2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Masallah size peki boyları ne oldu benim oglan da 5 ayı doldurdu 72cm 9 kilo olmuş obez sanırım hala dönmeyi beceremiyor kaldıramiyor popoyu
Oyy masallah kiz 9 kilo ne naptin :)
Benimki de 5 aylık iste 7100 gr 65 cm boyu var çok hareketli durmadan dönüyor geziyor hep koca odada yerde bütün gün

Oyy masallah kiz 9 kilo ne naptin :)
Benimki de 5 aylık iste 7100 gr 65 cm boyu var çok hareketli durmadan dönüyor geziyor hep koca odada yerde bütün gün
Fazla emzirdim sanirim :) benimki durmuyor yerde hemen sıkılıyo biz kucakta geziyoz bütün gün elimle destek verince dönüyor sonra suratıma bakıyo ben ne yaptim der gibi hareket etmeye başlasa göbeği erir belki

Oh maşallah benim kız da 1 hafta sonra 5 aylık olcak 6550 gr henüz
Benimde 6200 olmuş kiyafeti ile ama, bugün işe başladım sabah duygu yüklü çıktim evden ne zormuş anne olmak, çalışmak, aklım hep ondaydi, benimkininde basının arkasi çok sıcak hep, cuma dördüncü ay asisi olduk, aşıdan mi alerjiden mi çok huzursuz uyuyor, atak mıdır ya da, elleri hep yuzunde kafasıni bir sağa bir sola çeviriyor, ayaklarını kaldirip küt yere vuruyor

Söylediklerinin hepsi bizde de var..aşıdan sonra huysuzluk oldu bizde de ağlayarak uyanmalar falan.. geçti ama 3 4 günde.. bide dışarıya çıktık hep gezdirdik falan daha sakin oluyo dışarda..ben işe başlayamıyorum ya ücretsiz alıcam sanırım 3 ay daha 9 aylık olsun istiyorum.. bi yandan da kafan dağılır iyi gelir çalışmak diyolar ama nasıl olcak hep onu düşünüyorum..

İlk gün ve yorucuydu gerçekten, gunduz uyukulari iyiydi uyudugu zaman iki saat uyurdu simdi yarim saat zor uyuyor anlamadim sizin nasıl

Masallah size peki boyları ne oldu benim oglan da 5 ayı doldurdu 72cm 9 kilo olmuş obez sanırım hala dönmeyi beceremiyor kaldıramiyor popoyu

Benımkıde tombık, popo kalkmıyor :))

Bugun benımde okul tam anlamıyla başladı. Çok kötü geçmiş. Geldiğimde hala ağlamaktan iç çekiyordu. Bıberonda almıyor. O kdr süt sağdım ziyan olmuş. İnşallah biran önce alışır. Yoksa o göbüşe yazık olacak.

küçük bey canıma okudu bi saat uğraştıktan sonra henüz uyudu şu gece uykusunu nasıl erkene çekicem ben

Al benden de o kdar! Engel olamıyorum döküldükçe dökülüyor(

Rutin oluşturdunuz mu acaba? Biz her akşam 8 gibi duş alıyoruz arkasından uyku.. umarım en kısa sürede alışır
8 gibi pijamalarını giydiriyorum biraz oyun oynuyoruz yatakta yatıyor ama bir saat sonra çok canlı bir şekilde tekrar uyanıyor sonra 12-1 i buluyor uyuması

8 gibi pijamalarını giydiriyorum biraz oyun oynuyoruz yatakta yatıyor ama bir saat sonra çok canlı bir şekilde tekrar uyanıyor sonra 12-1 i buluyor uyuması
8 degil de aynı islemi 10 gibi yapsan hem daha cok uykusu gelsin belki o 1 saat uykunu es gecip gece uykusuna dalar direk gerci kelin ilaci olsa misali benim ki bende 11 12 arasi uyusun istiyorum rutin olusturdum saniyorum dün yatti 9da sabah kalktik 5te

ya denedim onu da 10da yatsa da 11de kalkıyor :))) bu çocuk beni trollüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…