2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Çok teşekkür ederim. Çok zormuş gerçekten geride bırakmak bebeği. Sanırım ben çok detaylara takılıyorum. Aklıma gelen her konuda söyleyeceklerimi söyledim. Şimdilik fena gitmiyor. İnşallah öyle devam eder.

Inşallah hayırlısı olsun canım.kamerada varmış zaten sıkıntı olmaz büyük ihtimal

Cniim iki doktora gittik ikisi de cigerde bir şey yok diyor boğazda balgam var çıkmıyor bir turlu ya bir ayı geçti göre cmiyor öksürük yapmadigim kalmadı ya ateş geçti şükür doktora git gel daha çok hastalanıyor ya her yer pislik herkes hasta sana da geçmiş olsun çok zor ya çocuklar hasta olmasın

Aynen canım çok sağol

günaydın kızlar. hastalığı biz de çektik, 10 gün boyunca...4 farklı doktora gittik. Başta hava verdiler ventolin katıp içine o çok rahatlattı. gece gidip uyumasına yakın acilde alıp geliyorduk. Ama geçmedi bronşite çevirdi ve çaresiz antibiyotik başladık. 7 gün kullandık. evde de buhar yaptık boğazı nemli kalsın die. Şimdi düzeldi ama uyku düzeni çok bozuldu.

Size de geçmiş olsun canım.. doktor bize de buhar deri makinasını aldım bende günde 4 defa vericem.. antibiyotik iğne verdi günde 1 tane 6 tane verdi... bi de mukotik ve desloran verdi inşallah geçer yaaaa bebekler hasta olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…