2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba kızlar.okuyorum bazen ama yazamıyorum.fırsat bulamıyorum hic bir şeye.gunduz uykularımız 1 buçuk 2 aydır yok denecek kadar az.misal bugün 7 de kalktı kızım.11 de 5 dk uyudu.sonra 13 de 15 dk uyudu.son olarak az önce uyudu birazdan kalkar kesin.uyumadikca da asabileşiyo.canı sağolsun diyorum bende ne yapıyım.
Işe başlayan arkadaşları ve okuyan arkadaşları tebrik ediyorum gerçekten.ben yapamam heralde çok zor.

Canım bizde hastalık dışında bi rutin oluşturduk şimdilik düzeniniz devam ediyor ama arada şaştığı oluyor bir yere gittiysek ya da misafir varsa bozuluyor tabiki istersen sana yazayım deneyebilirsin

Sabah 8.39 gibi kalkar
Emzirme
Alt değiştirme
Biraz oyun oymadıktan sonra
10 da tekrar yatar en fazla 40dk sonrasında kaklar

Öğle uykusunu ise 1 de başlarız
Eğer keyfi yerindeyse
4 e kadar yatar

Sonrasında uyutmam çok huysuzlanırsa
5 de yarım saat şekerleme yaptırırım o da her zaman değil

Akşamda 8-9 arası uykuya geçeriz...
şimdilik böyle inşallah böyle de devam eder

Ya canım benim büyük kızımda uyumuyo çocuğu.uyusada hemen geri kalkiyo.bunun sebebini bi bilsem.eskiden zorla uyanırdı.uyusa rutin olusturucam da.sallayarak felan uyumuyo.birtek emerek uyuyo oda zorla en sonunda iyice yorulunca.uykuya geçmede sıkıntı var bizim

Kızlar merhaba. Bebeğini bakıcıya bırakan var mı?

Ben

Masallah masallah. Senın bebişin uykuyu sevıyor. Heryerde söyleme bence bunu

Kızlar merhaba. Bebeğini bakıcıya bırakan var mı?
Benim dogum iznim bitti okula dondum o sebeple bakicimiz bakiyor.
4. Ay asisi bizi bitirdi bu arada kizlar dun sabaha kadar gozumuzu kirpamadik atesi cikti huysuzlanmadi ama sabaha kadar oyun istedi saat 6 bucukta yatirdim 7 bucukta okula gittim sersem gibi oldum bugun

Benim kiz artik uyumuyor nerdeyse gunduz cok kisa 3 hadi keyfi olursa 4 uyku ama 20,30 dakikalik uykular neden boyle oldu gece zaten uyumuyor bitik durumdayim

gündüz 3 kere toplamda 4 saat uyuyor ama 5ten sonra uyutmasam delirir ya artık onun kurallarına uyuyorum ne yapayım
Cnm o yüzden uykuya geçmesi zor oluyor...ben kızımı 5 sen sonra uyutmuyorum çok zorlarsa yarım saat uyutuyorum yoksa gece çok geç yatar

Zor canım yaaa... benim kızımda hasta oldu Boğaz’ı ağrıyor üstüne de diş çıkarıyor omunda huysuzluğu var... 2 gündür emmiyor sütümü sağıyorum istemiyor kaşıkla veriyorum tükürüyorrr....mama aldım bakalım birazdan vericem içecek mi

Bizde rutin 2 saatte bir uyumak gün içinde. Gece de en geç 10 hadi 10.30 da yatmış olur. Bazen o saate kadar bile zor duruyor. Misal şimdi uyuyor 40 dk sonra uyanır bi daha 10 gibi yatmış olur gece uykusuna

Kızlar ya kızım her dk ağlıyor gibi bağırıyor cidden kafam almıyor artık seslere karşı aşırı hassaslastim yanımda normal konuşana bile kızıyorum bağırıyorsun diye beynimin içi ugulduyor. Kızımın diş sancıları var çıksa da kurtulsak offff

Hiç sorma canım ya benim kızım da öyleeeee.....

Hiç sorma canım ya benim kızım da öyleeeee.....
Damağında sertlik şişlik ve 2 ayrı beyaz çizgi var zannedersem 2 disi birden çıkacak çok sancılı geçiyor ne oturarak duruyor ne ayakta ne yatarak her dk ağlıyor. Uyutuyorum 15 dk sonra basbas bağırıyor sonra geri uyuyor. Yarım saat önce calpol verdim fayda etmedi devam ederse fitil vereceğim cidden çok yoruldum ruhsal olarak.

Ne tuvalete gidebiliyorum ne yemek yiyebiliyorum. Büyük kızım acıktım anne yemek ver diyor ona bile zar zor hızlı hızlı yediriyorum 2. Çocuk çok zormuş

Ben

Masallah masallah. Senın bebişin uykuyu sevıyor. Heryerde söyleme bence bunu

Kızlar biraz anlatır mısınız? Şuan bebeğime bakması için biriyle irtibat halindeyim. Bugün ilk günümüzdü ama içim rahat değil. Nelere dikkst etmeliyim, ne gbi kurallar koydunuz? Nasıl söylediniz bunları. Sohbet içerisinde dile getirdim birçok şeyi hepsini anlayışla karşıladı kabul etti ama uygulamada aynı titizliği göremedim. Yarın tekrar daha net bir görüşme yapmak istiyorum.
Amin inşallah ☺ hepimizin bebeği 5 aylık galiba. Güzel bi yer olmuş burasi
evet. Umarım faydalı olur size de.

O emmeme bitiriyo beni zaten.ilk kızım çok düşkündü sürekli emerdi o beni zorlardı.bu kızım da tam tersi zorla emiyo.buda zormuş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…