- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #49.481
Canım ben ayağımda sallıyorum aalımda sallamaya çok karşıydım ama bazen çocuklar belirliyor uyuma şeklini
Keşke tecrübeli birine bıraksaydın canım ya.bence yinede sen aramaya devam et canım tecrubeli birini.bakimi zor tamam ama birde sabır ve merhamet lazım çocuk bakmak için.anne olmayanlara birşey demiyorum ama anne olanlar daha hassas olur bence.İyi geceler. Bu saat oldu hala kafamda sorular sorular.
Uyuyamıyorum, dikkatimi başka bir şeye veremiyorum.
Kızımı bakıcıya bırakmak zorundayım ama alışma süreci için dört günümüz var sadece. Bir tanıdığımız akrabasını tavsiye etti ama kadının bebekler konusunda tecrübesi yok. Başka birini de bulamadık. Zamanımız da kalmadı. İlk günümüzü geçirdik bugün. Düşünmekten başıma ağrılar girdi artık.
İştahsız kızım mama içerken beni bile çok zorluyor. Ben yokken aç kalacak diye korkuyorum. Bizim kadar küçük detaylara dikkst edemiyor da bebeklerle ilgili tecrübesi olmadığı için. Aklıma gelen her detayı paylaşmaya çalışıyorum nelere dikkat etmesi gerektiği ile ilgili. Yine de içime sinmedi bir şeyler.
bizde de var geçmiyor bir türlü ya zaman zaman artıyor bazen kayboluyor ama egzama mı bilmiyorum doktor kuruluk var dedi krem verdi onu kullanıyorum boynunda ve yüzünde oluyorKizlar bebegi egzama olan varmi yanaklarda cikiyo biturlu gecmedi 2aydan beri
Benim kızımda öyle canım uyumuyorYok benim kizim onuda istemiyor hos suan atak haftasinda ondan olabilir ama baya bildiginiz 9 dan aksam 10 a kadar hic uyumuyor varmi boyle olan yoksa artik benim kizimda bir problem oldugunu dusunuyorum
Benim kızımda öyle canım uyumuyor
Acaba bi yeri mi ağrıyor bilemedim ki...Yok benim kizim onuda istemiyor hos suan atak haftasinda ondan olabilir ama baya bildiginiz 9 dan aksam 10 a kadar hic uyumuyor varmi boyle olan yoksa artik benim kizimda bir problem oldugunu dusunuyorum
Canım bence öksürük daha fazla ilerlemeden doktora götür serim biz bugün başka doktora gittik bronşit başlangıcı dedi iğne buhar verdi ... diğer gittiğim doktor ciğerleri temiz demişti önlemini al benceGünaydın kızlar kızım da uç gündür ateş var burun tıkalı cigerler yemiz ama bogazdaki oksuruk hic gecmiyir uyku hic yok gece gündüz mahvoldu yavrum doktora gittik calpol dışında birşey veremem dedi oglumda rezil oluyor iki çocuk çok zormus hic birine yetisemiyirum babannesine gitti dun bir kaç gün kalacak bende çok yorgunum uyjysyzluktsn gözlerim kıpkırmızı oldu ruhsal bedensel çöktm geçecek inşallah sabir diyorum
Biz de öyle istiyorduk canım ama Silopideyiz. Bulamadık kaç aydır arayıştayız. Zaten o yüzden endişeliyim ya ben de. İçime sinmiyor. Anne olanlar hep kendi evlerinde bakmak istediler o da bize uymadı. Düzeni tamamen alt üst olacaktı ve başkasınıj evinde kontrol şansımız hiç olmazdı. Şimdilik iyi gidiyor gibi. Kızım seviyor bakıcısını. Ama işte biraz tecrübe edinmesi lazım. Pazartesiye kadar olabildiğince gösteriyorum,yapmasına fırsat veriyorum.Keşke tecrübeli birine bıraksaydın canım ya.bence yinede sen aramaya devam et canım tecrubeli birini.bakimi zor tamam ama birde sabır ve merhamet lazım çocuk bakmak için.anne olmayanlara birşey demiyorum ama anne olanlar daha hassas olur bence.
Acaba bi yeri mi ağrıyor bilemedim ki...
Kızlar biraz anlatır mısınız? Şuan bebeğime bakması için biriyle irtibat halindeyim. Bugün ilk günümüzdü ama içim rahat değil. Nelere dikkst etmeliyim, ne gbi kurallar koydunuz? Nasıl söylediniz bunları. Sohbet içerisinde dile getirdim birçok şeyi hepsini anlayışla karşıladı kabul etti ama uygulamada aynı titizliği göremedim. Yarın tekrar daha net bir görüşme yapmak istiyorum.
evet. Umarım faydalı olur size de.
Kızlar iyi akşamlar bebeğim hastaydı doktora gittik bronşit başlangıcı dedi
6 tane iğne
Buhar verdi yavrum çok öksürüyor inşallah çabucak geçer yaaaa çok üzgünüm
O zaman huysuz canım benim kızım da bazen çok huysuz oluyorAglama yok ama
Aynen öyle yazıyor ama bebekler içinde kullanılıyor tozu karıştırdın sıvıya dimiSidefer kullanan arkadaslar uzerinde 4-10 yas icin uygundur diyor yanlis almadim degil mi
Henuz karistirmadim bi burada sormak istedim tum paketi karistiracagim sonra direk kilosu kadar mi veriyoruz azdan coğa dogru mu? Aç tok farkediyor mu?Aynen öyle yazıyor ama bebekler içinde kullanılıyor tozu karıştırdın sıvıya dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?