2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canim surubu daha iyi demistim sana biz bulamayip damlasini almistik doktorumuz surubu alim o daha etkili dedi

Kizlar bişey sormak istiyorum bebegim 5 aylik duzeltilmis 4 aylik erken dogdugu icin daha yeni yeni agu dyor dönemiyor suzce cok mu gec geliyor gelişimi donmeye calisiyor sol tarafina ozellikle ama daha dönemedi buarada 1950 dogdu suan 6 kilo ama bel kismi hala ince sizin bebeklerniz nasil bacak boyu falan merak ediyorum bir de gelişimi için nasıl aktiveteler yapıyorsunuz gece araliksiz kac saat uyuyorlar

12 demi icti canim mamayi 6 saat uyumasina izin veriyomusun artik ben 5 saat geçti mi kaldiriyorum ama bebegim uyumak istiyor bazen 8 saat bile oluyor fazla dye uyutmuyorum gece 10 içip uyuyor 5 gibi kalkiyor mesala fazla mi sence
Uyandirmayin diyor artık birsürü sonra canim.ne zaman uyanirsa ozaman veriyorum mama. Kendi acikinca kalkıyor zaten . Bence sende öyle yap.

Gözünüz aydın. Dolanmada sevindim. Ankara çok soğuktur bilirim ama avm olsun arada çık. Ev insanı ayrı hasta edıyor.

Canım tabıkı uzman değilim ama dönme 6.-7. ayda oluyor genelde. Burdaki bazı bebişler hızlı. Bu işin boyla poslada alakası yok. Benımkı mesela tombik tospağa dönemiyor, kıçını kaldıramıyor sanırsam :)

Kızlar kilolarına verdiniz mi ya ben gittikçe kilo alıyorum 77 te kadar dusmustum 81 oldum ya karbonhidrat yiyorum sürekli emzurdikce tatlı isteğim artıyor hurma yiyorum az kesiyor ama kilo alimi çok fazla çok alici vücudum var hemen de veriyorum yemezsem çok canım sıkılıyor tartiya çıktıkça ne olacak byle

Kizlar benim minik aksam uykusuna erken geçiyor beş buçukta uyumuştu hala uyuyor yedi buçukta ağlamaya basladi mamasini verdim tekrar uyudu kaldı, kalkmazsa gece uyanmasin diye mama vereyim mi uykusunda, yoksa uyanmasını mi bekleyeyim? Birde bebeği bu kadar uyuyan var mı aranızda..

Son düzenleme:
Gözünüz aydın canım çok sevindim ailenin adına evlatlarımız için hayır dualarını bekliyoruz ellerinden öpüyorum anne ve babanın ❤

Eşim cok yoğun 2 haftadır tek çıktığım yer market o da 1 defa istanbul da soğuk baya neyse ki yarın eşim izinli yağmurda yağsa araba var 2 insan yüzü görmek için can atıyorum :)

Ben de aynıyım ama 4. Ay a 14 gün kaldı ufaktan ek gıdaya geçeceğim o zaman diyete başlayacağım. Ben de 71 kilo oldum maalesef

Aynen canım benim büyük kızım çok erken döndü 2.5 aylikti sırt üstünden yüz üstü dönüyordu 6 aylık olduğu gün desteksiz oturdu 7 aylık ayağa kalktı 7.5 aylık sıraladı hiç emeklemedi ama geri geri süründü hep 11.5 aylık yürüdü.

Küçük kızım 7.5 8 kilo var galiba 3.5 aylık 4 gündür yüz üstüyken sırt üstü dönüyor 3 4 defa da yan döndü koca totisini devirip dönemiyor yüz üstü uğraşıyor ama bir de dis çıkartma olayımız var inanılmaz huysuz

Bende geçeceğim artık ek gıdaya kızlar. Zaten kızım emmiyo artık sadece mama alıyor. 2 gündür elma rendeledim cam rendede çok güzel yedi.muhallebi yapmak istiyorum sadece su ve pirinç unu ile yapabiliyomuyuz

Canım ben 20 gündür dikkat ediyorum yoksa olacak gibi değil gün geçtikçe şişiyorum o yüzden zayıflama takımına katıldım orada daha iyi motive oluyorum sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalışıyorum inşallah veririm kilolarımı

Canım verme bence princ unu çok sağlıklı değil internetten bebek menüleri var ek gıdaya başladığın da vermen gereken yiyecekler. Misal ben önce ki gün Pınar Altuğ u dinledim 4 aylıkken yumurta sarısının 10 da 1 ini ve geceden suda beklettigi 1 küp şeker boyunda beyaz peynir vermiş ilk 1 hafta ben de öyle yapacağım.

Yaa kızlar var ya benim kızım bi yere gitti mi ya da birileri geldi mi resmen huy değiştiriyor hergün 8 de uyuyan kızı şimdi uyutabildim var ya mahvoldum saat 12 yi geçiyor inşallah hemen uyanmaz sizin Bebişleriniz de böyle mi???????

Benim naçizane fikrim başlamayın 180 gün dolmadan vermeyin diyor uzmanlar. Hele pirinç unu ile hiç başlamayın

Evet benim oğlumda öyle. Eve birileri geldiğinde 2 gün uyku saati alt üst oluyor. Mizmizlaniyor.

Özellikle gündüz uykularında bebeğiniz sürekli sicriyor mu sizin de?
Ben normal diye düşünüyordum. Biraz internetten bakayım dedim. Mutlaka doktora götürün nöbet geçirip gecirmedigini ayırmak için EEG çekilmesi gerekir falan yazıyor. İnternete bakmaktan nefret ediyorum aslında ama aklım karıştı . 4. Ay kontrolünde mutlaka soracağım doktora.

Aynen canım bu aralat gündüzleri sıçrıyor bana normal geldi ama bende sorayım doktora

Slm kizlarr

Biz de aksam misafirlikteydik. 8 gibi orda uyudu ama cocuklarin gurultusunden yarim saat sonra uyandi. Normalde 8de en gec 9da uyurdu. Eve gelirken arabada uyudu 3 dklik yol yakindi evleri. yatagina yatirirken uyandi. Dedim uyanmisken ustunu degistireyim bezini alayim bu arada saat 9 bucuk. Uyumadi bir daha agla agla helak oldu kucakta durunca iyi yatirinca basladi aglamaya. 9 da yedirmistim en son misafirlikten kalkmadan once. Acta degildi. Dedim nazar mi oldu acaba okuduk cocugu. En son salonda yere yatirip lavaboya gittim geldigimde kendilinden uyumus ve saat 12ydi.biraz uzun oldu ama bizdede durumlar boyle iste bir yere gidince.

Birde benimki hic yuzustu yatmak istemiyor ablalari cok severdi hattancogunlukla oyle uyurlardi. Yuzustu yatiriyorum maksimum 3 dk sonra basliyo aglamaya duzelt beni diye ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…