2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aynen benim 2. Bebeğim ,oğlumda ben de 6 aydan önce vermemiştim birşey hatta kavanoz mamalarını ya da hazır muhallebi mamalarını 9-10 aylıkken dışarıda ya da tatilde vermiştim

Canım kaç aylik oldu başladınız ek gıdaya bizdede var sanırım alerji bu hafta gastroenteroloji görüncez randevu aldık

Canım kaç aylik oldu başladınız ek gıdaya bizdede var sanırım alerji bu hafta gastroenteroloji görüncez randevu aldık
5 ay bitti canim. Tadımlık başladım birer çay kaşığı falan verdim 3 gün kuralına göre. Bir yemek kaşığına geçmiştik. Hiç sorun yoktu birden iki gün önce yoğurttan sonra kizarma oldu kestim hemen.

Selam kizlar ben henüz birşey veriyorum 6 ayı bekleyecem 14 un de 5 aylık oluyoruz daha zamanı var sadece anne sütü alıyor acele etmeye gerek yok ömür boyu yemek yiyecekler öncelik anne sütü benim fikrim bu kızımın öksürüğü bir buçuk ay oldu gecmiyor gündüz iyi ama gece çok öldürüyor uyuyamiyorum kaç kez doktora gittik ciğerleri temiz diyorlar ama boğaz da var balgam aramiyor sabah kustu bembeyaz çıktı içinden yavrum mahvoldu artik ya nasıl bir oksurukse yapmadogim kalmadı hava veriyoruz burnunu temzliyoruz korkuyorum cigere inecek diye yarin yine randevu aldım goturecez balgam söktürücü ilaç isteyecem küçük diye vermiyor doktorlar bende vermek istemiyorum ama geçmiyor ya

Canım keşke anne sutu alsada beklesek mama veriyoruz sadece alerjimizde var sanırım bende beşe geçince başlarım sanırım

Kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Benim bebeklerim bugün 4 buçuk aylık oldu ama halen bir uyku duzeni kuramadim yani hiç tek bakamadım çocuklarıma hep birileri oldu yanımda mecburen onlarada uydum çocuklarım ana kucağında sallanarak uyuyorlar günde 4 defa yarimşar saat
Sizler nasıl yapıyorsunuz şimdiden allah razı olsun

Kizlar benim bebisim de 4 bucuk aylik oldu.inanilmaz tükürük cikariyor agzindan.surekli parmağını ısırıyor dişini kaşıyor.beyazlama var dislerinde ama görünürde diş yok.ne zaman cikar sizce? Erken mi daha

Anladım canim çok kotu bu alerji ya sadece neocate aliyor her mamadan sonra kaka yapıyor nerdeyse mukuslu hep, popoda geçmeyen pişik kollarda hafif egzama var tekrar Dr a gideceğiz

benimde ayni dert bebeklerim hep ya kucakta ya da ayakta sallanarak uyutuyorum nasil yalniz basina uyutacagim bilmiyorum. Bir de artik yalniz bakmaya baslicam nasil yapicam bilemiyorum. Siz de yalniz mi bakiyorsunuz? Sanirim ikiz sizinde benimde ikiz

benimde ayni dert bebeklerim hep ya kucakta ya da ayakta sallanarak uyutuyorum nasil yalniz basina uyutacagim bilmiyorum. Bir de artik yalniz bakmaya baslicam nasil yapicam bilemiyorum. Siz de yalniz mi bakiyorsunuz? Sanirim ikiz sizinde benimde ikiz
Evet ikiz hamile sayfasından gorusuyorduk ben şimdiye kadar annemle baktim ilk kırkımız çıkana kadar kaynanam geldi onunla biraz atıştık allah razı olsun annem imdadima yetişti ama artık oda gelemeyecek bu hafta sonu vedalaştık artık tek bakicam eşim hiç ama hiç destek olmuyor tek bakıcam allahin yardımıyla inşallah
Bende ana kucağı almıştım iki tane bebekleri içine koyuyorum birlikte sallıyorum ama bütün organlarım yer değiştiriyor onlar uyuyana kadar
Keşke kendi kendilerine uyusalar iki tane mobilya beşik aldık içine girip uyumuyorlar bir iki aya kadar ana kucaklarına sigmiycaklar o zaman ne yapicam bilmiyorum bekelerim ikiside kolik durmadan ağlıyorlar birbirlerini uyandiriyorlar ayrı odada mi uyursam bilmiyor bunlar benim ilk çocuklarım çok tecrübesizim kime sorsam etrafımda kime sorsam herkesin kendince bi fikri var ama bana yarayan fikirler değil hep tek bebek bakmışlar onlarda haklı allah yardımcımız olsun

Günaydın kızlar
Bu gece kızım öksürdü durdu.hani boğazın şişer oksururken sesin çıkmaz ya öyle.insallah boğazı sismemistir.simdi uyuyor uyanınca göreceğiz bakalım.
Gündüz uykusu hiç yok artık.uykusu var ama uyuyamıyor.uyansa da hemen kalkıyor.
6 gün sonra 5 aylık olacağız.ek gıdaya 6.ayda başlayacağım anne sütü ile besleniyor çünkü.

Canım sen uyku eğitimine başlamıştın.nasil gidiyor düzene girdi mi?

Bence normal canm 8bucuk da uyumalari guzel gece kac kez emzitiyosun benimki 12 1 gibi uyuyo.aksam erken uyudugu icin gunduz fazla uyumuyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…