- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #49.641
Bende yok canim,daha bir kere deneme amacli kullandim.1 ay sonra gececegim ek gidaya.ama iste yorumlari okuyunca bu paslanmadan dolayi cok sikayet eden olmus ta,bosuna mi verdik o kadar parayı diye bi tereddutte kaldim.neticede o pas bebisimizin yemegine de sinecek.cogu kişi sirkeyle dahi cikmadigindan bahsetmis.peki her kullanimdan sonra kontrol ediyor musun? Ayda bir mi yapcaz bunuEvet canım baktım pas gibi lekeler vardı. Philipsi aradım 150 cc suya + 50 cc beyaz sirkeyi ekleyin makinayı o şekilde çalıştın dediler 20 dk çalıştırdım. Sonra bi de normal suyla 20 dk çalıştırdım temizlendi tamamen. Sen sıfır aldın sanırım sende yoktur daha?
malesef kan özellikleKakada kan ve yeşil kaka süt alerjisi mi demek acaba? Benim oğlumun da 3 gundur kakası yeşil ve bir bezinde de nokta ve kıl gibi kan gördüm . 5 ay 1 haftaligiz . İlk defa kakasi böyle
Ben de pjilipse sordum ne sıklıkta yapayım diye pas gördükçe yapın dedi ben de sirkeli su kulkandıktan sonra 1. Haftanın sonumda baktım içi temizdi. Haşlama yaptıktan sonra haznede az da olsa su kalıyor onu ters çeviriyorum içinde su bırakmamaya çalışıyorum bakalım 2. Haftanın sonunda tekrar görecrk miyim pası emin değilmBende yok canim,daha bir kere deneme amacli kullandim.1 ay sonra gececegim ek gidaya.ama iste yorumlari okuyunca bu paslanmadan dolayi cok sikayet eden olmus ta,bosuna mi verdik o kadar parayı diye bi tereddutte kaldim.neticede o pas bebisimizin yemegine de sinecek.cogu kişi sirkeyle dahi cikmadigindan bahsetmis.peki her kullanimdan sonra kontrol ediyor musun? Ayda bir mi yapcaz bunu
Siz kaça almıştınız 20 şubatta tekrar indirime girecekmiş.alıp almamak arasında kaldımBende yok canim,daha bir kere deneme amacli kullandim.1 ay sonra gececegim ek gidaya.ama iste yorumlari okuyunca bu paslanmadan dolayi cok sikayet eden olmus ta,bosuna mi verdik o kadar parayı diye bi tereddutte kaldim.neticede o pas bebisimizin yemegine de sinecek.cogu kişi sirkeyle dahi cikmadigindan bahsetmis.peki her kullanimdan sonra kontrol ediyor musun? Ayda bir mi yapcaz bunu
Anladim canim sagolasin,bebegimizin yemegine gecmesinde, bir de kalıcı birsey olmasin yeter.bi sure sonra çıkmazsa sıkıntı.surekli kontrol etmek gerekiyorBen de pjilipse sordum ne sıklıkta yapayım diye pas gördükçe yapın dedi ben de sirkeli su kulkandıktan sonra 1. Haftanın sonumda baktım içi temizdi. Haşlama yaptıktan sonra haznede az da olsa su kalıyor onu ters çeviriyorum içinde su bırakmamaya çalışıyorum bakalım 2. Haftanın sonunda tekrar görecrk miyim pası emin değilm
Ben 380 e aldim.almayi düşünüyorsanız mutlaka tavsiye ediyorum inanilmaz kolaylik.lakin su haznesini arada sirkeli suyla calistirmak,temizligini bakımını iyi yapmak gerekiyormus bende yeni ogrendim.yoksa su konulan yer pas tutabiliyormus.sirkeli suyla cikiyormus amaSiz kaça almıştınız 20 şubatta tekrar indirime girecekmiş.alıp almamak arasında kaldım
Rica ederim stok cok az indirime girer girmez almanizi tavsiye ediyorum yoksa kapis kapis bitiyo hemenTeşekkür ederim bu indirimi takip edetim
Neoluyo bunlarla benim oglumunda yesil kaka ve yuzunde egzama varDevlette öyle canım yeşil alan diye bir yer var orayı açtı bize hem alerji için hem kardiyoloji için randevu alacağım. Benim kızım kilo almamış bu ay boyu da aynı maalesef gelişimi durmuş o yüzden mamaya başlattı. Bizde kaka da yoğun mukus kötü koku gaz sancısı bacakta döküntü yüzde küçük sivilceler kaka da kan bunlar olduğu için doktor şüphe etti.
