- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #48.421
Yok canım dr a daha oncede gitmiştim yememe sıkıntısını biliyordu israrla sut alerjisinden şüphelendi denemem için hastane verdi bir kutu, sonrasi ne olur bilmiyorum.T tuanadereli Mamayı raporlami aldınız canim
Canim ben emziremiyorum sadece mama veriyordum birdebizde 15 tatili bekliyoruz çocuk alerjiye goturucez
Bizede verebilir anne sütü alıyor ben yemiyorum süt ürünü ama yinede huzursuz çok üzülüyorum kilo alimida iyice azaldı emiyor sutumde var anlamadım
Gece gündüz hep emerek uyutuyorum yanıma hic almiyorum gece çok da kalksa emip yatağına kouyoyrumKızlar bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz? Benim oğlum memede uyuyor. Gece uukusuna geciste sorun yok ama gündüz hep yanında olayım istiyor. Uykuya dalip meme ağzından düştüğünde uyanıp hemen tekrar yakalamaya çalışıyor. Ben de öylece kalakalıyorim onunla yeter ki uyusun diye.
Canım Rabbim şifa versin odaya soğanı kes karanfil bayır koy çok faydası oluyor öksürüğeDun tüm gun hastanedeydik, sabah ateşlendi Dr odaya aldı, röntgen çekildi kan idrar tahlili yapıldı, yavrumun dun tüm gün bezi kuruydu mama yemedi, gözle gorunur birşey yok tahlillerde, kültür sonucu henuz çıkmadı, fitil koyduk bir süre sonra atesi dustu, burun akintisi ve öksürük hala var, burnuju temizledim dün ve bugün, öksürük olanlar sizdede öyle mi nasıl oksuruyor gözleri kizariyor, uykudayken okusurunce çok korkuyorumdr ateşle ilgili değil ama yememesinin sebebini inatla süt alerjisine bagladi, profa degil bununla ilgili bir bolume gitmemi istedi, neocate mama verdi bir kutu denemem icin, dün akşam basladik kullanmaya, once siringa ile tattirmami istedi tadına alışması için denedim yapamadım biberonla verdim Allah tan almamazlik yapmadı, lavman sonrasi rahatladıgindan mi yoksa mamadan mi şuan icin emin değilim zaman gösterecek ama en azindan uc saatte birde olsa 60 CC ictigini gordum, biliyorsunuz on saat boyunca 10 CC ictigini dusunursek, bezi cislenmeye baslafi yavas yavaş, İnşallah böyle devam eder iyi olur kızlar bizede bu mesajı okurken dua edin olur mu lütfen, öksürük için birşey vermedi kendiliğinden geçecek mi okusurugu olan annelrr sizlere birsey verildi mi, şimdilik atesi yok takip ediyorum.
Kres için çok küçük 2016 ocak doğumlu ocakta 3 yaşı dolacakAhhh kıyamam. Bence kesınlıkle büyüğünü kreşe vermelisin. Seni inanılmaz rahatlatır.
Offf benımkıde aynı. Diğer oğlanıda böyle büyütmüştüm. Asla alıştırmayacağım bunu demiştim, ama yine aynı hatayı yapıyorum. Şimdi birşey değilde, ilerleyen yaşlarda koparmak çooook zor oluyor.
Çok geçmiş olsun. Dualarımız senınle, Allah şifa versin. Mamayı almasınada çok sevindim.
