2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
bebişlerinizin göz rengi netleşti mi :) bizim koyu yeşil gibi ama kahverengi ne dönecek sanırım
Canım benim ilk kızımın gözü dış tarafı yeşil içe doğru elaydı şimdi dış tarafı ela içe doğru yeşil :)

Küçük kızımın da gözü yeşil mi mavi mi çözemedim daha mavi ağır basıyor. Ben kahverengi eşim ela annem yeşil abim mavi kardeşim siyah gözlü herşey olabilir

Gelmekten korktu senin tepkini görünce
Korksun valla inan daha rahata yeni erdim tam zayiflamam lazım dedim ablam ısrar etti yap yap diye aklımda bile yoktu test yapmak kabus gibi bi 10 yıl ben müsait değilim çocuk işine tabi yine de nasip kısmet bu kadar erken istemiyorum en erken 5 yıl sonra

tabi sağlıklı olsun da merak da etmiyor değilim

tabi sağlıklı olsun da merak da etmiyor değilim
Aynen öyle canım :) senin ve eşinin göz rengi de etkiliyor misal sen ve esin mavi veye yeşil gozluyse %90 ihtimal o renkler olur deniyor benim kızların gözü renkli olursa eşim den kaynaklı bir de benim gözüm kahverengi ama açık kahverengi köyü değil o yüzden ela gözlü olmaları muhtemel ikinci kızım ama mavi gibi bilemedim dayısına çekmiş galiba :)

ikimizin de kahverengi

Kizlar koydugum fotoları nasil kaldirabilirim bebeğim nazar oldu galiba surekli agliyor

Kizlar bide hangi gaz ilacini kullanıyorsunuz acil yazabilirmisiniz ne yapacağımı sasrdim

Kızlar kızım aksam 5 sen beri sürekli ağlıyor uyuyor 5 dk sonra uyanıyor ağlıyor gazdan sanrim nasıl geçecek ya çok Yoruldum o da mahvoldum yavrum karnına masaj yaptım sıcak su torbası koydum ayaklarına gaz ilacı almamistim pek olmuyordu usuttu mu anlamadım ya evden de çıkmıyorum

Canım rezene ver 5 çay kaşığı milupanin granül şeklinde olan rezene çayını kizima verdiğimden beri çok güzel gaz çıkarıyor Maasallah diyim. Senin yediklerinde yapabilir acı baharatlı çok yağlı şeyler de gaz yapıyor en azından benim kızım da öyle oldu. Lahana karnabahar brokoli kıvırcık turşu portakal mandalina acılı ve çok baharatlı yemekler yiyince kızım 3 gün kıvranıyor.

sevcan642 canim sana sürekli soruyorum ama kendimi daha iyi hissediyorum sizlerden destek alinca, senin bebiş kakasini ne siklikla yapıyor, biz ancak aptamil comformil kullanınca yapmaya başladik, iki ya da üç günde bir kez yapiyor, son ikidir yeşilimsi birde ona canim sıkıldı.

Slm kizlar

Saglik ocagi cagirdi bugun kilosu 5700 boyu 65 cm olmus gecen ayin 5inde 4830du. Biz hep beziyle tarttik hastanede bugun ilk defa saglik ocaginda tarttik (daha once hastanedeki tartilarini bildirmistim orda tartmamistik) arkadas soymana gerek yok dedi ama ben surekli sadece beziyle takip ettigim icin soyarak tarttim.

Eki Görüntüle 2213983
Kızlar 2 evladım var nolur böyle test olupta regl olan var mı çok korkuyorum hamileyim diye ağlıyorum şu an

Cnm ben msji alintiladim ama cvplar verilmis zaten pozitif olsaydi beyaz olmazdi cok silikte olsa pembe olurdu.

Maşallah canım senin bebis uzun boylu olacak baya :)

Bundan 1 ay öncesine kadar 3 günde 1di. Şu an ya hergün ya da 2 günde 1 yapıyor. Doktora 3 günde 1 yapıyo dediğimde sorun değil 1 haftaya da uzasa problem etmeyin olabilir bu gibi şeyler demişti.

Yeşil kakanın tek başına bir anlamı yokmuş cilt döküntüsü ateş vb şeyler olursa dr göstermek gerekirmiş. Ayrıca d vitamini ağırlıklı formul mama kullanmak kakayı yeşile çevirebiliyomuş. Belki senin mama da öyledir.

Atak haftasında olabilir mi benim bebekte bugun aynı durumda. 12. Haftadayız atak haftasıymış malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…