2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım ben ayağımda sallıyorum aalımda sallamaya çok karşıydım ama bazen çocuklar belirliyor uyuma şeklini

Yok benim kizim onuda istemiyor hos suan atak haftasinda ondan olabilir ama baya bildiginiz 9 dan aksam 10 a kadar hic uyumuyor varmi boyle olan yoksa artik benim kizimda bir problem oldugunu dusunuyorum

Benim oğlum bir kaç gündür sürekli ağlıyor herşeyi hırsla ağzına sokuyor diş olabilir mi?Kucakta duruyor mahvoldum.Hiç bir şey yaptırmıyor.Sürekli ağzında emzik yoksa hep keyifsiz.Diş ise ne yapmak lazım

Keşke tecrübeli birine bıraksaydın canım ya.bence yinede sen aramaya devam et canım tecrubeli birini.bakimi zor tamam ama birde sabır ve merhamet lazım çocuk bakmak için.anne olmayanlara birşey demiyorum ama anne olanlar daha hassas olur bence.

Yok benim kizim onuda istemiyor hos suan atak haftasinda ondan olabilir ama baya bildiginiz 9 dan aksam 10 a kadar hic uyumuyor varmi boyle olan yoksa artik benim kizimda bir problem oldugunu dusunuyorum
Acaba bi yeri mi ağrıyor bilemedim ki...

Kızlar iyi akşamlar bebeğim hastaydı doktora gittik bronşit başlangıcı dedi
6 tane iğne
Buhar verdi yavrum çok öksürüyor inşallah çabucak geçer yaaaa çok üzgünüm

Canım bence öksürük daha fazla ilerlemeden doktora götür serim biz bugün başka doktora gittik bronşit başlangıcı dedi iğne buhar verdi ... diğer gittiğim doktor ciğerleri temiz demişti önlemini al bence

Biz de öyle istiyorduk canım ama Silopideyiz. Bulamadık kaç aydır arayıştayız. Zaten o yüzden endişeliyim ya ben de. İçime sinmiyor. Anne olanlar hep kendi evlerinde bakmak istediler o da bize uymadı. Düzeni tamamen alt üst olacaktı ve başkasınıj evinde kontrol şansımız hiç olmazdı. Şimdilik iyi gidiyor gibi. Kızım seviyor bakıcısını. Ama işte biraz tecrübe edinmesi lazım. Pazartesiye kadar olabildiğince gösteriyorum,yapmasına fırsat veriyorum.

İkinci çocugum, ikinci bakıcımız. Hiçbir zaman senın kadar ayrıntılı düşünüp bakamayacak. Bu fıkri kabullen başta. Çok küçükler tabı tepkılerını anlamıyoruz daha minnoşların. Büyüdükçe sevıp sevmediğini gösterecekler zaten. Merhametli olsun hepsi inşallah. Rahatsız oldugun şeyleri mutlaka söyle. Benımkı ılk gun çok ağlamış. Şuan hala sesı kısık düşün. Poşet dıkkatını cekmiş. Öyle susturabılmiş. Aman dedım sakın eline vermeyın . Çok tehlikeli. Anında tepkinizi gösterin. Ötelemeyin.

Kızlar iyi akşamlar bebeğim hastaydı doktora gittik bronşit başlangıcı dedi
6 tane iğne
Buhar verdi yavrum çok öksürüyor inşallah çabucak geçer yaaaa çok üzgünüm

Çok üzüldüm. Allah şifa versin kuzuya, tüm hasta kuzulara.

Aynen öyle yazıyor ama bebekler içinde kullanılıyor tozu karıştırdın sıvıya dimi
Henuz karistirmadim bi burada sormak istedim tum paketi karistiracagim sonra direk kilosu kadar mi veriyoruz azdan coğa dogru mu? Aç tok farkediyor mu?

D vitamini devit kullaniyordum onda da katki maddesi varmis degistirdim wellcare aldim bu katkisiz ama yine 4-10 yas arasi ibaresi var

Sidefer icin boyle bir aciklama yapmislar su an kullanip kullanmamakta kararsiz kaldim seker icerigini bilmiyordum

Eklentiler

• E9000EE8-2A18-4EFA-B3B2-EB236AD4449A.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 42
Demir takviyesi kullanan arkadaslar lutfen bana icinde seker paraben be bhi olmayan bir takviye tavsiye eder misiniz 1 haftadir bulamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…