Dun tüm gun hastanedeydik, sabah ateşlendi Dr odaya aldı, röntgen çekildi kan idrar tahlili yapıldı, yavrumun dun tüm gün bezi kuruydu mama yemedi, gözle gorunur birşey yok tahlillerde, kültür sonucu henuz çıkmadı, fitil koyduk bir süre sonra atesi dustu, burun akintisi ve öksürük hala var, burnuju temizledim dün ve bugün, öksürük olanlar sizdede öyle mi nasıl oksuruyor gözleri kizariyor, uykudayken okusurunce çok korkuyorumdr ateşle ilgili değil ama yememesinin sebebini inatla süt alerjisine bagladi, profa degil bununla ilgili bir bolume gitmemi istedi, neocate mama verdi bir kutu denemem icin, dün akşam basladik kullanmaya, once siringa ile tattirmami istedi tadına alışması için denedim yapamadım biberonla verdim Allah tan almamazlik yapmadı, lavman sonrasi rahatladıgindan mi yoksa mamadan mi şuan icin emin değilim zaman gösterecek ama en azindan uc saatte birde olsa 60 CC ictigini gordum, biliyorsunuz on saat boyunca 10 CC ictigini dusunursek, bezi cislenmeye baslafi yavas yavaş, İnşallah böyle devam eder iyi olur kızlar bizede bu mesajı okurken dua edin olur mu lütfen, öksürük için birşey vermedi kendiliğinden geçecek mi okusurugu olan annelrr sizlere birsey verildi mi, şimdilik atesi yok takip ediyorum.
Geçsin bitsin inşallah, hepimiz kurtulalım şu gazlardanCanım çok normal çünkü hava buz gibi evler sıcak olsada onlar yine de üşüyor benim kizim da aynı hatta o kadar gazlı ki kakası bile yoğun ve yapış yapış çıkıyor geçici olduğunu düşünüyorum en azından iyice dönüp oturmaya başlayınca geçiyor bu gaz kabiz olma süreçleri diye teselli ediyorum kendimi.
Canım ben sıcak su torbasını karnına koyuyorum dışında polar var yakmıyor o yüzden çok rahatliyor ayağına koydum ama bizde pek etki etmediGeçsin bitsin inşallah, hepimiz kurtulalım şu gazlardansıcak su torbası yaptım iyice ısıttım ayaklarını, öyle uyuttum bakalım inşallah faydası olur
Bizimkinin evde 1 saat baylma aşamasına gelene kdr ağlaması üzerine doktora gittik. 1 saat de hastanede ağladı. Rontgende gaz çıktı. Fitil verdiler ama fayda etmedi lavman yaptılar biraz kanama oldu makatta. Kaka ve gazı atar atmaz uyudu. Normal bi gaz değilmiş. Spazm haline gelmiş birikmesinden. Lavman beni çok tedirgin etti ama o an başka çarem yoktu. İçinizde lavman yapmış yaptırmış olan var mı acaba
Çok fena gribe yakalandım.Evde maskeyle geziyorum.Her yerim ağrıyor.Eşimde hasta.Bebeğe yardımcı bakanda YÖK.Ne yapıcam bilmiyorum
Dun tüm gun hastanedeydik, sabah ateşlendi Dr odaya aldı, röntgen çekildi kan idrar tahlili yapıldı, yavrumun dun tüm gün bezi kuruydu mama yemedi, gözle gorunur birşey yok tahlillerde, kültür sonucu henuz çıkmadı, fitil koyduk bir süre sonra atesi dustu, burun akintisi ve öksürük hala var, burnuju temizledim dün ve bugün, öksürük olanlar sizdede öyle mi nasıl oksuruyor gözleri kizariyor, uykudayken okusurunce çok korkuyorumdr ateşle ilgili değil ama yememesinin sebebini inatla süt alerjisine bagladi, profa degil bununla ilgili bir bolume gitmemi istedi, neocate mama verdi bir kutu denemem icin, dün akşam basladik kullanmaya, once siringa ile tattirmami istedi tadına alışması için denedim yapamadım biberonla verdim Allah tan almamazlik yapmadı, lavman sonrasi rahatladıgindan mi yoksa mamadan mi şuan icin emin değilim zaman gösterecek ama en azindan uc saatte birde olsa 60 CC ictigini gordum, biliyorsunuz on saat boyunca 10 CC ictigini dusunursek, bezi cislenmeye baslafi yavas yavaş, İnşallah böyle devam eder iyi olur kızlar bizede bu mesajı okurken dua edin olur mu lütfen, öksürük için birşey vermedi kendiliğinden geçecek mi okusurugu olan annelrr sizlere birsey verildi mi, şimdilik atesi yok takip ediyorum.
