2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın herkese bizde asidan geldik şimdi ateş takibindeyim 6700 gr olmuş kilosu 15 gun once tartilmisti 6300 du sanki alımı yavaş gibi geldi

Günaydın herkese bizde asidan geldik şimdi ateş takibindeyim 6700 gr olmuş kilosu 15 gun once tartilmisti 6300 du sanki alımı yavaş gibi geldi
15 günde 400 gr bana iyi gibi geldi canım gittikçe azalacak kilo alımları sonuçta. geçmiş olsun bu arada çok ağlamamıştır inş

15 günde 400 gr bana iyi gibi geldi canım gittikçe azalacak kilo alımları sonuçta. geçmiş olsun bu arada çok ağlamamıştır inş
Bilemedim ya özelde doktora da çıkıyoruz 15 gun sonra ona sorucam. İlk defa aglamadi asida cok sasırdım

Merhaba cnm Bi ara sütüm baya azaldı gece 6,7 saat uyuyor benimki ben yatmadan once sağıp 2.5 saat sonraya alarm kuruyordum tekrar sağiyordum dolapta tutuyordum sağdığımı bebis uyanip emiyordu yetmezse biberonla sağdığımı veriyordum yeterse onu derindondurucuya atiyordum simdi cok şükür süt sorunumuz yok saat kurmuyorum

Canım maşallah 7 kilo 65 cm çıktı... sizin nasıldı

Maşallah canım . Bizimde 8035 gram 63 cm geldi

Slm kizlar

Bizde dun asiya gittik. Kilosu 6300 boyu 69 cm. Ben evde giydirmeden once elbiselerini mutfak terazisinde tarttim 325 gr geldi. Asmde kiyafetli tartip dustuk 325grini

Maşallah kızlar bebisler iyice büyüyor artık bizim de pazartesi var randevumuz umarim aşılar huzursuzluk vermez minnaklara

Gayet iyi bence 400 gr evham yapma boşuna

canım ya Allah yardımcın olsun. ben de tezimi bitirmeye çalışcam bu ay. artık çalışmaya başlicm ama çok zor
Evet başlamak çok zor
Ben de gece başladım
ve stresli geçti bütün gece işin başına geçince zorluğu gördüm
Allah yardımcımız olsun
Tek çocukla çalışmak daha kolay
Benim bide iki çocuk
Okulu da Noel tatilinde neyseki Pazartesi açılıyor

Maşallah ne güzel uyuyor bebisleriniz. Bizim Maksimum uykumuz 3 saat. Emip yine uyuyor ama bazen 1 saatte de kalktığı oluyor. Niye uyumuyor benim bebişim yaaaa

Maşallah ne güzel uyuyor bebisleriniz. Bizim Maksimum uykumuz 3 saat. Emip yine uyuyor ama bazen 1 saatte de kalktığı oluyor. Niye uyumuyor benim bebişim yaaaa
benimki de 3 saatte bir kalkıyordu geceleri yatmadan biberon ile iyice doyurunca saat araları uzamaya başladı şimdi çok şükür çok nadir uyanıyor Emip hemen tekrar geri yatıyor ama gün icinde 2 saat arayla yarim saat uyuyor

Bende prameture bebek annesiyim canim 1 ay erken digum yaptım bende gelisimi nasıl peki suan kackilo dogdu
2.720 doğdu. Şu an 6.800 gelişimi güzel çok şükür fakat bağışıklık şist düşük olduğu için idrar yolu enf yakalandı toplam 3 kez farklı bakteriler yüzünden toplam 32 gün hastahanede yattik sünnet önerdiler şimdi işte 7 sinde sünnetimiz var. Senin nasıl bebiş beslemeniz nasıl

Bn sağdım cnm çünkü bir tıkanıklık yaşadım ilk dönemlerde o yüzden sağıyorum yine tıkamasın diye sütte bir azalma yada kesilme olmadi aynı zamanda emziriyirum da.

Cnn kolik bebek belirtileri bnmki de yapıyordu dra sordum bazen müzik iyi gelir bazen sallamak bazen ninni söylemek bazen koynuna yatırmak deneyerek bebeğin sakinlesecegi yolu kendin bulacaksın dedi. Sonra ben uyku zamanı hep aynı müzikleri açmaya başladım hemen olmadi ama zamanla sakinleşmeye başladı ve problem ortadan kalktı.

Hayırlı uğurlu olsun. Nasıl bir opr? Dikkat etmem gereken neler var ? Biz çok hastahanelerde kalınca ben herşeyi gozumde büyütür oldum.
teşekkür ederim, ben de olmadan önce çok korkuyordum ama sorunsuz atlattık şükür. eski usul kes dik yöntemi :) ilk iki gün biraz huysuzdu sonra normale döndü. bir hafta kadar dikkat ettik kucağımıza alırken. fitil ve antibiyotik verdi bir hafta kullan dedi ama oğlmun çok huysuzluğu olmadığı için ben iki gün kullandık çünkü yan etkileri çok fazla bu ilaçların malum. bırakırken doktora sordum tabi. bir de iki tane krem vermişti onlar ağrı kesici ve uyuiturucu etkisi yapıyor onları sürdük bezine 2 hafta kadar

Cok iyi canim kac aylik seninki benimki 1950 gr 44 cm dogdu simdi 6060 gr 61 cm 4 aylik cok mutsuz bir bebek surekli agliyor srninkinin boyu ve bas cevresi kac canim

Deniyim canim eskiden böyle degildi galiba 4 ay atagi basladi dislerde kasiniyor sen emziryormusun benimki emmedi sagarak veriyorum 5 aydir cok yorucu ama anne sutu alsin dye elimden geleni yapiyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…