2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
deneyimli anneler tekrardan selamlar. bana tarak ve tırnak makası tavsiye markası verebilir misiniz? hangisi güzel kullanışlı hangisi değil. mesela herkes chicco al dedi ama onda da kılı dökülüyor tırnak makasıyla kesemiyorum gibi yorumlar okudum. çok karıştı kafam. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler herkese

Ben wee baby nin turnak makasini kullaniyorum mennunum 3 cocugumdada kullandim ortancama hala onu kullaniyorum.

Arkadaşlar bebeğim 6 gündür kaka yapmıyor.4.aya girdik böyle oldu.Bir kere fitil verdim.Her zaman vermek doğru değil.Niye böyle oldu?

Chicco tırnak bakım setini almıştık oradaki makas şeklindeki parça ile kesiyoruz. Tarak olarak da baby plus sanırım e bebek in markasını aldık.

sevcan642 canim avent pişiricinin su koyduğumuz bölümüne ışık tutup baktin mi hic? Herhangi bi paslanma renk degistirme kireclenme falan var mi

Evet canım baktım pas gibi lekeler vardı. Philipsi aradım 150 cc suya + 50 cc beyaz sirkeyi ekleyin makinayı o şekilde çalıştın dediler 20 dk çalıştırdım. Sonra bi de normal suyla 20 dk çalıştırdım temizlendi tamamen. Sen sıfır aldın sanırım sende yoktur daha?

Ben ikisinde de chicco kullanıyorum. Tarak kıl dökmedi ama hiç.. tırnaklarını da setin içindeki minik makasla kesiyorum çok yumuşak ztn tırnaklar

Benim bir arkadaşımın bebekleri ikizdi,o kundak yapıp beşiklerine koyuyormuş ve beşikleri sallıyormuş o şekilde alıştırmış öyle uyuyorlarmış,hiç birşey için geç değil emin ol sen istedikten sonra uyku düzeni kurabilirsin,sabırlı olmak gerek sadece
En fazla bir hafta uğraşırsın hangi tür sana kolay geliyorsa araştır ve onu uygula,ben de kızıma uyku eğitimi vermek istiyorum instagramda baldan_anne var onu takip et çok faydalı bilgileri var,ben orayı takip ederek hazırlanıyorum 5-6 ay arası başlayacağım inş :)

doktor mu yazdı canım alerjiniz mi cikti
Canım doktorumuz şüphelendi dün gitmiştik alerji doktorundan randevu almamızı istedi. Kizim gece beni emiyor ama gündüz yeteri kadar emmiyor çok huysuzlastı sürekli ağlayıp başını sağa sola çevirip geri atıyor kendini. Muayene etti kan verdik bir de bezi bazen bütün gün kuru olduğu için alerji doktoru görene kadar bu mamayı verdi gündüz kullan dedi ben de 1 ay süt diyeti yapacağım.

oy oyy sende katildin aramiza çok zor ben kendime gore kel açma kurabiye yapıyorum kızlar isteyene tarif veririm güzel oluyor internettende araştırdım denedim güzel oldu

ama bu sikayetlere sut alerjisi demek ne kadar doğru bilemedim kakada kan egzama kakada kan yeşil renk bunlar var mi

Biz de ben şüpheleniyorum doktor şüphelenmiyor. Yogurt verdikten sonra agiz kenarı kizardi dedim olabilir diyor. Sanırım bazı doktorlar net belirti arıyor bazilari ise daha titiz davranıyor.
İsrarla kilo alımı iyi, ishali, kakada kanı ve egzaması yok önemli değil diyor.
Neden benim bebeğim uzun süreli uyumuyor, neden arada kızarıklık oluyor bilmiyorum

Alerji doktoruna gitmek için sevk gerekiyor değil mi?

ama bu sikayetlere sut alerjisi demek ne kadar doğru bilemedim kakada kan egzama kakada kan yeşil renk bunlar var mi

Kakada kan ve yeşil kaka süt alerjisi mi demek acaba? Benim oğlumun da 3 gundur kakası yeşil ve bir bezinde de nokta ve kıl gibi kan gördüm . 5 ay 1 haftaligiz . İlk defa kakasi böyle

çok teşekkür ederim allah razı olsun bende kundak yapıyorum dogduklarindan beri

Evet daha iyi oldu :)
Muhtemelen her bebek annesinin ona sunduklarina bagli kaliyor aslinda.
Yani oyle uyudugu icin oyle de devamini getirmek istiyordur o zaman.
Belki ek gida ile birlikte geceye su vermeler fln gectikce en azindan o aralar oturur.
Ama dedigim gb mizacta cok onemli
Ilkiyle ikinci bu konuda cok buyuk ornek oldu bize :)
Allah kolaylik versin

Devlette öyle canım yeşil alan diye bir yer var orayı açtı bize hem alerji için hem kardiyoloji için randevu alacağım. Benim kızım kilo almamış bu ay boyu da aynı maalesef gelişimi durmuş o yüzden mamaya başlattı. Bizde kaka da yoğun mukus kötü koku gaz sancısı bacakta döküntü yüzde küçük sivilceler kaka da kan bunlar olduğu için doktor şüphe etti.

Geçmiş olsun canım.bizimde yarın kontrolümüz var geçen hafta hasta olduğu için doktordaydık 160 gr almış çok az dedi ek Gıdaya başla dedi.bizim nerdeyse 2 aylıktan beri egzamamız var ama süt alerjisi demedi hiç. 3 gündür kaka yapmıyor antibiyotikten mi bilemedim.bir de hafif tortikolis var dedi .Allahım tüm evlatlara şifa versin bir an önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…