- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #48.461
Benim kizim da 3.5 aylık olacak diş kasiyici verdim eline ağına sokup çiğniyor baktım sertleşmiş bizimde bu ara biraz huzursuz Allah yardımcımız olsun ilk kızımın dişleri sorunsuz atessiz çıkmıştı bu kızımın da öyle olsun diye dua ediyorum.Selam kızlar mamayla besleyenler gerçekten çok zorlukla başa çıkıyorsunuz tebrikler. Mama hazirla sonra sogut falan çok uğraşmalı.
Oğlumun damakları çok sertleşti bu sıra emerken acıtmaya başladı siz de fark ediyor musunuz böyle bi değişim. Surekli damak kaşıyor 120 günlük olacak Çarşamba günü.
Kızlar meme reddi sanıyordum ama farklı bir durum var. Acıktığı zaman ya da uyku arasinda çok güzel emiyor ama uykusu geldiği zaman emmiyor. Çığlık çığlığa ağlıyor yavrum. Uymamak için direniyor sanki. Ama çok uykusu var, ağlamaktan kucağımda yoruluyor biraz sakinleşince emip uykuya dalıyor. Ne yaşıyoruz biz anlayamıyorum çok yoruluyorum hem fiziki hem psikolojik olarak.
Dışarı başka eve gidince bizim de aynı uyku saati geçince vay halime yeri göğü inletiyor kıpkırmızı oluyor yavrumCanım benim kızım da öyle yalnız değilsin merak etme uykusu gelince çok ağlıyor sakinleşmedi çok zor oluyor bende uyku saati gelmeden uyku rutinimizi oluşturup yatırıyorum o zaman daha iyi oluyoruz
Aynısı biz de oluyor uyuyamadığımiçin huzursuzlanıyorKızlar meme reddi sanıyordum ama farklı bir durum var. Acıktığı zaman ya da uyku arasinda çok güzel emiyor ama uykusu geldiği zaman emmiyor. Çığlık çığlığa ağlıyor yavrum. Uymamak için direniyor sanki. Ama çok uykusu var, ağlamaktan kucağımda yoruluyor biraz sakinleşince emip uykuya dalıyor. Ne yaşıyoruz biz anlayamıyorum çok yoruluyorum hem fiziki hem psikolojik olarak.
bizimki de çok huy değiştirdi şimdi daldı uykuya gece uykusuna geçmesi çok zor oluyor kendini geri atıp kasılıp duruyorDışarı başka eve gidince bizim de aynı uyku saati geçince vay halime yeri göğü inletiyor kıpkırmızı oluyor yavrumatak dönemine girdik galiba.
hayırlı olsun canım çok sevindim. bütün eylül bebekleri atak döneminde galibaSelam kızlar bazen yazamsam mesajlara cevap vermeden de okuyorum burası aile gibi oldu dizine mutluluğunu paylasayim annemlere hac çıktı çok şükür 8 yılın sonunda Rabbim herkese nasip etsin inşallah çok mutlu olduk hepimiz için dua istiyecem annemden inşallah bugün annemdeydim doğum parası sistemde yatmamis görünüyor ama aldım alışveriş yaptım baya dolaştım kafam dağıldı biraz iyi geldi bana ama ankara çok soğuk bir sure evden cikmayacam hasta olmasınlar da çocuklar sonra çok zor oluyor kızım da uykusu gelince hic durmuyor çok huzursuz oluyor ağlayarak bir de kızar gibi uyuyor emerken
Amin insllahMerhabalar herkese. Bende eylül annesi olmak isteyenlerdenim. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..
Amin insllahBaktım ki sadece 1 tane konu var bi tane de ben açayım dedim 2018 Eylül anneleri ☺gelin beraber şafak sayalım ❤ ve sağlıklı bir şekilde bebislerimize kavuşalım inşallah
7.ay çok geç değil mi canım ya geç kalmak da iyi değilmiş oturup etrafına bakamadığı için göz kontağı sorunu oluyormuş.ilk kızım 7 aylıkken kendi oturuyodu ve emekliyoduCanım biz kız çocuklarını 7. Ayda erkek çocuklarını 6. Ayda oturtuyoruz...
