2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İnşaAllah ya vallahi ben de sinir krizi geçiriyorum şu an evde prezervatif vardı onu kullandık sonra kutusunu yerine koyarken tarihine bakayım dedim geçmiş 2 ay çok korkuyorum ya

Prezervatif kullandık ama onunda tarihi geçmiş 2 ay
Yapma ya ama bi yırtılma falan olmadıysa inş sıkıntı olmaz benim bu hamileliğimde bildiğin yırtılmış sonradan farkettik bide hatalı üretim olmuştı bizim kullandığımız markada geri toplatmışlar İrlanda'da:)
Biz şimdi iki koruma yapıyoruz spiral artı prezarvatif Olacağı varsa olur gene de ne yapalım
Ama bence seninki hamilelik çizgisi gib değil aydınlık duruyor
Genelde gölge gibi olurdu silik çizgiler kan testi yaptır kendine eziyet etme inş hayırlısı ile yoktur

İnşaAllah canım yarın tekrar test yapacağım bakalım

Kizlar dr bebeginizi kıyafeti ile mi tartıyor, benim bebeğim 2810 g 50 cm dogdu, tam iki aylıkken 4770 g 57 cm cikti, ama tamamen soydu bezini bile çıkardı, hatta bezi ile kıyafetlerini tartti daha sonra 270 g oldu onlar şaşırdım. Nasıl sizce kilo alımı iyi mi mamayla besleniyor sadece.

Ayda 1 kilomalmış canım çok iyi bence

bebişlerinizin göz rengi netleşti mi :) bizim koyu yeşil gibi ama kahverengi ne dönecek sanırım
Canım benim ilk kızımın gözü dış tarafı yeşil içe doğru elaydı şimdi dış tarafı ela içe doğru yeşil :)

Küçük kızımın da gözü yeşil mi mavi mi çözemedim daha mavi ağır basıyor. Ben kahverengi eşim ela annem yeşil abim mavi kardeşim siyah gözlü herşey olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…