- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #48.501
Canim bende katiliyib grubun adi nr yoksa gidişat kotuCanım ben 20 gündür dikkat ediyorum yoksa olacak gibi değil gün geçtikçe şişiyorum o yüzden zayıflama takımına katıldım orada daha iyi motive oluyorum sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalışıyorum inşallah veririm kilolarımı
Ek gıdaya tatlı veta meyve ile başlayınca sebzeyi yemek istemiyolarmış dikkat et yine deBende geçeceğim artık ek gıdaya kızlar. Zaten kızım emmiyo artık sadece mama alıyor. 2 gündür elma rendeledim cam rendede çok güzel yedi.muhallebi yapmak istiyorum sadece su ve pirinç unu ile yapabiliyomuyuz
Canım ben 14. Takımdayım bibspr istiyorsan katışabilşr miyim diyeCanim bende katiliyib grubun adi nr yoksa gidişat kotu
Napsam bilemedim bizim doktorumuz eğer bebek anne sütü alıyorsa 6 aydan sonra.ama mama iciyorsa 4 aydan sonra ek gıdaya geçelim dedi.sebze çorbalar ve meyve suları ile baslamami soylemisti
Slm aynen bizdeki durum,gündüz hangi yöntemi denediysem 15 dk dan fazla uyumuyor ,uyanır uyanmaz uyutuyorum tekrar ama direniyor uyumadığı içinde huysuzlanıyor pusetteanakucağında durmuyor mızır mızır,ne iş yapabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum şaşırdım,4 ayımız dolsun uyku eğitimine başlıycamGünaydın kızlar.bizim gece uykularında sorun yok çok şükür emip geri yatıyor.ama gündüz uykuları kâbus oldu.emerken uyurdu normalde.uyutayim diye emzirecegim zaman basıyor çığlığı asla emmiyor ayagimda sallayim diyorum yok kucagimda diyorum yok.sasirdim ne yapacagimi.dursa uyutmaya calismicam da durmuyo da.niye böyle oldu ne yapicam bilmiyorum.cok yorucu artık kucakda taşımak kilo aldıkça dahada zor oluyo
Bende öyle biliyorum bencede başlamalısın canımNapsam bilemedim bizim doktorumuz eğer bebek anne sütü alıyorsa 6 aydan sonra.ama mama iciyorsa 4 aydan sonra ek gıdaya geçelim dedi.sebze çorbalar ve meyve suları ile baslamami soylemisti
Uyku eğitimi gözümde çok büyüyor asla yapamam gibi geliyorSlm aynen bizdeki durum,gündüz hangi yöntemi denediysem 15 dk dan fazla uyumuyor ,uyanır uyanmaz uyutuyorum tekrar ama direniyor uyumadığı içinde huysuzlanıyor pusetteanakucağında durmuyor mızır mızır,ne iş yapabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum şaşırdım,4 ayımız dolsun uyku eğitimine başlıycam
O zaman yoğurtla mı. BaşlanacakEk gıdaya tatlı veta meyve ile başlayınca sebzeyi yemek istemiyolarmış dikkat et yine de
Valla ben pek muhattap olmuyorm kendisiyle esim soyluyo soylencekleri ama bugun esime patladm artik geldi altini acms oglumda isemis ust degistirdi fln bi dunya ugrasti aglatti en son uyuyodu aglamos benden once kostu aldi yatak odasindan almak isteyince vermedi ellerin soguk dedi ama cocuk bana bakip agliyo bende esime bagidm ya gelmesn ya karismasn yetti artik dedm hic sesini cikarmadi kpnusur o simdi annesiyleLafını söyle canım sende hiç çekinme.benim kv sadece sever hiç biseyine karıştırmam.bir kere ilk kızımın bezini değiştirmiş açtım bende düzelttim(biraz takıntılıyım bez konusunda) bişey yapacakken ben yaparım anne sen dur dedim.artik hiç yeltenmez bile.birazda işine geldi
İnstagramda takip ettiğim sayfalar çok uğraştıran bebeklerin bile 2 günde alıştığını söylüyorUyku eğitimi gözümde çok büyüyor asla yapamam gibi geliyor
Çok sinir bozucu ya.iyi sabirlisin valla canım ben dayanamazdım.hala hareketlerine devam ettiğine göre eşin tamda uyaramamış canım bence biraz sert ve kesin dille soylesin bu ne böyle annesi sankiValla ben pek muhattap olmuyorm kendisiyle esim soyluyo soylencekleri ama bugun esime patladm artik geldi altini acms oglumda isemis ust degistirdi fln bi dunya ugrasti aglatti en son uyuyodu aglamos benden once kostu aldi yatak odasindan almak isteyince vermedi ellerin soguk dedi ama cocuk bana bakip agliyo bende esime bagidm ya gelmesn ya karismasn yetti artik dedm hic sesini cikarmadi kpnusur o simdi annesiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?