2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bisi sorucam daha önce devit vermişti sağlık ocagi d vitamini olarak bi sıkıntı yoktu onu kullanırken. Geçen bi daha aldım d vitamini bu defa monovit verdi ama sanırım bu kakayi sertleştirdi. Devit kullanirken sıvı normal kakaydi bunu kullanmaya başladığımdan beri kati gibi çıkıyor kullanan var mi ya da başına böyle gelen

Sağlık ocağının verdiği d vitaminini ben kullanmadım canım içinde farklı maddeler olduğu için sadece d bir ve zeytinyağı olan damlalar var onlardan kullanıyorum

Benim bebeğin kafasının arkası dümdüz oldu dğz kafa yastığı kullanmama rağmen.. yan yatırıyorum her gece. 1 saat sonra bakıyorum dümdüz çocuk.. malesef yöntem bulamıyorum artık ben de
Cabim benimkide surekli soluna yatmaktan sol tarafı duzlesti kafasını sağa zorla çeviriyorum bildiğin inatlasiyor bı bakıyorum iki dk sonra yine sagina yatmis, eşim taktı kafaya durmadan düzelt diyor gece sürekli onla mesgulum. Sen birde yastık kullanmışsin niye fayda etmediki

Kizlar bebegimin kafadi boyle sizce duzelirmi one doğru bi cukurluk ucgen gbi bisey var
Bilemedim inşaalalh düzelir.benim kızımda baş parmağını emiyor parmağı çekip emzik veriyorum onda öğürüyor ama parmağını zevkle emiyor napıcağımı bilmiyorum kızlar bana da bi akıl verin

Doğum yaptığm hastane fd400 yazmıştı reçeteye ben ondan memnunum

Kızlar gece 2 buçuk gibi benim velet sağına dönmüş ben süngerde yatırıyorum etrafınada yastık falan. Ay yastığın dibinde duruyor aklım çıktı aha dedim boğuldu çocuk. Nasıl fırladım anlatamam. Benim oğlanda dönüyor artık sevinsemmi üzülsemmi bilemedimBebiş uyurken nefes alıyor mu diye kontrol eden var mı halaben o tayfadayımda gece gündüz farketmiyo dibine gelip battaniyeyi kaldırıp bakıyorum göbüşüne

Teşekkür ederim benim tüp bebek doktorum kullanmamı önermişti yalnız kanama sorunum olunca aspirini bıraktık Doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanmaya devam ettim günde bir kez Doğumdan sonrada 15 gün devam ettirdi doktorum

Bu arada kanama alanım büyümeye devam edince clexan iğneyide bir ay bıraktım küçülünce kanama alanı tekrar iğneye başladık doktorum iğneyi tedbir amaçlı verdiğini ciddi bir pıhtılaşma problemi olmadığı için kiloya göre doz ayarlaması yapmayacağını söyledi 4000 lik yeterli olur demişti o şekilde devam ettim

Birde canım uyanırsa mi veriyorsun mamayi, yoksa uyanmasini beklemeden veriyor musun ben hala saat kuruyorum geceleri

Genelde en gec 4 saat sonra aglamasa bile mizildaniyo kalkip veriyorum saat kurmuyorum.

cnm ben onlari fontanellere (bingildak) benzettim

Bende uzun sure uyudugu zaman kontrol ediyorum

Eki Görüntüle 2213983
Kızlar 2 evladım var nolur böyle test olupta regl olan var mı çok korkuyorum hamileyim diye ağlıyorum şu an
Yok ya niye böyle düşünüyorsun teste görünen beyaz gibi bir çizgi
Yani korunmasız bir ilişki falan mı oldu
Bide çok düzenli emzirirsen ki ilk atlar iki saatte bir emiyor çocuklar hamilelik olasılığı çok çok düşük

Canım korunduk ya vallahi hayatım karardı gibi hissediyorum

Kızlar gece uyandığımda bebeğimi arıyor gözlerim sanki emzirirken uyuyup kalmışım gibi bir his oluyor, anlık krizler geçiriyorum resmen. Bakıyorum yatağında derin bir oh çekiyorum. Nasıl aşacağım ben bunu ya

Gerçekten mi canım eminsin değil mi
Ben çoğunlukla o çizgiyi görürdüm canım. hatta parçalardim testi tam o çizginin olduğu yerde bir çıkıntı var onun gölgesi oluyor sanırım. Tabi takdiri ilahi her şey ama dediğim gibi çok gördüm hatta bekleyince biraz koyulastigi da oldu ama hiçbirinde hamile değildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…