2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bence ilk bebek insanın psikolojisini ikinci bebekte bedenini etkiliyor
Birinci bebekte tecrübesizlik ve korku oluyor ve sanki bebek hiç büyümeyecek ve hep sana bağımlı olacak gibi geliyor
Sanki artık yapışık ikiz gibi olma duygusu insanı psikolojik olarak yoruyor
ikinci bebekte ise
onun büyüdükçe üZerinden yükün azalacağını biliyorsun ama aynı zamanda büyük ilgilenmek bedenen yoruyor

Ne guzel canim beninki pusette de durmuyo kaldryo kendini ben hiç is yapamiyorum kendi karnimi bile zor duyuruyorum millet nasil yapiyo dye de merak ediyorum :)

Aynen bence de

Sukur biz 3 ayin sonunda duzene girdik ama cidden cok zormus bebegin verdigi yorgunluk dogum sonrasi degisen psikoloji ara vermeden dolayi olusan sogukluk zor geciyo. Sizin ne kadar oldu bebek olali
3 aylık olduk daha yeni. Umarım bizimki de düzene girer adamcağız sesini de çıkarmıyor üzülüyorum ama yorgunluktan fırsat kalmıyor ya da bahane ediyorum

Ya maşallah canım. Yok söylemedi dört tane doktor gördü bebeğim hiçbiri demedi. Bir tanesi hatta sordu su veriyor musın diye vermiyorum dedim bir şey demedi. Düm itibariyle mamalardan sonra bir çk sı vermeye başladım ben de. Teşekkür ederim.

. İkinci kez gece on iki gibi uyandı canım 90 cc içti dün. Babasının elinde kafasını kurtaramadı sağa sola bakmaya çalışıyordu sürekli ama bitirdi hazırladığımız mamayı. Gündüze göre daha kolay içirdiğimizi gözlemledim. Dikkatini dağıtacsk daha az şey vardı. G
Sadeve gecce lambası açıktı. Bi
Sonra 3 e kadar uyumadı yine.
Bizimki de içmesi gereken miktara yaklaşmıyor bile motor gelişimi iyi görünüyor ama sağlıklı olsun da kilo çok almasa da olur.

Bir dakika bile olsun yalnız bırakamıyorm ben de. Sürekli ya laf edilecek ya gezdirilcek. kahvaltıyı ben tek başımayken yapamadığım için sabahları eşim işe giderken yapmaya başladık erkenden. Ama geceleri kızım uyur uyumaz mutfağa atıyoruz kendimizi. Çaylar atıştırmalıklar derken gelsin kilolae.

Geçmiş olsun canım

Benim kizim yüzüne çok dikkatli bakarsan korkuyo çığlık atıp ağlıyo.belki öyledir sizinki de
Yok bizimki seviyor yüz yüze olmayı. En son olduğunda yüzüne bakmamaya çalışıyorduk hatta kahvaltı yapıyorduk, kucak istemesin diye ona yüz vermemeye çalışıyorduk. Ona da bozulmuş olabilir şimdi düşününce. Ağlayacağını anlayınca hemen kaldırdık
Slm kizlar
Benimkide bu aralar bi muhabbet ediyor bi nuhabbet ediyor keyfi yerinde oldugu surece surekli ses cikariyor laf istiyor
Maşallah ona çok tatlı oluyorlar öyle

Çok ürkekler ses tonu birwz yükselsin korkuyorlar. Geçen uzaktan beni izliyordu i, öpücük attım ona da korktu.

Senin adına çok sevindim. O kadar iyi özetlemişsin ki. Boş boş oturasım gelşyor bebek uyuduktan sonra da. Kitap okuyayım bir şeyler izleyeyim ya da. Yavaş yavaş kendimize de zaman ayırmaya başladık biz bebek uyudukça. Dışarı çıkamıyoruz ama ona üzülüyorum. Dört duvar içinde büyüyor kızım.

Biz daha başlamadıkO kadar Yorgun’um ki kafamı koyduğum yerde uyuyorum.Eşime de anlayışlı olmasını istedim.O da bu konuda anlayışlı...İsterse olmasın.Koltukta uyuyakalıyorum vallahi
Lütfen yapmayın böyle.bu çok tehlikeli bişey.sizi tenzih ederek söylüyorum ki aldatmalarin çoğu gebelik ve doğum sonrasında oluyo.tam da bu sebepten.lutfen yanlis anlamayın

Ver canım hatta 1.5 çay kaşığı yada 2 çay kaşığı da verebilirsin mamalardan sonra

Kızlar gaz için rezene falan veren var mı, hatta bilen var mı bizim burada acı tavşan ve bebeotu var eskiden insanlar bunlari verirmiş gaz için çayını yapıp annem illa ver diyor bazen benden gizli vermis bir iki çay kasigi :)

Olmaz olur mu? Üstüne para bıle verebilirim :) Ama ıkıncı çocuktan sonra bedenın dayanmıyor hoppp sende yatıyorsun pestilin çıkmış şekilde. İlk çocukta senın gıbıydim bnd. Uyumazdım hep zevk aldığım şeyleri yapardım. Şimdi dayanamıyorum ama.

Canım ben hergün Rezene içiyorum birkaç çay kaşığı da kızıma veriyorum çok şükür gaz sıkıntımız kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…