- 14 Temmuz 2017
- 946
- 414
- 103
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #49.581
Doktorun dediginide bana yazarmisin canm benim bebegimde alerjikli yuzu kizariyo hep ek gidaya gecince zor olcak isimizCanım kaç aylik oldu başladınız ek gıdaya bizdede var sanırım alerji bu hafta gastroenteroloji görüncez randevu aldık
Bende başta korkuyodum baktım iyi hasta falan olmuyo devam ettim.. gerçi bide ben izmirdeyim çok soğuk değil havalar
Merhaba bende Ekim annesiyim bebeğim kolik bir bebek bazen hiç susmadan ağladığı oluyor ve gündüz uykusu hiç yok en fazla 15 dakika uyuyor nasıl bir hamak aldınız duvarı delerek mi takılıyor küçük bir resim paylaşmanız mümkün mü birkaç kişi bize de önerdi bebeğim hiçbir şeyin içinde durmuyorBenim de pek uyumuyordu gündüz, hamak aldım güzel uyuyor içinde :)
Canım doktoruna danışıp prospan şurup iste. Bebeğinin öksürüğü alerjik olabilir. Benim buyuk kızım da bebekken öksürüğe tutuldu 2 ay a yakın ne kullansak geçmedi bir doktor bize prospan-deloday adında 2 şurup verdi 4 5 gün de kesildi öksürük çok şükür.Selam kizlar ben henüz birşey veriyorum 6 ayı bekleyecem 14 un de 5 aylık oluyoruz daha zamanı var sadece anne sütü alıyor acele etmeye gerek yok ömür boyu yemek yiyecekler öncelik anne sütü benim fikrim bu kızımın öksürüğü bir buçuk ay oldu gecmiyor gündüz iyi ama gece çok öldürüyor uyuyamiyorum kaç kez doktora gittik ciğerleri temiz diyorlar ama boğaz da var balgam aramiyor sabah kustu bembeyaz çıktı içinden yavrum mahvoldu artik ya nasıl bir oksurukse yapmadogim kalmadı hava veriyoruz burnunu temzliyoruz korkuyorum cigere inecek diye yarin yine randevu aldım goturecez balgam söktürücü ilaç isteyecem küçük diye vermiyor doktorlar bende vermek istemiyorum ama geçmiyor ya
Bisey olmaz canim benimkide oyle yapiyor bende sen gibi korkuyodum ama bisey olmazmis ben 3 delikliye gectim sen nasil kullaniyorsunKizlar ben bebegimi biberonla besliyorum.her biberon verisimde muhakkak genizine bir iki kez süt kaçıyor.devamli oluyor.hemen kaldirir sirtina vururdum onceden.ama artık vurmuyorum.kendiliginden hemen duzeliyor artik.korkuyorum bi taraftan da.cigerlerine flaan kacar mi diye.sizlerinde oliyor mu? Biberon yavas akis sorun yok.hango biberon olursa olsun ayni.bi zarari olur mu bunun bebegime
Benim ki de aynı canım uzun zamandır.ben kocaman ince süngeri kapladım ona yatırıyorum.büyük kızım 7 aylık emeklemisti bakalım bu kızım ne zaman emekleyecek.Kizim 2 gundur surunmeye ya da yuvatlanmaya basladi canli sahit olamadim. Koltugumun alt kismindan ek bir parca cikiyor sirt bolumunude yatirinca cift kisilik yatak oluyor. Sirt bolumunu indirmiyorum sadece alt bolumunu aciyorum oraya yatiriyordum donerken dusmesin diye. 2 gun once basi koltugun dibinde ortaya yatirdim icerde ortanca kizimin bezini aldim geldim yatagin on uc kenarina gelmis hemen aldim Allah korumus dusmemis. O gunden sonra yere battaniye serdim oraya koyuyorum. Soguklarda yerde soguk oldugu icin daha once koltuga koymustum.kayin validem 2 gundur gidiyo senin kiz diyor ama o da yakalayamamis battaniyeye koyuyormus mutfaga gidip gelesiye haliya geciyormus
Merhaba bende Ekim annesiyim bebeğim kolik bir bebek bazen hiç susmadan ağladığı oluyor ve gündüz uykusu hiç yok en fazla 15 dakika uyuyor nasıl bir hamak aldınız duvarı delerek mi takılıyor küçük bir resim paylaşmanız mümkün mü birkaç kişi bize de önerdi bebeğim hiçbir şeyin içinde durmuyor
Bunu aldım cnm ben. bizimkisi süngerli sevmedi, böyle anne karnındaki lhissi verdi sanırım.Merhaba bende Ekim annesiyim bebeğim kolik bir bebek bazen hiç susmadan ağladığı oluyor ve gündüz uykusu hiç yok en fazla 15 dakika uyuyor nasıl bir hamak aldınız duvarı delerek mi takılıyor küçük bir resim paylaşmanız mümkün mü birkaç kişi bize de önerdi bebeğim hiçbir şeyin içinde durmuyor
canım benim hemen bakacağım kayık gibiymiş modeli süngerli nasıl oluyor. Bizde kundakta sallayarak uyutuyoruz gündüzleri tek başıma sallamaktan kollarım koptu vallaBunu aldım cnm ben. bizimkisi süngerli sevmedi, böyle anne karnındaki lhissi verdi sanırım.
O salıncağın sitesine bak görürsün cnm modelleri. Çocuğumu asla sallamam diyen ben hamak aldım resmenSağol
canım benim hemen bakacağım kayık gibiymiş modeli süngerli nasıl oluyor. Bizde kundakta sallayarak uyutuyoruz gündüzleri tek başıma sallamaktan kollarım koptu valla
iyi yapmissin canim,benim makinemde dün geldi.almak isteyenlere bende siddetle tavsiye ediyorum harika birsey büyük rahatlik :)Bem indirimden önce ikünci el aldım canım 200 şiraya çok memnun kaldım. Düşünen varsa düşünmeden alsın :))
Aynı şeyleri söylüyordum bende. Şimdi sallamanın her çeşidini deniyorum ayakta kucakta kundakta beşikte ve hiç bir şekilde uyutamıyorum. Hamak beşikler beni korkutuyordu sanki devrilecekmiş gibi düşünüyordum duvara sabitlenen için de uygun odamız yok. Valla önerin ve memnuniyetin bana umut oldu teşekkür ederimO salıncağın sitesine bak görürsün cnm modelleri. Çocuğumu asla sallamam diyen ben hamak aldım resmen
Ben hala lansinohun yavas akis biberonunu kullaniyorum canim tek delikBisey olmaz canim benimkide oyle yapiyor bende sen gibi korkuyodum ama bisey olmazmis ben 3 delikliye gectim sen nasil kullaniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?