2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yarın işe geri dönüyorum.. bu süreci kolay atlatabilmem için bana dua edin.... (

Allah kolaylık versın. Bnd ıkıncı dönem başlayacağım. Bakıcıyı tuttum ama karnım şimdiden ağrımaya başladı. Biberon bile almıyor benım bücür. İnşallah hepimiz çabucak adepte oluruz.

Slm kizlar
Ben 3 eylulde normal dogum yaptim. Lohusalik bittiikten sonra lekelenmelerim oldu. Gecen ay hafif kanamam oldu. Bu ay tam anlamiyla adet oldum. 24 aralikta basladi dun bitti biraz uzun surdu. Ilk baslar cok yogun geldi son 4 gun azar azar geldi

bebeklere kitap okumak için erken mi sizce? okuyanınız var mı, varsa hangi kitaplar :)
Ben okuyorum. Iki kedi bir dilek adı. Yere yatirdim bebeğimi yanina yattim ben de. O resimlere bakti ben okudum. Dikkatle resimleri inceledi, sevinç çığlıkları attı. Başka birgün okudum ağladı istemedi, ben de zorlamadım.

Yaa kızlar ben rotayı 215 e aldım.. burda bazı arkadaşlar 75 demişlerdi ama onların içeriği farklıymış kaldırılmış zaten anlamadım ben bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…