- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #48.481
Canim surubu daha iyi demistim sana biz bulamayip damlasini almistik doktorumuz surubu alim o daha etkili dediMaşallah canim Rabbim bizede bir kolaylık verir inşallah çok üzülüyorum cunkuistemsiz ağlıyorum, ilk bir ay bizimde çok iyiydi sonra ne oldu bilmiyorum,lavmanla sonra üç gün geçti hala kaka yapmadi, biogaia yı günde kaç kez veiyorsun, ben bir kez beş damla, nurse Harveys şurup mu yoksa damla mi, bendeki surup damlasını mi alsam acaba, sab simplex var ama ne zaman versem kustu içi karisip
Uyandirmayin diyor artık birsürü sonra canim.ne zaman uyanirsa ozaman veriyorum mama. Kendi acikinca kalkıyor zaten . Bence sende öyle yap.12 demi icti canim mamayi 6 saat uyumasina izin veriyomusun artik ben 5 saat geçti mi kaldiriyorum ama bebegim uyumak istiyor bazen 8 saat bile oluyor fazla dye uyutmuyorum gece 10 içip uyuyor 5 gibi kalkiyor mesala fazla mi sence
Tamam canim oyle yapayim bende ac kalir dye kaldiriyorum yazik uyumak istiyor odaUyandirmayin diyor artık birsürü sonra canim.ne zaman uyanirsa ozaman veriyorum mama. Kendi acikinca kalkıyor zaten . Bence sende öyle yap.
Selam kızlar bazen yazamsam mesajlara cevap vermeden de okuyorum burası aile gibi oldu dizine mutluluğunu paylasayim annemlere hac çıktı çok şükür 8 yılın sonunda Rabbim herkese nasip etsin inşallah çok mutlu olduk hepimiz için dua istiyecem annemden inşallah bugün annemdeydim doğum parası sistemde yatmamis görünüyor ama aldım alışveriş yaptım baya dolaştım kafam dağıldı biraz iyi geldi bana ama ankara çok soğuk bir sure evden cikmayacam hasta olmasınlar da çocuklar sonra çok zor oluyor kızım da uykusu gelince hic durmuyor çok huzursuz oluyor ağlayarak bir de kızar gibi uyuyor emerken
Kizlar bişey sormak istiyorum bebegim 5 aylik duzeltilmis 4 aylik erken dogdugu icin daha yeni yeni agu dyor dönemiyor suzce cok mu gec geliyor gelişimi donmeye calisiyor sol tarafina ozellikle ama daha dönemedi buarada 1950 dogdu suan 6 kilo ama bel kismi hala ince sizin bebeklerniz nasil bacak boyu falan merak ediyorum bir de gelişimi için nasıl aktiveteler yapıyorsunuz gece araliksiz kac saat uyuyorlar
Gözünüz aydın. Dolanmada sevindim. Ankara çok soğuktur bilirim ama avm olsun arada çık. Ev insanı ayrı hasta edıyor.
Canım şuan çok soğuk nereye gidiyim iki çocukla dışarısı da zor olur evde sıkıcı ama ne yapiyim idare edecez artik bir sure
Canım tabıkı uzman değilim ama dönme 6.-7. ayda oluyor genelde. Burdaki bazı bebişler hızlı. Bu işin boyla poslada alakası yok. Benımkı mesela tombik tospağa dönemiyor, kıçını kaldıramıyor sanırsam :)
Gözünüz aydın canım çok sevindim ailenin adına evlatlarımız için hayır dualarını bekliyoruz ellerinden öpüyorum anne ve babanın ❤Kızlar kilolarına verdiniz mi ya ben gittikçe kilo alıyorum 77 te kadar dusmustum 81 oldum ya karbonhidrat yiyorum sürekli emzurdikce tatlı isteğim artıyor hurma yiyorum az kesiyor ama kilo alimi çok fazla çok alici vücudum var hemen de veriyorum yemezsem çok canım sıkılıyor tartiya çıktıkça ne olacak byle
Aynen canım benim büyük kızım çok erken döndü 2.5 aylikti sırt üstünden yüz üstü dönüyorduGözünüz aydın. Dolanmada sevindim. Ankara çok soğuktur bilirim ama avm olsun arada çık. Ev insanı ayrı hasta edıyor.
Canım tabıkı uzman değilim ama dönme 6.-7. ayda oluyor genelde. Burdaki bazı bebişler hızlı. Bu işin boyla poslada alakası yok. Benımkı mesela tombik tospağa dönemiyor, kıçını kaldıramıyor sanırsam :)
Canım ben 20 gündür dikkat ediyorum yoksa olacak gibi değil gün geçtikçe şişiyorum o yüzden zayıflama takımına katıldım orada daha iyi motive oluyorum sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalışıyorum inşallah veririm kilolarımıKızlar kilolarına verdiniz mi ya ben gittikçe kilo alıyorum 77 te kadar dusmustum 81 oldum ya karbonhidrat yiyorum sürekli emzurdikce tatlı isteğim artıyor hurma yiyorum az kesiyor ama kilo alimi çok fazla çok alici vücudum var hemen de veriyorum yemezsem çok canım sıkılıyor tartiya çıktıkça ne olacak byle
Canım verme bence princ unu çok sağlıklı değilBende geçeceğim artık ek gıdaya kızlar. Zaten kızım emmiyo artık sadece mama alıyor. 2 gündür elma rendeledim cam rendede çok güzel yedi.muhallebi yapmak istiyorum sadece su ve pirinç unu ile yapabiliyomuyuz
Benim naçizane fikrim başlamayın 180 gün dolmadan vermeyin diyor uzmanlar. Hele pirinç unu ile hiç başlamayınBende geçeceğim artık ek gıdaya kızlar. Zaten kızım emmiyo artık sadece mama alıyor. 2 gündür elma rendeledim cam rendede çok güzel yedi.muhallebi yapmak istiyorum sadece su ve pirinç unu ile yapabiliyomuyuz
Yaa kızlar var ya benim kızım bi yere gitti mi ya da birileri geldi mi resmen huy değiştiriyor hergün 8 de uyuyan kızı şimdi uyutabildim var ya mahvoldum saat 12 yi geçiyor inşallah hemen uyanmaz sizin Bebişleriniz de böyle mi???????
Aynen canım bu aralat gündüzleri sıçrıyor bana normal geldi ama bende sorayım doktoraÖzellikle gündüz uykularında bebeğiniz sürekli sicriyor mu sizin de?
Ben normal diye düşünüyordum. Biraz internetten bakayım dedim. Mutlaka doktora götürün nöbet geçirip gecirmedigini ayırmak için EEG çekilmesi gerekir falan yazıyor. İnternete bakmaktan nefret ediyorum aslında ama aklım karıştı . 4. Ay kontrolünde mutlaka soracağım doktora.
Yaa kızlar var ya benim kızım bi yere gitti mi ya da birileri geldi mi resmen huy değiştiriyor hergün 8 de uyuyan kızı şimdi uyutabildim var ya mahvoldum saat 12 yi geçiyor inşallah hemen uyanmaz sizin Bebişleriniz de böyle mi???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?