2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Napalim canım, hem onların uykuya ihtiyacı var hem bizim biraz dinlenmeye. Bebiş uyuduğu zaman sevincinden oynuyorum bazen :))
inşallah sizde de işe yarar. Mesela uyuyup 40. Dk uyandı diyelim hemen yataktan alma uyutmak için 15 dk falan uğraş zamanla alışıyor uzun uyumaya.

Ben de sallayarak ya da besleywrwk uyutan bi anayım ve çok sıkıldım bu durumdan. Artık bağımsızca uyusun istiyorum çünkü bazen sallamak da beslemek de uyumasına yetmiyor. Kendi kendine uyumayı öğrensin istiyorum. Bi sürü uyku eğitimi okudum teorikte hepsini öğrendim ama uygulamaya geçimce tıkanıp kalıyorum. Offf offff çok sıkıntı bu uyku eğitimi işi....

Al benden de o kadar. Sosyal medyadan takip ediyorum, uyku eğitimini başarıyla tamamlayanlara nasıl imreniyorum...
Hep oteliyorum biraz daha büyüsün diye...

Al benden de o kadar. Sosyal medyadan takip ediyorum, uyku eğitimini başarıyla tamamlayanlara nasıl imreniyorum...
Hep oteliyorum biraz daha büyüsün diye...

Ben de aynen yok 5 ay olsun yok 6 ay olsun diye öteliyorum.. iyice gerdi beni uyumaması artık. Eşim de gerildi bırak ağlasın eninde sonunda uyur diyor ama annem de bizle kalıyor bebeğe bakmak için ağlamasına dayanamıyor malesed

Merhaba ben Ankara'da bebeğime sünnet ettirdim 3 aylıkti. Tuba Dikmen Lokman Hekim de . Çok da memnun kaldık çok ilgili bir doktor tavsiye edebilirim. Bize de kendi dokturumuz tavsiye etmişti. Bir araştır istersen

Merhaba ben Ankara'da bebeğime sünnet ettirdim 3 aylıkti. Tuba Dikmen Lokman Hekim de . Çok da memnun kaldık çok ilgili bir doktor tavsiye edebilirim. Bize de kendi dokturumuz tavsiye etmişti. Bir araştır istersen

Çok teşekkür ederim :) hemen bakacağım. Bu sünnet işi o kadar strese soktu ki beni lokal anesteziyle mi oldu bebeğiniz ne güzel siz atlatmışsınız :) darısı olacakların başına

Kontrolden geldik doktor yoğurt sonrası ağız kenarında kizarmanin bazı çocuklarda olabileceğini söyledi. Devam et dedi. Nitekim iki arkadaşıma sordum ikisinin çocuğunda da olmuş ve zamanla geçmiş.
Destekli otursun artık dedi, sebze çorbaları yedir dedi. Narenciye ve kıyma için 8.ayı bekle dedi.
Nörolojik gelişimi iyi dedi :) 8300 olmuşuz. Bu ay sadece 400 Gr almış. Bundan sonra kilo alımı böyle olur dedi.

Burada biberon akisindan bahsediliyor hep ben ise basladigim icin sutu sagip birakiyorum mecburen ve biberonu hic degistirmedim tek deligi var uzun suruyor icmesi de ama nasil aliniyor simdi cok delikliler biberonu mu degistirecegim yoksa basligi ayri satiliyor mu?

Basliklari ayri satiliyor cnm
Kimisinde 1 delik 2 delik 3 delik yazar kimisinde damla resmi vardir 1 damla 2 damla 3 damla 4 damla kimisindede yavas akis orta akis hizli akis yazar kullandigin biberon markasina gore googlea biberonun markasini yazip ...biberon emzik ucu diye ara cikar karsina genelde paketin uzerindede yazar hangi aylarda kullanilacagi +1m +2m +3m +6m diye

