2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar doğum yapalım 4 ay oldu ama benim Karnım arada bazen çok şişiyor neden acaba ya lavaboya da cikiyorum ama anlam veremiyorum

Masallah canim bizim kusma sikintimiz var o yuzden cok içemiyor bu sy 600 gr almis sadece moralim bozuldu anne sutu bazende mama veriyorum ben
Canini sikma canım her çocuk farklı iste kiminde kusma kiminde alerji var bak bizimde epey sure bilinmedi iste hep kilo alımı normal dediler çocuğun yapısi dediler geçtiler, keske bu mama daha önce verilseydi diyorum bir buçuk aydir her gün agliyordum psikolojim bozulmuştu artik şimdide ek gidaya gecersek ne yaparım onu düşünüyorum kara kara, en azindaa anne sutu aliyor bak kesinlikle yararı olacak,çok istesemde ben onuda veremedim

Masallah canim bizim kusma sikintimiz var o yuzden cok içemiyor bu sy 600 gr almis sadece moralim bozuldu anne sutu bazende mama veriyorum ben
Sağlığı yerinde hiç bozma moralini. Kilo çok da önemli değil .anneler istiyor bebekleri kilo alsın diye tabi ama birazda bünye mi genetik mi bu isler bilmiyom li canim

Kızlar doğum yapalım 4 ay oldu ama benim Karnım arada bazen çok şişiyor neden acaba ya lavaboya da cikiyorum ama anlam veremiyorum
Sezeryan dimi Sezeryan olan arkadaşlarımın dediğine göre üşüyünce karın şisiyormuş.Gerçekten de bende dikkat ettim üşüyünce sisiyor kendimi usutmemeye gayret ediyorum bnde

Slm kizlar

Bizde dun asiya gittik. Kilosu 6300 boyu 69 cm. Ben evde giydirmeden once elbiselerini mutfak terazisinde tarttim 325 gr geldi. Asmde kiyafetli tartip dustuk 325grini

Cnm drun son verdigi mama iyi geldi mi nasil gidiyor yemeye basladi mi

Of var mı gece gece ders çalışan ben gibi ya
Bitirme sınavım var ama motivasyonum sıfır
İki çocukla anca gece vakit buldum ama
hiç ilerlemiyor
17 Ocak'ta sınav sözlü hemde

Maşallah kızlar bebeklerinize bebeklerinizin boya kiloya bakarken soyundurdular mı yoksa giysiyle mi ölçüm yaptılar giysiyle çıplak farklı oluyo çünkü
Tamamen soymuyolar bizde üstünde bir bady ve alt vardı. Ceket ve yeleği çıkardık

Of var mı gece gece ders çalışan ben gibi ya
Bitirme sınavım var ama motivasyonum sıfır
İki çocukla anca gece vakit buldum ama
hiç ilerlemiyor
17 Ocak'ta sınav sözlü hemde
canım ya Allah yardımcın olsun. ben de tezimi bitirmeye çalışcam bu ay. artık çalışmaya başlicm ama çok zor

Oyle canim.ama 5 aydie surekli sagarak veriyorum sütümü bende daha iyi olsun dye ugradiyorum o kadar yavaş gelisiyor ki buda beni uzuyor 6 kilo 61 cm geldi sok oldum 1 ayda 1 cm uzamis sadce

Sağlığı yerinde hiç bozma moralini. Kilo çok da önemli değil .anneler istiyor bebekleri kilo alsın diye tabi ama birazda bünye mi genetik mi bu isler bilmiyom li canim
Cok sukur canim ama zaten cok zayif dogdu 1950 belki de o yuzden cok takıyorum kiloyu cok ozenle bakiyorum ama cok yavas ilerliyor buda uzuyor beni haliyle

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var yaklasik 1 aydir her aksam saat 10 da bebegim aglamya basliyor gece uykusuna geçmek istemiyor o kadar cok yiprandikki esimle sizler ne onerirsiniz zaten surekli aglayann bir bebek ama o saatte iyce cosuyor cok yiprandim artik

Penye battaniyeye koyup sallayın ben mecbur kalınca salliyoruz esimle direk susup uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…