- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #49.441
Canın gündüz kaç saat yatıyor ben mümkün olduğunca akşam 5 sen sonra hiç yatırmıyorum 9 gibi uyuyor hastalığı filan yoksaya denedim onu da 10da yatsa da 11de kalkıyor :))) bu çocuk beni trollüyor
Canım bizde hastalık dışında bi rutin oluşturduk şimdilik düzeniniz devam ediyor ama arada şaştığı oluyor bir yere gittiysek ya da misafir varsa bozuluyor tabiki istersen sana yazayım deneyebilirsinMerhaba kızlar.okuyorum bazen ama yazamıyorum.fırsat bulamıyorum hic bir şeye.gunduz uykularımız 1 buçuk 2 aydır yok denecek kadar az.misal bugün 7 de kalktı kızım.11 de 5 dk uyudu.sonra 13 de 15 dk uyudu.son olarak az önce uyudu birazdan kalkar kesin.uyumadikca da asabileşiyo.canı sağolsun diyorum bende ne yapıyım.
Işe başlayan arkadaşları ve okuyan arkadaşları tebrik ediyorum gerçekten.ben yapamam heralde çok zor.
Ya canım benim büyük kızımda uyumuyo çocuğu.uyusada hemen geri kalkiyo.bunun sebebini bi bilsem.eskiden zorla uyanırdı.uyusa rutin olusturucam da.sallayarak felan uyumuyo.birtek emerek uyuyo oda zorla en sonunda iyice yorulunca.uykuya geçmede sıkıntı var bizimCanım bizde hastalık dışında bi rutin oluşturduk şimdilik düzeniniz devam ediyor ama arada şaştığı oluyor bir yere gittiysek ya da misafir varsa bozuluyor tabiki istersen sana yazayım deneyebilirsin
Sabah 8.39 gibi kalkar
Emzirme
Alt değiştirme
Biraz oyun oymadıktan sonra
10 da tekrar yatar en fazla 40dk sonrasında kaklar
Öğle uykusunu ise 1 de başlarız
Eğer keyfi yerindeyse
4 e kadar yatar
Sonrasında uyutmam çok huysuzlanırsa
5 de yarım saat şekerleme yaptırırım o da her zaman değil
Akşamda 8-9 arası uykuya geçeriz...
şimdilik böyle inşallah böyle de devam eder
Kızlar merhaba. Bebeğini bakıcıya bırakan var mı?
Canım bizde hastalık dışında bi rutin oluşturduk şimdilik düzeniniz devam ediyor ama arada şaştığı oluyor bir yere gittiysek ya da misafir varsa bozuluyor tabiki istersen sana yazayım deneyebilirsin
Sabah 8.39 gibi kalkar
Emzirme
Alt değiştirme
Biraz oyun oymadıktan sonra
10 da tekrar yatar en fazla 40dk sonrasında kaklar
Öğle uykusunu ise 1 de başlarız
Eğer keyfi yerindeyse
4 e kadar yatar
Sonrasında uyutmam çok huysuzlanırsa
5 de yarım saat şekerleme yaptırırım o da her zaman değil
Akşamda 8-9 arası uykuya geçeriz...
şimdilik böyle inşallah böyle de devam eder
gündüz 3 kere toplamda 4 saat uyuyor ama 5ten sonra uyutmasam delirir ya artık onun kurallarına uyuyorum ne yapayımCanın gündüz kaç saat yatıyor ben mümkün olduğunca akşam 5 sen sonra hiç yatırmıyorum 9 gibi uyuyor hastalığı filan yoksa
Benim dogum iznim bitti okula dondum o sebeple bakicimiz bakiyor.Kızlar merhaba. Bebeğini bakıcıya bırakan var mı?
Merhaba hoş geldiniz. Hayırlı olsun, analı babalı büyüsün bebeğiniz.
