan olmadıysa inş sıkıntı olmaz benim bu hamileliğimde bildiğin yırtılmış sonradan farkettik bide hatalı üretim olmuştı bizim kullandığımız markada geri toplatmışlar İrlanda'da:)
Biz şimdi iki koruma yapıyoruz spiral artı prezarvatif Olacağı varsa olur gene de ne yapalım
Ama bence seninki hamilelik çizgisi gib değil aydınlık duruyor
Genelde gölge gibi olurdu silik çizgiler kan testi yaptır kendine eziyet etme inş hayırlısı ile yoktur
Bıngıldak değil mi o bana öyle geldi
Rabbim kaldıramayacağın bir yük vermez inş hayırlısı işe hamile değilsindirİnşaAllah canım yarın tekrar test yapacağım bakalım
İnşaAllah canımRabbim kaldıramayacağın bir yük vermez inş hayırlısı işe hamile değilsindir
Başa ayrı sırta ayrı popoya ayrı yastık koyyorum popsunu yastığa itip sırtına yer açıyo gene sırtüstü dönüyo. Ne inatlar şaka gibiYan yatirdiginda arkasina minik bi yastık koy canim dönemez
Foto atabilirmisim canim ozelden vaya burdan merak ettim aynisi mi dye icim rahatlasin dyeBenim oğlumdada aynısı var :)
yastığı beşiğe sıfır daya canim dönecek yeri kalmasın.Başa ayrı sırta ayrı popoya ayrı yastık koyyorum popsunu yastığa itip sırtına yer açıyo gene sırtüstü dönüyo. Ne inatlar şaka gibi
Canım o hamilelik değil korkma bir şey olmaz ama aklında kalmasın tekrarla testi ben hala adet olmadım ya bende mi test alsamİnşaAllah canım
Ayda 1 kilomalmış canım çok iyi benceKizlar dr bebeginizi kıyafeti ile mi tartıyor, benim bebeğim 2810 g 50 cm dogdu, tam iki aylıkken 4770 g 57 cm cikti, ama tamamen soydu bezini bile çıkardı, hatta bezi ile kıyafetlerini tartti daha sonra 270 g oldu onlar şaşırdım. Nasıl sizce kilo alımı iyi mi mamayla besleniyor sadece.
Canım testte gorunen o beyaz çizgi yok oldu seviniyorum vallahi olsaydı kalırdı dimi oradaCanım o hamilelik değil korkma bir şey olmaz ama aklında kalmasın tekrarla testi ben hala adet olmadım ya bende mi test alsam
:) cümlenin başında yok canım hamile değilsin sonu ya ben de hamileysemCanım o hamilelik değil korkma bir şey olmaz ama aklında kalmasın tekrarla testi ben hala adet olmadım ya bende mi test alsam
Gelmekten korktu senin tepkini görünceCanım testte gorunen o beyaz çizgi yok oldu seviniyorum vallahi olsaydı kalırdı dimi orada
Canım benim ilk kızımın gözü dış tarafı yeşil içe doğru elaydı şimdi dış tarafı ela içe doğru yeşil :)bebişlerinizin göz rengi netleşti mi :) bizim koyu yeşil gibi ama kahverengi ne dönecek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?