2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar kızım 3 gündür 4 gibi kalkıyor yeni büyüdü 6 saattir ayakta uyumuyor gazdan kivraniyor evimiz sıcak bende kendimi koruyirum ama anlamıyorum bugün oğlum sıkılıyor diye komşuya gittik oradan oyuncak getirecek diye ağladı susturamafim ya ne oturduğunu anladım ne konuştuğumu ne zor ya herkesin çocuğu annesinin yanından ayrılmıyor ya oğlum çok hareketli tutamıyorum ya eve geldik 2 saat ağladı babası aldı dışarı götürdü susmuyor kızımı kıskanıyor ondan hırçınlığı sanırım ne yapacağını sasiriyorum artik ya ellerim çok uyusuyor özellikle sol elim kasiliyor sinilrrinince elim Ayağım titriyordu ya çok kotu oluyorum bunalıma girdim bu aralar eşim de anlamıyor bazen annem de herkes buyutuyor tek sen değilsin diyor kimseye nazim geçmiyor ya sağlık olsun zaman hızlı geçiyor ama peşpeşe doğum çok zootmus biti 3 yasında diğeri 3 aylık ikisi de bana bağlı ihyiyclati var Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Gece gündüz hep emerek uyutuyorum yanıma hic almiyorum gece çok da kalksa emip yatağına kouyoyrum

Canım Rabbim şifa versin odaya soğanı kes karanfil bayır koy çok faydası oluyor öksürüğe

Kres için çok küçük 2016 ocak doğumlu ocakta 3 yaşı dolacak

Çol grçmiş olsın lavman bize de yapıldı o çok rahatlattı. Çksürüğü için ilaç yazmamış olması daha iyidir belki. Bazen atması gereken balgam öksürğk ilacıyla atılması engellendiğinde akciğere inip enfekte yaratabiliyormuş. İnşallah bu mamayı tutar da sen de bebiş de mutlu olursunuz.

Geçsin bitsin inşallah, hepimiz kurtulalım şu gazlardan sıcak su torbası yaptım iyice ısıttım ayaklarını, öyle uyuttum bakalım inşallah faydası olur

Geçsin bitsin inşallah, hepimiz kurtulalım şu gazlardan sıcak su torbası yaptım iyice ısıttım ayaklarını, öyle uyuttum bakalım inşallah faydası olur
Canım ben sıcak su torbasını karnına koyuyorum dışında polar var yakmıyor o yüzden çok rahatliyor ayağına koydum ama bizde pek etki etmedi

Iyi geceler kizlar

Gecmis olsun cnm

Çok fena gribe yakalandım.Evde maskeyle geziyorum.Her yerim ağrıyor.Eşimde hasta.Bebeğe yardımcı bakanda YÖK.Ne yapıcam bilmiyorum

Gecmis olsun cnm dikkat et bebege bulasmasin

Gecmis olsun cnm umarim drum verdigi mama iyi gelir

Canim nurse Harveys şurup mu yoksa damlasini mi kullaniyorsun?

Kres için çok küçük 2016 ocak doğumlu ocakta 3 yaşı dolacak

Tabı annesi olarak siz çok daha ıyı karar verırsinizde, ama o yaşta krese başlayan arkadaşlarımın çocukları çok güzel uyum sağladılar. Sosyal yönleride olumlu ilerleme gösterıyor. Ilk oğlumda kıyamadım bende çok küçük yapamaz dedım, hastalanır dedim ama çok doğru karar verememişim. Nasip olursa ikinci oğluşumu erken göndereceğim. Ciddi bir bütce tabi ama bakıcıya vermektense kreş daha mantıklı gelıyor bana tecrübelerime dayanarak.

Ay istemsiz kenal sunalin bi sahnesi geldi gozume bebekleriyle beraber agliyodu ya :) grcicek canim insallah biz
canım benim kızım 12 yaşına girecek İnan ki diyorum ki iyiydi geç yapmışım şimdi bende düşünemiyorum bi tane küçük çocuk ve bi tane benek Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsın.. oğlanı kreşe versen olmaz mı

Canım verdigin mamayı tek seferde mi iciyor, birazını içiyor almiyor gazını çıkartıp tekrar veriyorum bazen öyle içiyor
Ben artık gaz çıkarmıyorum kendi kendine çıkardığı için. 90lık yaparsam tek seferde bitiriyor ben 3 delikli biberon başlığına geçtiğimden beri. Tek deliklide 90lığo bitiremiyodu galiba yoruluyomuş emerken.

Çok çok aç değilse 120lik yaptığım zaman genelde bitiremiyo 40lık falan bırakıyo dibinde

Dün biraz iyiydi bugün yine aynı sanki bir kere iki delik denedim canım boğulacak gibi çekti cektsi sonra kustu tekrar denemeye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…