Canim nurse Harveys şurup mu yoksa damlasini mi kullaniyorsun?2 aydır bizde de gaz sorunu hiç yoktu dün bi anda oldu normalde her sabah nurse harveys veriyodum. Probiyotikli dediğin biogaia galiba. İlk 2 ay kullandım bizde işe yaramadı malesef..bi kaç gün harveys + zeytinyağı deneyip takip edeceğim artık..
Ismi ne canim mamaninYok canım dr a daha oncede gitmiştim yememe sıkıntısını biliyordu israrla sut alerjisinden şüphelendi denemem için hastane verdi bir kutu, sonrasi ne olur bilmiyorum.
NeocateIsmi ne canim mamanin
Kres için çok küçük 2016 ocak doğumlu ocakta 3 yaşı dolacak
Ay istemsiz kenal sunalin bi sahnesi geldi gozume bebekleriyle beraber agliyodu ya :) grcicek canim insallah biz
canım benim kızım 12 yaşına girecek İnan ki diyorum ki iyiydi geç yapmışım şimdi bende düşünemiyorum bi tane küçük çocuk ve bi tane benek Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsın.. oğlanı kreşe versen olmaz mıKızlar kızım 3 gündür 4 gibi kalkıyor yeni büyüdü 6 saattir ayakta uyumuyor gazdan kivraniyor evimiz sıcak bende kendimi koruyirum ama anlamıyorum bugün oğlum sıkılıyor diye komşuya gittik oradan oyuncak getirecek diye ağladı susturamafim ya ne oturduğunu anladım ne konuştuğumu ne zor ya herkesin çocuğu annesinin yanından ayrılmıyor ya oğlum çok hareketli tutamıyorum ya eve geldik 2 saat ağladı babası aldı dışarı götürdü susmuyor kızımı kıskanıyor ondan hırçınlığı sanırım ne yapacağını sasiriyorum artik ya ellerim çok uyusuyor özellikle sol elim kasiliyor sinilrrinince elim Ayağım titriyordu ya çok kotu oluyorum bunalıma girdim bu aralar eşim de anlamıyor bazen annem de herkes buyutuyor tek sen değilsin diyor kimseye nazim geçmiyor ya sağlık olsun zaman hızlı geçiyor ama peşpeşe doğum çok zootmus biti 3 yasında diğeri 3 aylık ikisi de bana bağlı ihyiyclati var Rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Damla kullanıyorum canımCanim nurse Harveys şurup mu yoksa damlasini mi kullaniyorsun?
Canım verdigin mamayı tek seferde mi iciyor, birazını içiyor almiyor gazını çıkartıp tekrar veriyorum bazen öyle içiyorDamla kullanıyorum canım
Ben artık gaz çıkarmıyorum kendi kendine çıkardığı için. 90lık yaparsam tek seferde bitiriyor ben 3 delikli biberon başlığına geçtiğimden beri. Tek deliklide 90lığo bitiremiyodu galiba yoruluyomuş emerken.Canım verdigin mamayı tek seferde mi iciyor, birazını içiyor almiyor gazını çıkartıp tekrar veriyorum bazen öyle içiyor
Dün biraz iyiydi bugün yine aynı sankiBen artık gaz çıkarmıyorum kendi kendine çıkardığı için. 90lık yaparsam tek seferde bitiriyor ben 3 delikli biberon başlığına geçtiğimden beri. Tek deliklide 90lığo bitiremiyodu galiba yoruluyomuş emerken.
Çok çok aç değilse 120lik yaptığım zaman genelde bitiremiyo 40lık falan bırakıyo dibinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?