- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #49.621
Ben wee baby nin turnak makasini kullaniyorum mennunum 3 cocugumdada kullandim ortancama hala onu kullaniyorum.deneyimli anneler tekrardan selamlar. bana tarak ve tırnak makası tavsiye markası verebilir misiniz? hangisi güzel kullanışlı hangisi değil. mesela herkes chicco al dedi ama onda da kılı dökülüyor tırnak makasıyla kesemiyorum gibi yorumlar okudum. çok karıştı kafam. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler herkese
Chicco tırnak bakım setini almıştık oradaki makas şeklindeki parça ile kesiyoruz. Tarak olarak da baby plus sanırım e bebek in markasını aldık.deneyimli anneler tekrardan selamlar. bana tarak ve tırnak makası tavsiye markası verebilir misiniz? hangisi güzel kullanışlı hangisi değil. mesela herkes chicco al dedi ama onda da kılı dökülüyor tırnak makasıyla kesemiyorum gibi yorumlar okudum. çok karıştı kafam. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler herkese
sevcan642 canim avent pişiricinin su koyduğumuz bölümüne ışık tutup baktin mi hic? Herhangi bi paslanma renk degistirme kireclenme falan var mi
Ben ikisinde de chicco kullanıyorum. Tarak kıl dökmedi ama hiç.. tırnaklarını da setin içindeki minik makasla kesiyorum çok yumuşak ztn tırnaklardeneyimli anneler tekrardan selamlar. bana tarak ve tırnak makası tavsiye markası verebilir misiniz? hangisi güzel kullanışlı hangisi değil. mesela herkes chicco al dedi ama onda da kılı dökülüyor tırnak makasıyla kesemiyorum gibi yorumlar okudum. çok karıştı kafam. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler herkese
Benim bir arkadaşımın bebekleri ikizdi,o kundak yapıp beşiklerine koyuyormuş ve beşikleri sallıyormuş o şekilde alıştırmış öyle uyuyorlarmış,hiç birşey için geç değil emin ol sen istedikten sonra uyku düzeni kurabilirsin,sabırlı olmak gerek sadeceEvet ikiz hamile sayfasından gorusuyorduk ben şimdiye kadar annemle baktim ilk kırkımız çıkana kadar kaynanam geldi onunla biraz atıştık allah razı olsun annem imdadima yetişti ama artık oda gelemeyecek bu hafta sonu vedalaştık artık tek bakicam eşim hiç ama hiç destek olmuyor tek bakıcam allahin yardımıyla inşallah
Bende ana kucağı almıştım iki tane bebekleri içine koyuyorum birlikte sallıyorum ama bütün organlarım yer değiştiriyor onlar uyuyana kadar
Keşke kendi kendilerine uyusalar iki tane mobilya beşik aldık içine girip uyumuyorlar bir iki aya kadar ana kucaklarına sigmiycaklar o zaman ne yapicam bilmiyorum bekelerim ikiside kolik durmadan ağlıyorlar birbirlerini uyandiriyorlar ayrı odada mi uyursam bilmiyor bunlar benim ilk çocuklarım çok tecrübesizim kime sorsam etrafımda kime sorsam herkesin kendince bi fikri var ama bana yarayan fikirler değil hep tek bebek bakmışlar onlarda haklı allah yardımcımız olsun
doktor mu yazdı canım alerjiniz mi ciktiKızlar bugün neocate mama aldık bugün nasıl kullanacağım bilen var mı acaba :/
Canım doktorumuz şüphelendi dün gitmiştik alerji doktorundan randevu almamızı istedi. Kizim gece beni emiyor ama gündüz yeteri kadar emmiyor çok huysuzlastı sürekli ağlayıp başını sağa sola çevirip geri atıyor kendini. Muayene etti kan verdik bir de bezi bazen bütün gün kuru olduğu için alerji doktoru görene kadar bu mamayı verdi gündüz kullan dedi ben de 1 ay süt diyeti yapacağım.doktor mu yazdı canım alerjiniz mi cikti
oy oyy sende katildin aramiza çok zor ben kendime gore kel açma kurabiye yapıyorum kızlar isteyene tarif veririm güzel oluyor internettende araştırdım denedim güzel olduCanım doktorumuz şüphelendi dün gitmiştik alerji doktorundan randevu almamızı istedi. Kizim gece beni emiyor ama gündüz yeteri kadar emmiyor çok huysuzlastı sürekli ağlayıp başını sağa sola çevirip geri atıyor kendini. Muayene etti kan verdik bir de bezi bazen bütün gün kuru olduğu için alerji doktoru görene kadar bu mamayı verdi gündüz kullan dedi ben de 1 ay süt diyeti yapacağım.
