2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Evet canım yaa ilk haftalar ne güzel uyuyorlardı.buyudukce uyku falan kalmıyor.bi emeklese diyorum.en azından dolanır kendisi.ama takma çok fazla sende canım geçecek bu günler diye düşün.

Evet canım yaa ilk haftalar ne güzel uyuyorlardı.buyudukce uyku falan kalmıyor.bi emeklese diyorum.en azından dolanır kendisi.ama takma çok fazla sende canım geçecek bu günler diye düşün.
Öyle tabi ki canım sağlıklı Olsun da gerisi boş benin canım büyük kizima da yetemiyorum galiba çocuk bugün 1 saat yemek vermemi bekledi. Kendisi de yiyebiliyor ama ısıtıp ta yemeği getiremedim önüne inşaAllah en kısa zamanda geçer bu günler.

Al benden de o kadar.bende ilgilenemiyorum büyük kızımla artık.ona ayrı üzülüyorum. küçük uyanıkken üçümüz beraber birşeyler yapmaya çalışıyoruz artık öyle bari zaman geçirelim diyorum.eşim desen varlığı yokluğu bir.alistim bende artık ne yapayım.

diş sancısı olunca öyle çığlıklar atıyorlarmış, hassaslaştık hepimiz tabi duygusal olarak zor bir süreç ama geçecek diye düşünelim hem çok da sevimliler :) Allah dayanma gücü versin

Uyutma sekliniz nasil acaba? Bende Ekim annesiyim kizim gunduzleri hic uyumuyor benbeceremiyorum sanirim uyutnayi

İyi geceler. Bu saat oldu hala kafamda sorular sorular.
Uyuyamıyorum, dikkatimi başka bir şeye veremiyorum.
Kızımı bakıcıya bırakmak zorundayım ama alışma süreci için dört günümüz var sadece. Bir tanıdığımız akrabasını tavsiye etti ama kadının bebekler konusunda tecrübesi yok. Başka birini de bulamadık. Zamanımız da kalmadı. İlk günümüzü geçirdik bugün. Düşünmekten başıma ağrılar girdi artık.
İştahsız kızım mama içerken beni bile çok zorluyor. Ben yokken aç kalacak diye korkuyorum. Bizim kadar küçük detaylara dikkst edemiyor da bebeklerle ilgili tecrübesi olmadığı için. Aklıma gelen her detayı paylaşmaya çalışıyorum nelere dikkat etmesi gerektiği ile ilgili. Yine de içime sinmedi bir şeyler.

Slm kizlar bir kac gundur giremiyordum
Benimkinde disle ilgili herhangi bir sey yok simdilik ilk ablasi 8 aylikken 2. Ablasi 11 aylikken cikartmisti

Ayin 3unde 5. Ayi doldurduk ama saglik ocagi kontrol icin cagirmadi ilerleyen zamanlarda cagirir mi yoksa direkt 6 aylik asisi zaman mi cagirir bilmem. Cagirirsa eger degerlerimizi yazarim. Ben evde kendi tartimizla tartildim sonra bebegimle tartildim fark 6.800 cikti ama bebek tartisiyla nasil cikar bilmem

Uyku duzenimiz tatilde ruyine oturmustu 2 gundur farklilasiyor buyuk abla okula gittigi icin sabah erkenden sesleri alip uyaniyor. Eski duzenimiz su sekildeydi

Sabah 9da kalkar ogle 12de yatar
Ogle 14 gibi uyanir 17 gibi yatar
Aksam 18 - 18.30 gibi uyanir gecede 21 - 21.30 gibi yatardi

Insallah yine bu duzeni kurabilirim

Günaydın kızlar kızım da uç gündür ateş var burun tıkalı cigerler yemiz ama bogazdaki oksuruk hic gecmiyir uyku hic yok gece gündüz mahvoldu yavrum doktora gittik calpol dışında birşey veremem dedi oglumda rezil oluyor iki çocuk çok zormus hic birine yetisemiyirum babannesine gitti dun bir kaç gün kalacak bende çok yorgunum uyjysyzluktsn gözlerim kıpkırmızı oldu ruhsal bedensel çöktm geçecek inşallah sabir diyorum

Canım öncelikle eve kamera koy kimseye güven yok çok küçükler şuan çalışan anne olmak çok zor sut iznin var mi uzun sure değilse kafani çok yorma herşey zamanla yoluna girer sağlık olsun da

Canım öncelikle eve kamera koy kimseye güven yok çok küçükler şuan çalışan anne olmak çok zor sut iznin var mi uzun sure değilse kafani çok yorma herşey zamanla yoluna girer sağlık olsun da

Kameramız var canım. Süt iznim de var ama endişeliyim yine de bakalım nasıl olacak.
Çok geçmiş olsun canım size de hastaymış yavruların. İnşallah biran önce iyileşirler.

Gece 21.30 da yattığında ne zaman kalkiyor peki canim emmek için veya mama icin kac saat araliksiz uyuyor onu merak ediyorum

Aynen canım bende çok yoruldum bi de öksürükten sabaha kadar yatmadık birazdan doktora götürecem tekrardan İnan bana Şubat bile bakmay Fırsatım yok çok zor geçiyor günler ama canları sağolsun

Kizlar bakiciyla gorusme yaparken kayinvalidemde bizdeydi hemen numarasini aldi tabi ben okuldayken surekli mesaj atiyor ariyor kadini valla delircem anne sen onu arama beni ara kadini araman uygun degil dedim ben onu oylesine ariyorum bisey olmaz diyo valla daha usluplu nasil soylenir bilemiyorum cok rahatsizim bu durumdan

Son düzenleme:
Canlar merhaba,

Sidefer damla aldim.günde 6 damla vermem gerekiyor. Bunu tek seferde mi vericem yoksa ikiye mi bölsem 3-3 ? Sizler nasil veriyorsunuz? Suyuna damlatipta kasikla mi veriyorsunuz mesela?yoksa direkt suyla karistirmadan mi? Ac karnina mi tok karnina mi? Ve kabizlik yapar mi?

Eşine mi soylesen acaba,birde o konuşsa?

Cay kasigina damlatip kilosu neyse okadar veriyosun ben saglik ocaginin verdigini kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…