2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Arkadaşlar çok kötü grip oldum.Yok böyle birşey.Evde durduk yere nasıl hasta oldum anlamadım.Ne yapmam laxım.Doktora gitsem ilaç verir mi?Emziriyorum ben.Bi akıl verin.Çok kötüyüm

Canım sut alerjisi olan bebeklere verilen özel bir mama, baya pahalı, uc dort gun deneyecegim eğer bir farklilik olursa rapor cikartip alıyormuşsun

Bu mama yarayacak inşallah size
İnşallah canım artık o kadar mutsuzumki gözünün icine bakıyorum duzene girsin diye, alerji var mı yok mu o bile tam belli degil çok yoruldum, yeme, gaz, kaka problemi hepsi var, halsiz yavrum suan onceki enerjisi yok, emziremedigim icin hep bir güven eksikliği var, yanimda biri olsun istiyorum hep bu ara, İkinci dönem nasıl calismaya baslayacagim bilmiyorum.

Bizimde alerjidrn suphelenip aptamil pregramin as verdi canim insallah bu mamanin faydasi olur size
Nasıl canım içiyor mu peki, aynı bizde de suphe var sadece, artik CC hesaplamaktan vazgeçtim 40 icse seviniyorum dünden bu yana gece hariç uc saatte bir 60 içti iyi kotu, gece beş saat falan uyudu,sizin mamada pahalı o zaman,400 g 130 lira

Son düzenleme:
Kızlar Allah yardimciniz olsun valla çocuk büyütmek çok zor size bakıyorum da.
Bizim çok şükür gaz sorunumuz falan yok Nurse harweys ve biogaia beraber kullanıyoruz biz belkide ondan gaz olmuyor. Mama içmeye gelince maşallah bizimki 3 saatte bir 90 kesin iciyor bazen ekstra yapıp geliyorum onuda iciyor.ortalama 120 falan iciyor artık 3 saatte bir. Kaka sorunumuz yok şükür hergün düzenli yapıyor. Biogaia bittiğinde sorun olmuştu kabız gibi yapıyordu. Tekrar alınca düzene girdi şükür. Gece uykumuz çok güzel maşallah bu gece 12 de uyudu sabah 6 da kalktı 120 cc mama verdim tekrar uyuduk 11 de uyandı tekrar.nazar olmasın darısı başınıza. İnşallah siz de rahatlarsiniz .bende emziremedigim için hep bi güvensizlik vardı yanımda biri olsun isterdim hep.şimdilik iyiyiz . Hasta falan olursa yine bende paniklerim diye dusunuyom.asimiz var ayin 2 sinde bakalım napcaz

Selam kızlar mamayla besleyenler gerçekten çok zorlukla başa çıkıyorsunuz tebrikler. Mama hazirla sonra sogut falan çok uğraşmalı.

Oğlumun damakları çok sertleşti bu sıra emerken acıtmaya başladı siz de fark ediyor musunuz böyle bi değişim. Surekli damak kaşıyor 120 günlük olacak Çarşamba günü.

Maşallah canim Rabbim bizede bir kolaylık verir inşallah çok üzülüyorum cunku istemsiz ağlıyorum, ilk bir ay bizimde çok iyiydi sonra ne oldu bilmiyorum,lavmanla sonra üç gün geçti hala kaka yapmadi, biogaia yı günde kaç kez veiyorsun, ben bir kez beş damla, nurse Harveys şurup mu yoksa damla mi, bendeki surup damlasını mi alsam acaba, sab simplex var ama ne zaman versem kustu içi karisip

Damlasıni kullanıyorum canım sabahları çay kaşığına d vitamini Nurse harweys ve biogaia karistirip veriyom . Biogaia 6 damla günde 1 kez.Nurse harweys de 6 7 damla veriyom . Bazı bebekler kusarak büyüyor kilo alımları iyi oluyo yine de . Seninki de öyle sanırım canim.cok can sıkıcı biliyorum.benim kızım bile arada kussa biraz fazla hemen moralim bozuluyo üşüttu mu birsey mi oldu diye.çok haklısın birde çok az iciyor seninki.bizimki 3 saat oldumu yirtiniyor acikinca. Biberonu karşıdan gördü mu ağlamaya basliyo vermedim diye

