2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar ben bebegimi biberonla besliyorum.her biberon verisimde muhakkak genizine bir iki kez süt kaçıyor.devamli oluyor.hemen kaldirir sirtina vururdum onceden.ama artık vurmuyorum.kendiliginden hemen duzeliyor artik.korkuyorum bi taraftan da.cigerlerine flaan kacar mi diye.sizlerinde oliyor mu? Biberon yavas akis sorun yok.hango biberon olursa olsun ayni.bi zarari olur mu bunun bebegime

Arkadaşlar bebeğime 4. Ay aşısını bugün yaptırdık (15 gün kadar geciktik) suan inanılmaz hareketli hızlı nefes alıp veriyor sanki enerji patlaması yaşıyor! ateşi de çıktı. Calpol verdim sizce bu durum normal mi???? Çok korkuyorum

Benim de pek uyumuyordu gündüz, hamak aldım güzel uyuyor içinde :)
Merhaba bende Ekim annesiyim bebeğim kolik bir bebek bazen hiç susmadan ağladığı oluyor ve gündüz uykusu hiç yok en fazla 15 dakika uyuyor nasıl bir hamak aldınız duvarı delerek mi takılıyor küçük bir resim paylaşmanız mümkün mü birkaç kişi bize de önerdi bebeğim hiçbir şeyin içinde durmuyor

Canım doktoruna danışıp prospan şurup iste. Bebeğinin öksürüğü alerjik olabilir. Benim buyuk kızım da bebekken öksürüğe tutuldu 2 ay a yakın ne kullansak geçmedi bir doktor bize prospan-deloday adında 2 şurup verdi 4 5 gün de kesildi öksürük çok şükür.

Şimdi bile kullanıyorum büyük kizima öksürük başladığı an başlıyorum vermeye 2 gün sonra bitiyor 1.5 hafta devam ediyorum iyilessede vermeye.

Kesinlikle doktoruna danışarak alabilirsin inşaAllah fayda eder.

Sağlık ocağından geldik az önce.bogazı kızarmış kızımın.antibiyotik yazdı ama ateşi olmadığı için kullanma ateş başlarsa kullan dedi.gitmisken kilosuna baktiriyim dedim 8 kilo olmuş kizim.en son 21 ocakda 7.5 kiloydu.

Bisey olmaz canim benimkide oyle yapiyor bende sen gibi korkuyodum ama bisey olmazmis ben 3 delikliye gectim sen nasil kullaniyorsun

Kizim 2 gundur surunmeye ya da yuvatlanmaya basladi canli sahit olamadim. Koltugumun alt kismindan ek bir parca cikiyor sirt bolumunude yatirinca cift kisilik yatak oluyor. Sirt bolumunu indirmiyorum sadece alt bolumunu aciyorum oraya yatiriyordum donerken dusmesin diye. 2 gun once basi koltugun dibinde ortaya yatirdim icerde ortanca kizimin bezini aldim geldim yatagin on uc kenarina gelmis hemen aldim Allah korumus dusmemis. O gunden sonra yere battaniye serdim oraya koyuyorum. Soguklarda yerde soguk oldugu icin daha once koltuga koymustum.kayin validem 2 gundur gidiyo senin kiz diyor ama o da yakalayamamis battaniyeye koyuyormus mutfaga gidip gelesiye haliya geciyormus

Benim ki de aynı canım uzun zamandır.ben kocaman ince süngeri kapladım ona yatırıyorum.büyük kızım 7 aylık emeklemisti bakalım bu kızım ne zaman emekleyecek.

Bende ekim annesiyim 2 ekim :) sanırım benim de boyle bir seye ihtiyacim var benim oglumda gunduz hic uyumuyor

Hanımlar selamlar
Insallah herkesin bebegi iyidir hoştur :)
Ankara da olup da bebegini sünnet ettirenler var mı acaba ? Doktor ve hastane arayışı içindeyim.

Erkek annesi olmanın en zor yanı bu sünnet meselesi sanırım valla kendim olmus kadar olcam herhalde :)

Kızlar 2 gündür bebeğime ufak ufak peynir veriyordum ilk defa bu şekilde oldu çocuk 5 dk durmuyor sürekli ağlıyor karnına masaj yapayım dedim daha fena ağlamaya başladı

Bebeğinde süt alerjisi olan anneler siz süt ürünü kullandığınızda ya da bebeğinize verdiğinizde bu şekilde mi oluyor gerçekten çok strese girdim 2 gündür bu nedir Allah aşkına bişeyler söyleyin.

Bunu aldım cnm ben. bizimkisi süngerli sevmedi, böyle anne karnındaki lhissi verdi sanırım.

Eklentiler

• Screenshot_20190212-182840~2.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_20190212-182601~2.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 83
Sağol
Bunu aldım cnm ben. bizimkisi süngerli sevmedi, böyle anne karnındaki lhissi verdi sanırım.
canım benim hemen bakacağım kayık gibiymiş modeli süngerli nasıl oluyor. Bizde kundakta sallayarak uyutuyoruz gündüzleri tek başıma sallamaktan kollarım koptu valla

O salıncağın sitesine bak görürsün cnm modelleri. Çocuğumu asla sallamam diyen ben hamak aldım resmen
Aynı şeyleri söylüyordum bende. Şimdi sallamanın her çeşidini deniyorum ayakta kucakta kundakta beşikte ve hiç bir şekilde uyutamıyorum. Hamak beşikler beni korkutuyordu sanki devrilecekmiş gibi düşünüyordum duvara sabitlenen için de uygun odamız yok. Valla önerin ve memnuniyetin bana umut oldu teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…