Çok teşekkür ederim :) hemen bakacağım. Bu sünnet işi o kadar strese soktu ki beni lokal anesteziyle mi oldu bebeğiniz ne güzel siz atlatmışsınız :) darısı olacakların başına
İnan beni de çok strese soktu. Aslında hemen yaptırmayı düşünmüyordum ama yapışıklık varmış bebeğim çok ağlıyordu çişini yapamıyordu acil bir şekilde sünnet ettirdik. Lokal anestezi ile yapıyor klasik sünnet yapıyor Tuba Hanim. Bu konuda deneyimli. Sonrasında bir merhem verdi onu kullandık bir de calpol verdik bir kaç gün . Bir de bardak koyduk beze değmesin diye. Bir haftada toparladı ama bir ayı buldu tam geçmesi. Açıkçası ben oğlumdan daha stresliydim ilk gün biraz zor geçiyor ama atlatiliyor. Umarım kolay atlatırsin canım çok iyi anlıyorum seni. Sorun olursa yardımcı olurum tekrar

Bakımıyla ilgili de bilgi vermişsin Allah razı olsun :) bende özelllikle klasik cerrahi sünnet ve lokal olsun diye istiyorum. Böyle olunca seçenekler azalıyor. Yada ben Ankara da yeni olduğum için bulamadım bilmiyorum bazı hastanelerde çok uçuk fiyatlar verdi sünnet yapacak olanlar cerrah olmadığı halde.

Mesajına o kadar mutlu oldum ki. Insan böyle zamanda direkt ben şuraya gittim memnun kaldım diyecek birini arıyor. Vallahi bende hayırlısıyla bir atlatayım her yere yazıcam şurası iyi diye :) çünkü gunlerdir hangi yöntem olsun anestezi nasıl olcak neresi sorunsuz yapar diye kara kara düşünüyorum. Tekrar gecmis olsun size de Allah bagışlasın yavrunu

Aldigin markaya göre başlığı satiliyor canim

Tamam bakayim simdi tesekkurler

Belki de bu beklentiler ve isin kuralmis gb olmasi sıkıyor anneleri cok :)
Minicik ve yalniz uyumasini gerektirecek hicbisy yok aslinda.
Senin sicakligin kokun varken...
Hizla buyuyorlar ve onlarin isi daha zor aslinda.
Her cocugun bi mizacida var unutmamak gerek.
Sen rahatlamadikca o da stresini aliyordur.
Buyudukce daha zor hastaliklar,kalkmalar vs derken.
Sadece rutin en guzeli hem size de doyar hem sizi de hisseder hem uykuyada rahatlamis gecer.

Ayaklarla ite ite yan yan kayiyor :) ya da ayaklariyla destek verip ittiriyor bi :) dönmeden önce öyleydi yani daha cok.
Simdi hem dönüp hem ittiriyor cok hizlilar
Biz yokken daha hizli hareket ediyorlar.
Hic birakma tam düsme zamanlari Allah korusun.
Bizde ablasinin odasindaki okuma kosesinden sungeri aldik nerde duruyorsak ona koyuyoruz :) döne döne parkeye gidiyor :) en olmadik yerleride bulurlar :)
Buyugu 7 aylik emekliyordu 9 aylik yurumustu.Kucugunden sakin olmasini umut etmistim ama belli ki ablasina cekecek :)

Günaydın kızlar
Ben hala bir numara kullanıyorum biberon ama arada verdiğim için mama sorun olmuyor çekerken zorlanmıyor. Hipp in iyi geceler tahıllı mamasını sevdi her akşam 8 gibi veriyorum bitiriyor tabağını.

Bahsettiğiniz şeylerle benim durumumun pek alakası yok aslında. Benim bebeğim sallanarak ve binerona bağımlı uyyor. Kısmi uyanmalarında ya sallanma ya da biberon arıyor. Kendi kendine uykuya geçmeyi bilmiyor muhtemelen burdaki bir çok bebek gibi. Bu da bebeğin sağlıklı uyku döngüsüne kavuşamaması demek malesef.. sanırım daha iyi anlattom demek istediğimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…