2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ca
Canım ben tohum rezene yi doğumdan 1 hafta sonra kullanmaya başladım bir de ıhlamur içiyorum arada bir iki fincan zannetmiyorum onların etkisi olacağını

Canım ben kızımı hep yatağında uyuttum bir ara uyku düzeni bozuldu nöbet geçirmişti 1 hafta hastanede kalınca haliylebozulmaması mümkün değildi. Tekrar düzen oturtmamiz 5 6 ay sürdü ama çok şükür kitabını okuyorum sütünü içiyor öpüşüp koklaşıp yatağına yatiriyorum gece lambasını takıp çıkıyorum uyuyor o da :) bir haftadır gündüz uyutmuyorum çünkü zaten evde enerjisini tam atamıyor yorulmuyor yani istemiyor uyumak ben de uyutmuyorum canım. Sizin için de uyku düzeni çok önemli geç olmadan oluştur canım yoksa kızın da büyüdüğü zaman 2 çocukla çok zor olur uyku.

Sağol canim ben bir türlü anlamıyorum, gunduz iyi kotu içiyor,ama aksam onbirden sabah onbire kadar bir türlü alma istemiyor mamayı, içirdigim kısmıda zorla içiriyorum kafasını saga sola attırıyor, bazen takmayayim desende oturup agliyorum, doktor kilo başına 150 CC dedi hesap edince 720 oluyor benimki neredeyse gece boyu hiç içmedigi icin 450 500 u ancak buluyoruz o da zorlamayla, çoğu gece iki üç kez aglayarak uyanıyor mama yapiyorum hemen aç diye içmiyor bir türlü sonra yeniden uyutmaya cakisiyoruk anlamadım gitti sebebini.

Bizim düzen çok fena kızlar gece 12.00-1.00 gibi anca uyuyor gece 2 kere kalkıyor sabah 9.00-.9.30 arası uyanıyor gündüz 20 dk yada 30 dk uyuyor 2 aaate yakın uyanık kalıyor uyanıkken yalnız kalmak istemiyor basıyor çığlığı sürekli konuşmak istiyor resmen ağzımın içine bakıyor . Bende geve uykusunu erkene çekmek istiyorum büyüme hormonunu galan kaçırıyoruz o da aksine 11 den sonra cin gibi gülücükler saçıyor etrafa .
Ve kilo durumu bende felaket Doğumdan sonra zayıflamaya başlamıştım ama misafirlerle pasta börek olayına takıldım kilo veremiyorum resmen 80 kg yapıştı üstüme diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum ama düzen yok hayatımda kahvaltıyı 12 gibi yapabiliyorum akşam 6.00 gibi tekrar yiyorum 9. 00 gibi allah ne verdiyse kek börek bisküvi yiyorum yatmadan meyve derken azimle ilerliyorum

Merhaba kizlarr uyku duzeninden bahsetmissiniz bizimki cok fena dogru duzgun uyumuyodu zatn simdide sunnet oldu fln iyice bpzuldu dun sabah 5 te uyuduk gundz de 15 20 dk uyuyup uyaniyo simdi uyudu bakalm ne zmn uyancak is fln yapamiyorum bide hasta olur gibi oldu ama toparladk sukur olmadan

Benim kizim yüzüne çok dikkatli bakarsan korkuyo çığlık atıp ağlıyo.belki öyledir sizinki de

Valla kilo bnmde fenalarda eşim kiz mi geliyo yoksa diyo zaten bende hala regl olmadim psikolojimi bozuyo resmenn

Kızlar selam yanlış anlamazsanız bi şey sorucam sizlere. Doğumdan sonra cinsel hayatını düzene girdi mi aynı anda adapte olamadım anneliğe ve eşliğe

Kızlar selam yanlış anlamazsanız bi şey sorucam sizlere. Doğumdan sonra cinsel hayatını düzene girdi mi aynı anda adapte olamadım anneliğe ve eşliğe
Sukur biz 3 ayin sonunda duzene girdik ama cidden cok zormus bebegin verdigi yorgunluk dogum sonrasi degisen psikoloji ara vermeden dolayi olusan sogukluk zor geciyo. Sizin ne kadar oldu bebek olali

İlk bebekse normal
Annelik iç güdüsü ağır basıyor ve cinsellik tuhaf gelebiliyor belli bir süre sonra geçer Hotmail ardan kaynaklı olabilir

Selam kızlar benim bebeğim çok irkiliyor ani hareketlerden çok korkuyor... bugün hapsurdum korktu ağladı...severken dudağını büzüyor bazen ya kızım bebekken çok neşeli güleçti bu bebisim cok hassas tombik ama çok nazli :) bizim gibi olan var mı?

İlk çocuk da öyle ouor canım ikinci cocuk da özel hayat kalmıyor valla aksam olunca pert oluyorum anında uyuyorum ben bir de normal dogumdu benim hala aci oluyor o da etkiliyor beni

Biz daha başlamadıkO kadar Yorgun’um ki kafamı koyduğum yerde uyuyorum.Eşime de anlayışlı olmasını istedim.O da bu konuda anlayışlı...İsterse olmasın.Koltukta uyuyakalıyorum vallahi

Zamanla alışırsın canım.. bizde değişiklik yok,eskisi gibi devam.. tek sorun bazen çok yorgun olmam ama napalım olacak okadar. Hem iş hem iki çocuk kolay olmuyor.

Bi 15-20 gün önce bizde öyleydik sesten korkuyordu bir gün biraz sesli kızım dedim sevmek için acayip ağladı zor sakinleştirdim.ses olmasa bile uykusunda peş peşe sıçrıyordu refleksmiş şimdi daha iyi büyüdükçe geçecek galiba

Bugün güzel ve eğlenceli bi gün grçirdik bizim minikle. Öğlen 12de çıktık akşam 7de girdik eve istanbulda olanlar ibs fuarına muhakkak gitsin bir sürü marka tester ürğn dağıtıyor. Unibabyde %30 indirim vardı.

Akşamki planım kız gece uykusuna dalar dalmaz ben de uyuyacaktım. Saat 20.00den beri uyyor ben hala uyuyamadım. Bazen sessiz sedasız kendimle kalasım o kadar çok oluyo ki uyusam o an boşa gidrcekmiş gibi hissediyorum. Boş boş oturdum akşam 8den beri. Film izledm 3-5 sayfa kitap okudum mutfakta iş yapıyo gibi göeünüyodum aslında sessiz sessiz kendimle sohbet ettim. Az sonra 5 saattir uyyan prensesi uyandırıp zorla mama yediricem:)
sizde de oluyor mu yalnız ve sessiz kalma ihtiyacı?

İki çocuktan sonra evet
Özgürlüğü özledimm

İki çocuktan sonra evet
Özgürlüğü özledimm
Bazen acaba nankörlük mü ediyorum diyorum ama daha ilk çocukda o kdr özledim ki özgürlüğümü.. bugün dışarda gireceğmiz restorantı bile bebek arabası rahat hareket eder mi etmez mi ona göre düşünüp girdik sadece böyle somut şeyler de değil baya baga kendime başbaşa kalası geliyo dinlenebilmek için. Bu bebek işine hala adapte olamadım sanırım tam anlamıyla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…