- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #48.601
Eğer sütün çoksa sağ buzluya at ek gıdaya geçinceHala her öğünde tek meme emişiyoruz biz tek memeyle gece doymuş oluyor tabi diğerini sağsam mı acaba? Çünkü arada çok uzun zaman oluyor
Benim de 2. Bebiş :)38+5 de doğum yaptım bende :) 2. Doğumum senin?
4 saatte 120 cc bazen fazlası da oluyo canimKac saatte kac ml içiyor canim seninki 4 aylik simdi doktordan geliyoruz 6 kilo 60 gr biyuda 61 cm bas cevresi 40 cm geldi
Masallah canim bizim kusma sikintimiz var o yuzden cok içemiyor bu sy 600 gr almis sadece moralim bozuldu anne sutu bazende mama veriyorum ben4 saatte 120 cc bazen fazlası da oluyo canim
Canini sikma canım her çocuk farklı iste kiminde kusma kiminde alerji var bak bizimde epey sure bilinmedi iste hep kilo alımı normal dediler çocuğun yapısi dediler geçtiler, keske bu mama daha önce verilseydi diyorum bir buçuk aydir her gün agliyordum psikolojim bozulmuştu artikMasallah canim bizim kusma sikintimiz var o yuzden cok içemiyor bu sy 600 gr almis sadece moralim bozuldu anne sutu bazende mama veriyorum ben
Sağlığı yerinde hiç bozma moralini. Kilo çok da önemli değil .anneler istiyor bebekleri kilo alsın diye tabi ama birazda bünye mi genetik mi bu isler bilmiyom li canimMasallah canim bizim kusma sikintimiz var o yuzden cok içemiyor bu sy 600 gr almis sadece moralim bozuldu anne sutu bazende mama veriyorum ben
Sezeryan dimi Sezeryan olan arkadaşlarımın dediğine göre üşüyünce karın şisiyormuş.Gerçekten de bende dikkat ettim üşüyünce sisiyor kendimi usutmemeye gayret ediyorum bndeKızlar doğum yapalım 4 ay oldu ama benim Karnım arada bazen çok şişiyor neden acaba ya lavaboya da cikiyorum ama anlam veremiyorum
Canım maşallah 7 kilo 65 cm çıktı... sizin nasıldı
Maşallah kızlar bebeklerinize bebeklerinizin boya kiloya bakarken soyundurdular mı yoksa giysiyle mi ölçüm yaptılar giysiyle çıplak farklı oluyo çünküMaşallah canım . Bizimde 8035 gram 63 cm geldi
Canini sikma canım her çocuk farklı iste kiminde kusma kiminde alerji var bak bizimde epey sure bilinmedi iste hep kilo alımı normal dediler çocuğun yapısi dediler geçtiler, keske bu mama daha önce verilseydi diyorum bir buçuk aydir her gün agliyordum psikolojim bozulmuştu artikşimdide ek gidaya gecersek ne yaparım onu düşünüyorum kara kara, en azindaa anne sutu aliyor bak kesinlikle yararı olacak,çok istesemde ben onuda veremedim
Evet cnm sezeryanSezeryan dimi Sezeryan olan arkadaşlarımın dediğine göre üşüyünce karın şisiyormuş.Gerçekten de bende dikkat ettim üşüyünce sisiyor kendimi usutmemeye gayret ediyorum bnde
Tamamen soymuyolar bizde üstünde bir bady ve alt vardı. Ceket ve yeleği çıkardıkMaşallah kızlar bebeklerinize bebeklerinizin boya kiloya bakarken soyundurdular mı yoksa giysiyle mi ölçüm yaptılar giysiyle çıplak farklı oluyo çünkü
Cnm benim kızımda tek inçe tulum vardıMaşallah kızlar bebeklerinize bebeklerinizin boya kiloya bakarken soyundurdular mı yoksa giysiyle mi ölçüm yaptılar giysiyle çıplak farklı oluyo çünkü
Evet canım içmeye başladıSlm kizlar
Bizde dun asiya gittik. Kilosu 6300 boyu 69 cm. Ben evde giydirmeden once elbiselerini mutfak terazisinde tarttim 325 gr geldi. Asmde kiyafetli tartip dustuk 325grini
Cnm drun son verdigi mama iyi geldi mi nasil gidiyor yemeye basladi mi
canım ya Allah yardımcın olsun. ben de tezimi bitirmeye çalışcam bu ay. artık çalışmaya başlicm ama çok zorOf var mı gece gece ders çalışan ben gibi ya
Bitirme sınavım var ama motivasyonum sıfır
İki çocukla anca gece vakit buldum ama
hiç ilerlemiyor
17 Ocak'ta sınav sözlü hemde
Oyle canim.ama 5 aydie surekli sagarak veriyorum sütümü bende daha iyi olsun dye ugradiyorum o kadar yavaş gelisiyor ki buda beni uzuyor 6 kilo 61 cm geldi sok oldum 1 ayda 1 cm uzamis sadceCanini sikma canım her çocuk farklı iste kiminde kusma kiminde alerji var bak bizimde epey sure bilinmedi iste hep kilo alımı normal dediler çocuğun yapısi dediler geçtiler, keske bu mama daha önce verilseydi diyorum bir buçuk aydir her gün agliyordum psikolojim bozulmuştu artikşimdide ek gidaya gecersek ne yaparım onu düşünüyorum kara kara, en azindaa anne sutu aliyor bak kesinlikle yararı olacak,çok istesemde ben onuda veremedim
Cok sukur canim ama zaten cok zayif dogdu 1950 belki de o yuzden cok takıyorum kiloyu cok ozenle bakiyorum ama cok yavas ilerliyor buda uzuyor beni haliyleSağlığı yerinde hiç bozma moralini. Kilo çok da önemli değil .anneler istiyor bebekleri kilo alsın diye tabi ama birazda bünye mi genetik mi bu isler bilmiyom li canim
Penye battaniyeye koyup sallayın ben mecbur kalınca salliyoruz esimle direk susup uyuyorKizlar yardiminiza ihtiyacim var yaklasik 1 aydir her aksam saat 10 da bebegim aglamya basliyor gece uykusuna geçmek istemiyor o kadar cok yiprandikki esimle sizler ne onerirsiniz zaten surekli aglayann bir bebek ama o saatte iyce cosuyor cok yiprandim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?