- 22 Aralık 2015
- 1.541
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #49.601
Aynı şeyleri söylüyordum bende. Şimdi sallamanın her çeşidini deniyorum ayakta kucakta kundakta beşikte ve hiç bir şekilde uyutamıyorum. Hamak beşikler beni korkutuyordu sanki devrilecekmiş gibi düşünüyordum duvara sabitlenen için de uygun odamız yok. Valla önerin ve memnuniyetin bana umut oldu teşekkür ederim
Al benden de o kadar. Sosyal medyadan takip ediyorum, uyku eğitimini başarıyla tamamlayanlara nasıl imreniyorum...Ben de sallayarak ya da besleywrwk uyutan bi anayım ve çok sıkıldım bu durumdan. Artık bağımsızca uyusun istiyorum çünkü bazen sallamak da beslemek de uyumasına yetmiyor. Kendi kendine uyumayı öğrensin istiyorum. Bi sürü uyku eğitimi okudum teorikte hepsini öğrendim ama uygulamaya geçimce tıkanıp kalıyorum. Offf offff çok sıkıntı bu uyku eğitimi işi....
Al benden de o kadar. Sosyal medyadan takip ediyorum, uyku eğitimini başarıyla tamamlayanlara nasıl imreniyorum...
Hep oteliyorum biraz daha büyüsün diye...
Hanımlar selamlar
Insallah herkesin bebegi iyidir hoştur :)
Ankara da olup da bebegini sünnet ettirenler var mı acaba ? Doktor ve hastane arayışı içindeyim.
Erkek annesi olmanın en zor yanı bu sünnet meselesi sanırım valla kendim olmus kadar olcam herhalde :)
Degistrsen iyi olur canım o sekil alisrsa içmesi zor olurBen hala lansinohun yavas akis biberonunu kullaniyorum canim tek delik
Merhaba ben Ankara'da bebeğime sünnet ettirdim 3 aylıkti. Tuba Dikmen Lokman Hekim de . Çok da memnun kaldık çok ilgili bir doktor tavsiye edebilirim. Bize de kendi dokturumuz tavsiye etmişti. Bir araştır istersen
Basliklari ayri satiliyor cnmBurada biberon akisindan bahsediliyor hep ben ise basladigim icin sutu sagip birakiyorum mecburen ve biberonu hic degistirmedim tek deligi var uzun suruyor icmesi de ama nasil aliniyor simdi cok delikliler biberonu mu degistirecegim yoksa basligi ayri satiliyor mu?
İnan beni de çok strese soktu. Aslında hemen yaptırmayı düşünmüyordum ama yapışıklık varmış bebeğim çok ağlıyordu çişini yapamıyordu acil bir şekilde sünnet ettirdik. Lokal anestezi ile yapıyor klasik sünnet yapıyor Tuba Hanim. Bu konuda deneyimli. Sonrasında bir merhem verdi onu kullandık bir de calpol verdik bir kaç gün . Bir de bardak koyduk beze değmesin diye. Bir haftada toparladı ama bir ayı buldu tam geçmesi. Açıkçası ben oğlumdan daha stresliydim ilk gün biraz zor geçiyor ama atlatiliyor. Umarım kolay atlatırsin canım çok iyi anlıyorum seni. Sorun olursa yardımcı olurum tekrarÇok teşekkür ederim :) hemen bakacağım. Bu sünnet işi o kadar strese soktu ki benilokal anesteziyle mi oldu bebeğiniz ne güzel siz atlatmışsınız :) darısı olacakların başına
İnan beni de çok strese soktu. Aslında hemen yaptırmayı düşünmüyordum ama yapışıklık varmış bebeğim çok ağlıyordu çişini yapamıyordu acil bir şekilde sünnet ettirdik. Lokal anestezi ile yapıyor klasik sünnet yapıyor Tuba Hanim. Bu konuda deneyimli. Sonrasında bir merhem verdi onu kullandık bir de calpol verdik bir kaç gün . Bir de bardak koyduk beze değmesin diye. Bir haftada toparladı ama bir ayı buldu tam geçmesi. Açıkçası ben oğlumdan daha stresliydim ilk gün biraz zor geçiyor ama atlatiliyor. Umarım kolay atlatırsin canım çok iyi anlıyorum seni. Sorun olursa yardımcı olurum tekrar
Aldigin markaya göre başlığı satiliyor canimBurada biberon akisindan bahsediliyor hep ben ise basladigim icin sutu sagip birakiyorum mecburen ve biberonu hic degistirmedim tek deligi var uzun suruyor icmesi de ama nasil aliniyor simdi cok delikliler biberonu mu degistirecegim yoksa basligi ayri satiliyor mu?
Tamam bakayim simdi tesekkurlerBasliklari ayri satiliyor cnm
Kimisinde 1 delik 2 delik 3 delik yazar kimisinde damla resmi vardir 1 damla 2 damla 3 damla 4 damla kimisindede yavas akis orta akis hizli akis yazar kullandigin biberon markasina gore googlea biberonun markasini yazip ...biberon emzik ucu diye ara cikar karsina genelde paketin uzerindede yazar hangi aylarda kullanilacagi +1m +2m +3m +6m diye
Ben de sallayarak ya da besleywrwk uyutan bi anayım ve çok sıkıldım bu durumdan. Artık bağımsızca uyusun istiyorum çünkü bazen sallamak da beslemek de uyumasına yetmiyor. Kendi kendine uyumayı öğrensin istiyorum. Bi sürü uyku eğitimi okudum teorikte hepsini öğrendim ama uygulamaya geçimce tıkanıp kalıyorum. Offf offff çok sıkıntı bu uyku eğitimi işi....
Kizim 2 gundur surunmeye ya da yuvatlanmaya basladi canli sahit olamadim. Koltugumun alt kismindan ek bir parca cikiyor sirt bolumunude yatirinca cift kisilik yatak oluyor. Sirt bolumunu indirmiyorum sadece alt bolumunu aciyorum oraya yatiriyordum donerken dusmesin diye. 2 gun once basi koltugun dibinde ortaya yatirdim icerde ortanca kizimin bezini aldim geldim yatagin on uc kenarina gelmis hemen aldim Allah korumus dusmemis. O gunden sonra yere battaniye serdim oraya koyuyorum. Soguklarda yerde soguk oldugu icin daha once koltuga koymustum.kayin validem 2 gundur gidiyo senin kiz diyor ama o da yakalayamamis battaniyeye koyuyormus mutfaga gidip gelesiye haliya geciyormus
Belki de bu beklentiler ve isin kuralmis gb olmasi sıkıyor anneleri cok :)
Minicik ve yalniz uyumasini gerektirecek hicbisy yok aslinda.
Senin sicakligin kokun varken...
Hizla buyuyorlar ve onlarin isi daha zor aslinda.
Her cocugun bi mizacida var unutmamak gerek.
Sen rahatlamadikca o da stresini aliyordur.
Buyudukce daha zor hastaliklar,kalkmalar vs derken.
Sadece rutin en guzeli hem size de doyar hem sizi de hisseder hem uykuyada rahatlamis gecer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?