Cnm o yüzden uykuya geçmesi zor oluyor...ben kızımı 5 sen sonra uyutmuyorum çok zorlarsa yarım saat uyutuyorum yoksa gece çok geç yatargündüz 3 kere toplamda 4 saat uyuyor ama 5ten sonra uyutmasam delirir ya artık onun kurallarına uyuyorum ne yapayım
Zor canım yaaa... benim kızımda hasta oldu Boğaz’ı ağrıyor üstüne de diş çıkarıyor omunda huysuzluğu var... 2 gündür emmiyor sütümü sağıyorum istemiyor kaşıkla veriyorum tükürüyorrr....mama aldım bakalım birazdan vericem içecek miYa canım benim büyük kızımda uyumuyo çocuğu.uyusada hemen geri kalkiyo.bunun sebebini bi bilsem.eskiden zorla uyanırdı.uyusa rutin olusturucam da.sallayarak felan uyumuyo.birtek emerek uyuyo oda zorla en sonunda iyice yorulunca.uykuya geçmede sıkıntı var bizim
Yok canım dediğim gibi günü günün tutmuyor bi de emse tam olacak ama istemiyroBen
Masallah masallah. Senın bebişin uykuyu sevıyor. Heryerde söyleme bence bunu
Bas cevresi kac caanim hatirliyomusumOyy masallah kiz 9 kilo ne naptin :)
Benimki de 5 aylık iste 7100 gr 65 cm boyu var çok hareketli durmadan dönüyor geziyor hep koca odada yerde bütün gün
Onu hatırlamıyorum ama ayına göre uyumlu demiştiBas cevresi kac caanim hatirliyomusum
Hiç sorma canım ya benim kızım da öyleeeee.....Kızlar ya kızım her dk ağlıyor gibi bağırıyor cidden kafam almıyor artık seslere karşı aşırı hassaslastim yanımda normal konuşana bile kızıyorum bağırıyorsun diye beynimin içi ugulduyor. Kızımın diş sancıları var çıksa da kurtulsak offff
Damağında sertlik şişlik ve 2 ayrı beyaz çizgi var zannedersem 2 disi birden çıkacak çok sancılı geçiyor ne oturarak duruyor ne ayakta ne yatarak her dk ağlıyor. Uyutuyorum 15 dk sonra basbas bağırıyor sonra geri uyuyor. Yarım saat önce calpol verdim fayda etmedi devam ederse fitil vereceğim cidden çok yoruldum ruhsal olarak.Hiç sorma canım ya benim kızım da öyleeeee.....
Ben
Masallah masallah. Senın bebişin uykuyu sevıyor. Heryerde söyleme bence bunu
Kızlar biraz anlatır mısınız? Şuan bebeğime bakması için biriyle irtibat halindeyim. Bugün ilk günümüzdü ama içim rahat değil. Nelere dikkst etmeliyim, ne gbi kurallar koydunuz? Nasıl söylediniz bunları. Sohbet içerisinde dile getirdim birçok şeyi hepsini anlayışla karşıladı kabul etti ama uygulamada aynı titizliği göremedim. Yarın tekrar daha net bir görüşme yapmak istiyorum.Benim dogum iznim bitti okula dondum o sebeple bakicimiz bakiyor.
4. Ay asisi bizi bitirdi bu arada kizlar dun sabaha kadar gozumuzu kirpamadik atesi cikti huysuzlanmadi ama sabaha kadar oyun istedi saat 6 bucukta yatirdim 7 bucukta okula gittim sersem gibi oldum bugun
evet. Umarım faydalı olur size de.Amin inşallah ☺ hepimizin bebeği 5 aylık galiba. Güzel bi yer olmuş burasi
O emmeme bitiriyo beni zaten.ilk kızım çok düşkündü sürekli emerdi o beni zorlardı.bu kızım da tam tersi zorla emiyo.buda zormuş gerçektenZor canım yaaa... benim kızımda hasta oldu Boğaz’ı ağrıyor üstüne de diş çıkarıyor omunda huysuzluğu var... 2 gündür emmiyor sütümü sağıyorum istemiyor kaşıkla veriyorum tükürüyorrr....mama aldım bakalım birazdan vericem içecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?