2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yaa kızlar ben rotayı 215 e aldım.. burda bazı arkadaşlar 75 demişlerdi ama onların içeriği farklıymış kaldırılmış zaten anlamadım ben bişey

Ben 75 i bekledım ama sanırım gunude kacırdım artık. Ikıncı dozu mu yaptırdın sen. Kac doğumlu ?

Yaa kızlar ben rotayı 215 e aldım.. burda bazı arkadaşlar 75 demişlerdi ama onların içeriği farklıymış kaldırılmış zaten anlamadım ben bişey
Üretici firma fiyat 70 lere düşünce eczanerden çekmiş ürünü sonra 1,5 ml olarak fazlalaştırmışlar tekrardan 215 satıyorlqr

Evet canım sütüm kesildi mama ile besleniyor. 128 günlük bugün 2700 dogmustu
Maşallah kuzuya... ben sadece emziriyorum ama en fazla 5 dk emiyor.. ebe kilosu çok güzel mamamı veriyorsun dedi ... ama sanki bana hiç büyütüyormuş gibi geliyor

Maşallah kuzuya... ben sadece emziriyorum ama en fazla 5 dk emiyor.. ebe kilosu çok güzel mamamı veriyorsun dedi ... ama sanki bana hiç büyütüyormuş gibi geliyor
Farkında olmuyoruz canım buyuyolar :) baya agirlasti bizimki gidip gelene kadar ellerim koptu valla şimdiden daha 4 aylık :)

Farkında olmuyoruz canım buyuyolar :) baya agirlasti bizimki gidip gelene kadar ellerim koptu valla şimdiden daha 4 aylık :)
Aynen canım benim kızım da uyanıkken sürekli kucağımda valla dayanılmaz oluyor ama canları sağ olsun bebişlerimizin

Arkadaşlar merhaba benim emziren annelere bir sorum olacak;
Biz şimdi 3 buçuk aylık olduk gece 5-6 saat güzel güzel uyuyor ben de emzirmek için uyandırmıyorum sonra emip uyuyor bu aradaki sürede sağma yapmalı mıyız? Bu güne kadar hiç sağma yapmadım. Sütüm azalır kesilir diye korkuyorum.

Tek ben regl olmadım sanırım
BENde olmadım
Spiral takıldıktan sonra kanamam oldu ama dr olur demişti
Bekliyorum ilk Doğumdan sonra çok düzenli olmuştum

Bence gerek yok uyandığında bebeğin çok acıkmış olur ikisinide emzir arz talep meselesi süt

Kesilmez yani
Ama bazen uzun uyuyunca benim göğsüm dolunca rahatsız oluyorum uyurken emziriyorum bende

Hala her öğünde tek meme emişiyoruz biz tek memeyle gece doymuş oluyor tabi diğerini sağsam mı acaba? Çünkü arada çok uzun zaman oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…