Valla canım annemler öyle derler bende ilk kızımı 7. Ayda oturttuk buruşa öyle oturtucam7.ay çok geç değil mi canım ya geç kalmak da iyi değilmiş oturup etrafına bakamadığı için göz kontağı sorunu oluyormuş.ilk kızım 7 aylıkken kendi oturuyodu ve emekliyodu
Ya canım hiç sorma doğduğundan beri şu atak döneminden çıkamadık bizDışarı başka eve gidince bizim de aynı uyku saati geçince vay halime yeri göğü inletiyor kıpkırmızı oluyor yavrumatak dönemine girdik galiba.
Olabilir bazı çocuklar uykuyu sevmiyorlar benim yeğenim 1.5 sene boyunca doğru düzgün uyumamıştıÖyle böyle aglamiyor içim gidiyor cnm yaçok üzülüyorum derdini anlayamıyorum diye. Ben de uyku saatlerini takip ediyorum ama o saatten önce uyutmaya çalıştığımda yine ağlamaya başlıyor. Uykuya karşı bir zoru var gibi.
Lafını söyle canım sende hiç çekinme.benim kv sadece sever hiç biseyine karıştırmam.bir kere ilk kızımın bezini değiştirmiş açtım bende düzelttim(biraz takıntılıyım bez konusunda) bişey yapacakken ben yaparım anne sen dur dedim.artik hiç yeltenmez bile.birazda işine geldiHep boyle devam ederse cocugun dengesi bozulucak diye korkuyorm kendinde söz hakki buluyo cocuk uzerinde bunu boyle devam etmesini istemiyorum
Bende kaşıyıcı veriyorum biraz rahatlıyor ama emerken de acıtmaya başladı. Bi yandan da giderek tatlı olmaya başladılar:)Benim kizim da 3.5 aylık olacak diş kasiyici verdim eline ağına sokup çiğniyor baktım sertleşmiş bizimde bu ara biraz huzursuz Allah yardımcımız olsun ilk kızımın dişleri sorunsuz atessiz çıkmıştı bu kızımın da öyle olsun diye dua ediyorum.
Ya sorma her geçen gün daha da sevimli bıcır bıcır oluyorlar eline ne verirsem hemen kavriyor yüz üstü koyunca ters dönüyor sırt üstü yatarken 2 3 defa yan döndüBende kaşıyıcı veriyorum biraz rahatlıyor ama emerken de acıtmaya başladı. Bi yandan da giderek tatlı olmaya başladılar:)
12 demi icti canim mamayi 6 saat uyumasina izin veriyomusun artik ben 5 saat geçti mi kaldiriyorum ama bebegim uyumak istiyor bazen 8 saat bile oluyor fazla dye uyutmuyorum gece 10 içip uyuyor 5 gibi kalkiyor mesala fazla mi senceKızlar Allah yardimciniz olsun valla çocuk büyütmek çok zor size bakıyorum da.
Bizim çok şükür gaz sorunumuz falan yok Nurse harweys ve biogaia beraber kullanıyoruz biz belkide ondan gaz olmuyor. Mama içmeye gelince maşallah bizimki 3 saatte bir 90 kesin iciyor bazen ekstra yapıp geliyorum onuda iciyor.ortalama 120 falan iciyor artık 3 saatte bir. Kaka sorunumuz yok şükür hergün düzenli yapıyor. Biogaia bittiğinde sorun olmuştu kabız gibi yapıyordu. Tekrar alınca düzene girdi şükür. Gece uykumuz çok güzel maşallah bu gece 12 de uyudu sabah 6 da kalktı 120 cc mama verdim tekrar uyuduk 11 de uyandı tekrar.nazar olmasın darısı başınıza. İnşallah siz de rahatlarsiniz .bende emziremedigim için hep bi güvensizlik vardı yanımda biri olsun isterdim hep.şimdilik iyiyiz . Hasta falan olursa yine bende paniklerim diye dusunuyom.asimiz var ayin 2 sinde bakalım napcaz
Iciyor canim buara pek icmez oldu genelde anne sutu veriyorum 3 saatte bir 100 ml içiyor gece hariç sagamadysam o sedgm mamadan yapiyorum 100 ml onu iciyor ama kusuyor bizimkisi hala gecmedi 4 aylik ama gaz sikintimiz bitmedi kusmamiz gecmedi bacaklari ince hala bir türlü toplanmadi baksan bu bebek 6 kilo demezsin canimNasıl canım içiyor mu peki, aynı bizde de suphe var sadece, artik CC hesaplamaktan vazgeçtim 40 icse seviniyorum dünden bu yana gece hariç uc saatte bir 60 içti iyi kotu, gece beş saat falan uyudu,sizin mamada pahalı o zaman,400 g 130 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?