Ah bi bilsem çıldıracağım ya gece emen çocuk gündüz emmiyor doktor direkt ek gıdaya başlattı peynir yoğurt yumurta sarısı haricinde sebze meyve püresi ve meyve suyu ver dedi üstelik benim kız kabiz oldu mama vereceğim biberonu tutmuyor of offNeoluyo bunlarla benim oglumunda yesil kaka ve yuzunde egzama var
Kızlar bende bugün letgodan ikinci el Philips avent buharlı pişirici aldım. Dediğiniz gibi her bı yerini kontrol ettim pas yok.
Kişiye hediye gelmiş hiç kullanmadik dedi, 200 e verdi.
Sirkeyi haftada bir su koyulan yere koyup çalıştıracagiz mi?
Kizlar aventi almazsak nasil pisirebiliriz sebzeleri? Ben yarin havuc vermeyi dusunuyorum hic vermedim sonra patates sonra ne verebilirim? Ek gidaya baslayanlar oneri de bulunabilirler mi?
Ben az suda haşlayıp süzgeçten geçirip verdim. Ya da tencerenin üzerinde süzgecinden içine koyup buharda pisirebilirsin haşlama tercih etmiyorsanKizlar aventi almazsak nasil pisirebiliriz sebzeleri? Ben yarin havuc vermeyi dusunuyorum hic vermedim sonra patates sonra ne verebilirim? Ek gidaya baslayanlar oneri de bulunabilirler mi?
Patates kabız yaptımı canımTencelerin üstüne takılan buhar pişirici aplikatörler var ben tchibodan almıştım sonra avente heveslenip onu alınca tencere usulü pişirmeyi hiç kullanmadıma ama neticede aynı mantık. Tencereye su koyup üstüne de pişirici aparatına sebzeleri koyarak haşlayabilirsin. 20 dakikada her sebze haşlanıyo kapağı kapalı tutarsan.
Ben sıralama olarak 3 gün havuç 3 gün patates
3 gün kabak 3 gün balkabağı verdim.. sıralamanın farkedeceğini sanmıyorum sadece 3 gün kuralına uymak yeterlidir sanırım
Yok canım yapmadı ek gıdaya geçtiğim günden itibaren günde 70 cc su verdim doktoeir önerisiyle. Belki o su kabızlığı engellemiştir.Patates kabız yaptımı canım
tesekkur ederimTencelerin üstüne takılan buhar pişirici aplikatörler var ben tchibodan almıştım sonra avente heveslenip onu alınca tencere usulü pişirmeyi hiç kullanmadıma ama neticede aynı mantık. Tencereye su koyup üstüne de pişirici aparatına sebzeleri koyarak haşlayabilirsin. 20 dakikada her sebze haşlanıyo kapağı kapalı tutarsan.
Ben sıralama olarak 3 gün havuç 3 gün patates
3 gün kabak 3 gün balkabağı verdim.. sıralamanın farkedeceğini sanmıyorum sadece 3 gün kuralına uymak yeterlidir sanırım
tesekkur ederim. Su verdiniz mi peki?Ben az suda haşlayıp süzgeçten geçirip verdim. Ya da tencerenin üzerinde süzgecinden içine koyup buharda pisirebilirsin haşlama tercih etmiyorsan
suyu cocugun eline mi verdiniz? Birde nasil verdiniz biberonla mi?Yok canım yapmadı ek gıdaya geçtiğim günden itibaren günde 70 cc su verdim doktoeir önerisiyle. Belki o su kabızlığı engellemiştir.
tesekkur ederim
tesekkur ederim. Su verdiniz mi peki?
suyu cocugun eline mi verdiniz? Birde nasil verdiniz biberonla mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?