ama bu sikayetlere sut alerjisi demek ne kadar doğru bilemedim kakada kan egzama kakada kan yeşil renk bunlar var miCanım doktorumuz şüphelendi dün gitmiştik alerji doktorundan randevu almamızı istedi. Kizim gece beni emiyor ama gündüz yeteri kadar emmiyor çok huysuzlastı sürekli ağlayıp başını sağa sola çevirip geri atıyor kendini. Muayene etti kan verdik bir de bezi bazen bütün gün kuru olduğu için alerji doktoru görene kadar bu mamayı verdi gündüz kullan dedi ben de 1 ay süt diyeti yapacağım.
Canım doktorumuz şüphelendi dün gitmiştik alerji doktorundan randevu almamızı istedi. Kizim gece beni emiyor ama gündüz yeteri kadar emmiyor çok huysuzlastı sürekli ağlayıp başını sağa sola çevirip geri atıyor kendini. Muayene etti kan verdik bir de bezi bazen bütün gün kuru olduğu için alerji doktoru görene kadar bu mamayı verdi gündüz kullan dedi ben de 1 ay süt diyeti yapacağım.
ama bu sikayetlere sut alerjisi demek ne kadar doğru bilemedim kakada kan egzama kakada kan yeşil renk bunlar var mi
çok teşekkür ederim allah razı olsun bende kundak yapıyorum dogduklarindan beriBenim bir arkadaşımın bebekleri ikizdi,o kundak yapıp beşiklerine koyuyormuş ve beşikleri sallıyormuş o şekilde alıştırmış öyle uyuyorlarmış,hiç birşey için geç değil emin ol sen istedikten sonra uyku düzeni kurabilirsin,sabırlı olmak gerek sadece
En fazla bir hafta uğraşırsın hangi tür sana kolay geliyorsa araştır ve onu uygula,ben de kızıma uyku eğitimi vermek istiyorum instagramda baldan_anne var onu takip et çok faydalı bilgileri var,ben orayı takip ederek hazırlanıyorum 5-6 ay arası başlayacağım inş :)
Bahsettiğiniz şeylerle benim durumumun pek alakası yok aslında. Benim bebeğim sallanarak ve binerona bağımlı uyyor. Kısmi uyanmalarında ya sallanma ya da biberon arıyor. Kendi kendine uykuya geçmeyi bilmiyor muhtemelen burdaki bir çok bebek gibi. Bu da bebeğin sağlıklı uyku döngüsüne kavuşamaması demek malesef.. sanırım daha iyi anlattom demek istediğimi?
Var canım doğduğundan beri 3 defa kan gördüm kakası çok yoğun mukuslu hatta bir ara köpük halinde geliyordu kötü kokuluydu bacaklarında kırmızı dokuntuler var canım.ama bu sikayetlere sut alerjisi demek ne kadar doğru bilemedim kakada kan egzama kakada kan yeşil renk bunlar var mi
Devlette öyle canım yeşil alan diye bir yer var orayı açtı bize hem alerji için hem kardiyoloji için randevu alacağım. Benim kızım kilo almamış bu ay boyu da aynı maalesef gelişimi durmuş o yüzden mamaya başlattı. Bizde kaka da yoğun mukus kötü koku gaz sancısı bacakta döküntü yüzde küçük sivilceler kaka da kan bunlar olduğu için doktor şüphe etti.Biz de ben şüpheleniyorum doktor şüphelenmiyor. Yogurt verdikten sonra agiz kenarı kizardi dedim olabilir diyor. Sanırım bazı doktorlar net belirti arıyor bazilari ise daha titiz davranıyor.
İsrarla kilo alımı iyi, ishali, kakada kanı ve egzaması yok önemli değil diyor.
Neden benim bebeğim uzun süreli uyumuyor, neden arada kızarıklık oluyor bilmiyorum
Alerji doktoruna gitmek için sevk gerekiyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?