- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #47.581
6eylülde doğum yapmıştır. 3aylık bebeği canımKim west metodunu okudun mu denedin mi? Bebeğin 6 aylık mı 6 eylülde 3 ay doldu demişsin
Ben sırta sarmayı beceremedim ama çok rahat kullandım bende şimdi de işim var mızırdadı takıyorum önüme bütün gibi oluyoruz bide uyuyor koyun koyuna çok tatlı oluyorBende ilk kizimda almistim 5.5 sene once onu buyuttum 2.yi buyuttum sira 3.de insallah. Hatta biraz daha buyuduklerinde kayinvalidem sirtina sariyordu. Bende ogrenmistim ondan arada bende sarardim rahat oluyor.
Şu an gece ve gündüz uykularının saatleri standarda bağladı ama desteksiz uyyamıyor illa biberon ağzında olacak. Bi de gündüz uykuları 45 dakikayı geçmiyor. 4. Ay bittiğinde başlayacağım eğitime yavaştan. 6. Ayda odasını ayırmak istiyorum o zamana kadar da uyku iyice düzelmiş olur umarımKızlar iyi akşamlar bebeklerinizi ne zaman uyku eğitimi vermeye başlayacaksınız
Geceleri gazını çıkarıyor musunuz yoksa yatırıyor musunuz ben omzuma alıyorum ama bas asagi uyuyor olduğu için çıkmıyor bir türlü direk yatırıyorum artık
Benim geceleri hep uyuyor oluyor bebiş o yüzden hep direk yatırıyordum ama içim rahat etmiyorduEger mama yerken uyuyup kalirsa direkt yatiriyorum uyumamissa gazini alip yatagina koyup sallayip uyutuyorum
Geceleri gazını çıkarıyor musunuz yoksa yatırıyor musunuz ben omzuma alıyorum ama bas asagi uyuyor olduğu için çıkmıyor bir türlü direk yatırıyorum artık
Canım en kısa zamanda bir çocuk nöroloji doktoruna gitmenizi tavsiye ediyorum.Az önce çok kötü bişey oldukizim güzelce beşiğin de sirtustu yatıyordu birden hiyk diye bi ses herhalde ağzına kusmugu geldi dedim hemen aldım kucağima attım omzuma pit pit yaptım sırtına yüzüne baktım ses yok yüzüne ufledim ses yok hareket yok gözler iri iri bize bakiyo ama bi hareket ses yok salladım baş aşağı yok yok yok asada kv oturuyo hemen açtım kapıyı eşim aldı kucağımdan merdivenleri nasıl iniyoruz Allahim dedim o an öldü kuzum ..Allahım korusun Yarabbim kv nin kapısı açıkmis hemen eşim anneeeeeee ipege bişey oldu dedi verdi kucagina ama ben giremiyorum odaya koridorda kalakaldım nasıl olduysa kv yüzüne uflemiş bebegimin ağlamaya başladı içerden geldi sesi Allahim dedim Allahiiiim kızlar yemin le oldum korkudan mahvolduk eşimle sonra koş dedum yukarı oğlumuz yukarda kaldı ...3 yaşında oda korkmuş ....Mahvolduk korkudan uykusuzluktan iyice mayismisti sallıyordum o ara nolduysa oldu bi an salaklastim mi anlamadım hala etkisindeyim heryerim titriyo Allahim herkesin evladını kendine bagislasin
Ayy uykusuzluktan ne yazmisim yaa.Kim west metodunu okudun mu denedin mi? Bebeğin 6 aylık mı 6 eylülde 3 ay doldu demişsin
Ayy uykusuzluktan ne yazmisim yaa.6 Eylül'de doğdu. 3 aylık yani
Şimdi okudum dediğin yöntemi. " eğer çocuğunuz kucağınıza aldığınızda susuyorsa KANDİRİLDİNİZ demek oluyor " yazıyor. Ben hep kandiriliyorum oğlum tarafından demekkiAnladım canım ınstagramda hep kim west metodu öneriliyor bir kaç ay sonra burda bizler de deniyo oluruz kesin..
İnşallah canım benim kızım da belli olmuyor evdeysek gündüz güzel uyuyor ama bi yere gittiysek en fazla yarım saat uyuyor bende yaza doğru o dasını ayırmayı düşünüyorum inşallah zorlamazŞu an gece ve gündüz uykularının saatleri standarda bağladı ama desteksiz uyyamıyor illa biberon ağzında olacak. Bi de gündüz uykuları 45 dakikayı geçmiyor. 4. Ay bittiğinde başlayacağım eğitime yavaştan. 6. Ayda odasını ayırmak istiyorum o zamana kadar da uyku iyice düzelmiş olur umarım
Yaaa gercektenmi bir daha öyle bişey olmadığından üstüne düşmedim mevzununCanım en kısa zamanda bir çocuk nöroloji doktoruna gitmenizi tavsiye ediyorum.
Korkutmak değil canım amacım ama tedbiri elden bırakmamak lazım benim büyük kızım da 19 aylıkken anlattığın şekilde aynı gün 5 defa nöbet geçirdi sebepsiz üstelik hiç birşeyi yoktu 1 gün yoğun bakımda ve 1 hafta hastanede kaldı mr eeg tomografi kan tahlilleri herşeyi yapıldı hiç birşey çıkmadı bir süre ilaç kullandık sonra da bıraktık çok şükür Mayıs 2019 5 ine kadar bekliyoruz tekrar nöbet gecirmezse doktorumuz %90 tekrarlamaz dedi. Canim hiç korkma sadece bu yaşadıklarını anlat 1 2 tahlil ve eeg isterler. Biz devlet hastanesine gitmiştik oraya sevk ettiler yani.Yaaa gercektenmi bir daha öyle bişey olmadığından üstüne düşmedim mevzunun
Kızlar birde kafaya taktigim bir konu daha var, oğlum sürekli soluna yatmak istiyor kafasinin o tarafi düzleşti hatta, Dr da farketti diger tarafa oyuncak sesli birşeyler koy dedi, yan yatis yastığı aldım araya sıkıştırmama ragmen bi şekilde yine sırt üstü pozisyona gecip kafasini sola egiyor, arkasina biseyler sıkıştırıyorum yine ayni, siz yan yatırınca o şekilde kalıyor mu, annemler bişey olmaz deyip duruyor, ablamın çocuğununda basi bir tarafa eğikti bir sure masaj yapildi ona, öyle bişey mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?