Emin ol mamayla besleyen annelerin mamaya dair en son şikayetleneceği şey mama hazırlamak ya da soğutmaktır. :)

Tebrik ettiğin için de ayrıca teşekkür etmek isterim

Emin ol mamayla besleyen annelerin mamaya dair en son şikayetleneceği şey mama hazırlamak ya da soğutmaktır. :)

Tebrik ettiğin için de ayrıca teşekkür etmek isterim
İste size en basit gelen şey bile aslında oldukça zahmetli onu anlatmaya çalıştım geri kalan sıkıntıları düşünemiyorum bile. Bebek yetiştirmek basli başına zor

Canım üzülme benimde oğlum 3 yaşında kızım 3 aylık olmak üzere ve yardım edenim yok arada kv cikiyo evime o kadar eşim işten gelince yorgunum diyip atiyo kendini koltuga arada kucagina alıp dolastiriyo evde o kadar ..bakmış sayiliyo çocuğa
Öyle yoruluyorum ki gündüz hiç oturmuyorum k..ç. .imin üstüne gece oluncada sabaha kadar yat kalk sersem tavuğa dönüyor kafam..oğlum çok yaramaz oldu kizim doğdu doğalı ..ne durdan anliyo ne sustan. .öyle ki oda çok küçük ilgi istiyo oyun istiyo bende kendime vakit istiyorum
Kızımda ayrı bi cins her sese şak uyaniyo nerdeyse nefes almiycaz o derece yani o uyurken gene iş güç koşturmaca li oyunlar yapilamiyo bizim evde ...napalim sağlık olsun elbet gecicek bu günlerde anın tadını çıkaralım başka çare yok

Arkadaşlar çok kötü grip oldum.Yok böyle birşey.Evde durduk yere nasıl hasta oldum anlamadım.Ne yapmam laxım.Doktora gitsem ilaç verir mi?Emziriyorum ben.Bi akıl verin.Çok kötüyüm

Boşuna çekme hastalığı. Dr a git lütfen.

Bana ikinci dönem demeeee
Herseye alışacağız, ne kdr rahat olursak o kadar kolay atlatılıyor.
Bende kamera araştırma işine başladım. Fıkrı olan var mı? Bakıcı bakacak çünkü. Bak ne kadar rahatım ben

Kızlar meme reddi sanıyordum ama farklı bir durum var. Acıktığı zaman ya da uyku arasinda çok güzel emiyor ama uykusu geldiği zaman emmiyor. Çığlık çığlığa ağlıyor yavrum. Uymamak için direniyor sanki. Ama çok uykusu var, ağlamaktan kucağımda yoruluyor biraz sakinleşince emip uykuya dalıyor. Ne yaşıyoruz biz anlayamıyorum çok yoruluyorum hem fiziki hem psikolojik olarak.

Canım benim kızım da öyle yalnız değilsin merak etme uykusu gelince çok ağlıyor sakinleşmedi çok zor oluyor bende uyku saati gelmeden uyku rutinimizi oluşturup yatırıyorum o zaman daha iyi oluyoruz

Canım benim kızım da öyle yalnız değilsin merak etme uykusu gelince çok ağlıyor sakinleşmedi çok zor oluyor bende uyku saati gelmeden uyku rutinimizi oluşturup yatırıyorum o zaman daha iyi oluyoruz
Öyle böyle aglamiyor içim gidiyor cnm ya çok üzülüyorum derdini anlayamıyorum diye. Ben de uyku saatlerini takip ediyorum ama o saatten önce uyutmaya çalıştığımda yine ağlamaya başlıyor. Uykuya karşı bir zoru var gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…